Herra Keltaisen meno 12'' pyörällä on näyttänyt vähän semmoiselta sitkuttamiselta, että isompikin voisi olla. Olen koittanut bongailla hyviä pyörä-aleja, ja Kuopion Kolmisopen Intersportin remonttimyynti-mainonta on pysäyttänyt lehdenlukua useampaan otteeseen. Nytten sitten viimein pääsin paikan päälle, ja löytyihän sieltä, yhtä jos toista...

Pääasia oli toi 16'' pyörä, joka oli puoleen hintaan. Mietin kyllä, että onko se vasta kevään asia, kun mun mielestä jalat pitää ottaa maahan näin pienillä menijöillä, mutta näemmä riittää että päkiät yltää. Ei ollut ongelmia hällä liikkeellelähdössä eikä pysähtymisessä. Hyvä näin, pysyy vähän paremmin isoveljen perässä!

Jos on pienistä pyöristä tarvista, niin kantsii käydä kuopiolaisten katsastamassa - 10'', 12'' ja 16'' oli vielä muutamia ja ne siis puoleen hintaan. Isommista pyöristä oli osasta -50% ja osasta -30%.

 Itelleni ostin 10e tennareita, tavalliset mustat ja lämminvuoriset nahkaiset, ja tyttärelle korkeavartiset kankaiset. Kympin kengät oli melkoisissa laatikkoröykkiöissä ihan sekaisin, mutta minusta ihan hyvä diili vähän penkoakin, jos 50-60e kenkiä saa kympillä. Talvinkenkiä olisin toivonut löytäväni, mutta lapsille niitä ei ollut, aikuisille olis jotain malleja löytynytkin.

Sitten ostin vielä laskettelusukset ja monot itselleni. Monot oli puoleen hintaan, ja suksipaketti oli -60%. Että vaikka useempi satanen sinne menikin, niin vielä useempi satanen tuli säästöä ;) Vaatepuolella ei minusta ollut oikein mitään, mutta jos jotain suksia tarvii, niin kannattaa käydä katsomassa! Lasten suksiakin oli 10e ja 20e pari, mutta niissä ei ollut siteitä, enkä enää jäänyt sitä selvittelemään, kun oli jo ihan riittävästi kamaa... Ja sitten vielä Mammuttimarkkinoille siihen päälle, niin tulihan tuota shoppailtua!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

3/8 | 

Jes! Hyviä löytöjä! Me etsittiin aleista pyörää viime syksynä, mutta oltiin ilmeisesti liikkeellä vähän liian myöhään, kun mistään ei kertakaikkiaan löytynyt enää mitään.

4/8 | 

Oli kyllä kiva shoppailla tällasilla aleilla :) 20''-> pyörät onkin jo vissiin astetta harvinaisempia isommilla aleilla...

5/8 | 

No jopas sattui hyvät alet kohdalle, onneksi olkoon! :)

Herra on niin onnellinen uudesta, isosta pyörästään - näkee ihan ilmeestä :)

Mulla vaan tulee näistä pyörä-/pyöräilypostauksista aina pienoinen syyllisyydentunne. Meillä ei ole taas pyöräilty viikkokausiin ja kohta tulee jo talvi! Piti opettaa isoveikka ajamaan ilman apupyöriä tänä vuonna. Korkea aika. Mutta kun tää meidän piha/asuinalue ei oikein edistä tuota harjoittelua :(

6/8 | 

Alet oli kyllä hyvät ja löytyi iso osa sitä mitä haettiinkin :) Pyöräkin oli enemmän kuin mieluinen ja tuntui olevan aika hieno asia, että saa ajaa samankokoisella pyörällä kuin isoveli!
Ihan turhaan mietit tuollaisia - teillä on sen verran vaarallinen tie siellä, että on ihan luonnollista että ette niin paljon pyöräile! Meillä taas pyörät on todella tarpeen arjessa ja nopeuttavat lasten kanssa liikkumista kun ei ole sitä autoa, joten luonnollisesti niitä nyt käytetään koko ajan kun on pojat pyörille saatu :)

7/8 | 

Hyvät löydöt! Mä löysin kanssa cittarin alelaarista ens kesäksi vikingin lenkkarit -50% ja yhdet lasten sandaalit -70%. Sillä alella kannatti jo jemmata!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla