Intersportista tipahtaa kanta-asiakkaille aina jonkun kerran vuodessa sellainen 30% alelappu, joka koskee myös jo alennettuja tuotteita.

Neiti Pinkin viime kesän Crocsit alkaa olla niin nippanappa, että nämä Shayna mallin sandaalit voisi kotiuttaa. Ne on nyt tarjouksessa 24,90 e, ja siitä -30% on oikein kiva hinta :D Sopii vain toivoa, että kokoja löytyisi...

Nämä Fireflyn kengät on tarjouksessa 19,90 e. Vähän ajattelin, että käviskö nämä Ihan-samalle rentoon juhlamenoon - mitä olette mieltä? Koska ihan tasan en sille mitään mustia nahkakenkiä yksien juhlien takia hanki... Nuo kävisi sitten vapaa-ajan kengiksi muutenkin.

Joko te olette Intersportin kanta-asiakkaita?

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

1/6 | 

Mulle tipahti kans tänään sähkikseen Intersportin alekuponki. Voi kyllä olla, että käyttämättä jää tässä kohtaa. Mitään "pakkosaada" hankintaa, kun ei ainakaan ole mielessä.

Kyllä nuo Fireflyn kengät ilman muuta rentoon juhlameininkiin sopivat. Paljonhan Ihan-saman -ikäiset juhlivat nykyään lenkkareissakin ja ovathan nuo nyt astetta siistimmät vähintään. Eipä sitä tosiaan kannata mitään kalliita nahkakenkiä kertakäyttöisiksi ostaa.

3/6 | 

Joo, mä vähän vierastan lenkkareissa juhlintaa, mutta toisaalta kyllä vierastan myöskin kaikenmaailman lakeerikenkiä... ;) Yhdet mustat juhlakengät kerran hankittiin Ihan-samalle, ja tasan yhden kerran niitä tuli käytettyä, kun sitten oli jo pienet. Ja silloin päätin, että ei enää sitä lajia! Olen katsellut Vanseja ja tällaisia, mutta nuohan on ihan saman tyyliset ja huomattavasti edukkaammat ;)

4/6 | 

Kovin usein ne ei noilla alelappusilla muista, mutta onhan tuo kuitenkin aika hyvä ale, kun koskee myös jo alennettuja tuotteita :)

6/6 | 

Mä tykkään kanssa, että sopisivat tosi kivasti niitten valkoisten chinosien kanssa :) Mutta piti vaan tulla kysymään, että onko ne jonkun mielestä ihan lenkkarit ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla