Joulun ajan juhlallisuudet lähestyy. Paitsi itse joulu, on Pinkillä tiedossa joulujuhlaa sekä monenlaista esitystä ja häppeninkiä, johon tarvitaan juhlavampaa mekkoa. Me ollaan yleensä jouluksi ostettu Pinkille uusi mekko (vaikka niitä entisiäkin toki löytyy). Tällä kertaa saimme

Mekko ja bolero ovat

Legginsit ovat

Ratkiriemusta löytyy lastenvaatteita (myös ulkovaatteita), äitiys- ja imetysvaatteita, hieman naistenvaatteitakin, merkkeinä esim. Molo kids, Ticket Outdoor, Fredrikson, Miniature, Boob, Blaa, Nova star, Silverjungle... Juhlavaatteista on nyt Ratkiriemussa hyvä valikoima - edellisten lisäksi kannattaa katsastaa myös Minymon mallisto.

Ja sitten siihen luvattuun alekoodiin - nyt saatte sunnuntaihin 23.11 saakka 20% alennuksen normaalihintaisista Kids Up ja D-Xel vaatteista koodilla -20%kidsup.

Ootteko hankkineet uusia juhlavaatteita joulun ajaksi?

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

3/8 | 

Kaunis setti ja tyttö! :) Pitäisköhän sitä alkaa kans oikeasti miettiä joulujuhlia ja muita tilanteita. Mulla on vähän sellainen olo, että taisin keväällä ja syksyllä myydä lähes kaikki mekot pois ja juhlavia nyt ei muutenkaan ollut mitenkään kovin runsaalla mitalla.

Onko alekoodi voimassa siis 16.12. asti? 16.11. meni jo ;)

4/8 | 

Kiitos :)
Kyllä se joulu kuules lähestyy aika uhkaavaa vauhtia :O Enää kuukausi koulua ja sitten vaan joulua

Jaa tuota, korjaan tuon voimassaolon kun tiedän - mä kun en ajattele näemmä aivoillani ollenkaan, senkus laitan sensuroimatta mitä mulle on tiedoksiannettu :D

5/8 | 

Kyllä noin suloisena tyttönä kelpaa juhlia :) Meillä juhlavaatteet on vielä etsimättä ja ihan pianhan on jo ylioppilasjuhlaa tiedossa.

6/8 | 

Kiitos :) Marraskuu on mennyt aika vauhtia - enää vaan kuukausi kun päästään lomalle :O Onnea juhlatamineiden metsästykseen!

7/8 | 

Kaunis tyttö ja mekko on tosi nätti isommalle tytölle :) Ei ole sellainen liian aikuismainen muttei pikkutyttömäinenkään. Tuohan menee monessa menossa :)!

8/8 | 

Kiitos :) Juu, hyvin sanottu - ei ihan pikkutyttöjen, mut ei kuitenkaan aikuistenkaan mekko, ja sopii tosiaan moneen tilanteeseen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla