Heitin vanhan ammeen ulos, kun ei meillä varsin kylvetettäviä enää ole. Aattelin, että kaipa nuo vois vaikka leikkiä jotain laiva-leikkejä hangessa. Hah! Amme lähti heti extreme-mäenlasku-hommiin takapihan lumivuorelle. Ohjaus ei kovin hienosti pelitä, mutta eipä tuo tunnu haittaavan, vaikka välillä tulee takaperin ja kuperkeikalla alas. No mikäpä siinä. Ilmeisesti nuoret luut ei osaa pelätä omasta puolestaan.

Meillä on vielä hyvälti lunta. Tää onkin suosikkiaikojani, kun aurinko paistaa, ja hanget on vielä valkoiset! Eikä ole hyytäviä pakkasia, vaan ulkona tarkenee mukavasti. Lapsetkin ulkoilee nyt tosi innokkaasti! Harmi, että tiet on nyt päässeet sulahtamaan, eikä päästä enää potkuroimaan. Liikkumisen kannalta tämä on autottomalle sellainen hidas aika, kun pyöriä ei voi vielä ottaa esille, kun on sohjoa ja jäätä, mutta potkurilla ei enää pääse. Silti en vielä kaipaa keväämpää, sillä kurakelit ei todellakaan houkuta!

Miltäs teillä näyttää, onko vielä lunta? Onko ammeelle löytynyt muuta hyötykäyttöä?

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

Vahteristonemäntä
1/6 | 

Hauska! :) Ja ihanan aurinkoisia hankikuvia. Meillä alkaa jo hanget hupenemaan ja paikoin on kuraista.

Meillä 136 cm mittaiseksi venähtänyt isoveikka ahtautuu vielä tuollaiseen vauva-ammeeseen saunapäivinä ja kuusivuotiaan kokoinen nelivuotiaamme omaansa. Vähän on kyllä tullut palautetta, että isompi amme olisi kiva ;) Mutta niin mukavaa kylpeminen on suihkutteluun verrattuna, että  nuo haluavat edelleen tunkea vannoihinsa.

Ja nyt tiedän, mitä teemme ammeilla sitten, kun ahtaat kylpyhetket alkavat ahdistaa :) Kesällä amme voisi toimia esimerkiksi vesileikkipaikkana terassilla silloin, kun ei viitsi uima-allasta täyttää.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No meillähän noi vielä viime vuonna mahtuivat yhteen ammeeseen puljaamaan :D Sitten se vaan jäi, kun toivoivat pitempiä iltasatuja, joten mennään nopealla suihkuttelulla, niin ehtii lukea pitempään :)

Mietin samaa, että kesällähän toi voisi toimia jonkinlaisena läträämis-paikkana. Jos vaan tulppa on vielä tallessa... ei ainakaan ollut paikoillaan mäenlaskussa :D

titti / Tittin elämää
3/6 | 

Haha :D Aika hyvä pulkka!

Meillä amme meni aikoinaan koirien pesualtaaksi ja ankanpoikien uima-altaaksi :D

Nykyään toi meille ostettu versio lojuu saunassa (osin pyykkikorina), koska Mini sai allaskammon eikä siinä viihdy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla