Aivan mahtava ilma tänään! Me käytiin vähän tarpomassa jäällä - tuossa kuvassa on Vihreä, Pinkin kaveri ja Pinkki (aika laihaa porukkaa vai mitä) :D

Vihreä halusi kantaa eväsreppua koko matkan, vaikka taisi painaa ihan riittävästi. Ei kai sitä omaa reppuaan voi muille luovuttaa...

Jäältä noustiin ihan älytön mäki, ja arvatkaa vaan suostuiko Keltainen kävelemään mäen?

Äitin piti huilata puolivälissä :D

Tytöt laski mäkeä

ja tää yks ei hievahtanutkaan pulkasta...

Hyvä että muut sentään touhus!

Mitäs te olette puuhanneet sunnuntaina?

Terkuin
Miima

Hei nyt voi esittää toiveita postaus-järjestyksestä! Ajatuksissa on ainakin toppahanskojen kunnon tarkastelua, H&M vedenpitävät toppavarusteet (noi mitkä Pinkillä näissä kuvissa), meidän vk-varusteet (noiden kolmen erikseen, taitaa niitä sen verran olla), trikoopaitojen nukkavertailua... Ja postaus-toiveitahan voi aina esittää muutenkin ;)

Kommentit (39)

1/39 | 

Oi voi! Ihania ulkoilukuvia... Me vaan tuota aurinkoa ihaillaan ikkunasta, leikitään ja huilitaan. Mysteeritauti on toivottavasti nopeasti ohimenevä - tytöllä ei ole toistaiseksi tänään ollut kuumetta, minulla vielä vähän. Vieläkään en kyllä tiedä mikä ihme tää tauti on, kurkku vaan hitusen kipeä ja lämpöä (?).

Jaa niin, äidilleni soitin ja se on nyt neljättä päivää kuumeessa ja mehän käytiin siellä tiistaina että olisko sitten sama tauti kumminkin (?), meillä vaan vähän lievempänä (meillä kun on niin rautainen vastustuskyky ;)).

Ja voi jee, ettei vaan Keltainen olis tulossa kipeäksi? Tuolleen pulkassa hievahtamatta istumalla se meilläkin alkoi... Siis ei jaksanut tyttö ulkoillessa kävellä yhtään.

Eniten kiinnostaa tietysti teidän välikausivaatteet (maltilliset määrät toisin kuin eräillä ;)). Ja topparukkasvertailu ja tietysti trikoopaitojen nukkavertailu kanssa :D.

2/39 | 

Hyvä jos mysteeritauti on jo poispäin menossa! :) En usko että herra on kipeäksi tulossa - sillä on ollut jo jonkun aikaa tenkkapoota ulkoillessa...

Ai meinaat että meidän välikausi on maltillinen? No katotaan :D Onko toiveita kenen vermeet eka?

4/39 | 

Pienimmästä isoimpaan tietysti, sillä oletan että niitä pienimmän kamppeita on eniten :D. Ja kun tuo ikäluokkakin täsmää :D.

Toivotaan tietysti ettei ole kipeäksi tulossa, että on vaan akuutti lorvikatarri vanhenemiseensa liittyen ;).

6/39 | 

Pienimmästä isoimpaan on hyvä järjestys! Niinhän se taitaa olla että pienimmällä on eniten vaatetta... :D

Akuutti lorvikatarri :D Taitaa olla sellainen uhman ja halipulan hankala yhdistelmä :D

Anonyymi
9/39 | 

Ekaks vk-vaatteita. Pienimmästä isoimpaan on hyvä.

Kun nyt tulis ne vk-vaatekelitkin...

12/39 | 

Välikausi taitaa viedä voiton :) Täällä on ihan umpi-talvi ainaskin, että kotvan ehkä kestää tuo kevään koitto...

13/39 | 

Ihania ulkoilukuvia. Mä olen viettänyt saamattomuussunnuntaita. Ei huvita mikään ja on jopa sellainen olo, että flunssakin voisi iskeä... tai sitten vain ihan normi sunnuntaimasennusta siitä, että huomenna taas kello herättää aikaisin aamusella... Tyttö on ulkoillut kahteen otteeseen ja pyörähdin itsekin kaupungilla pikaseen. Tarkoitus oli ostaa Crocsin saappaat tytölle, mutta kauppaan jäivät. Mä en oikein tiedä, tykätä vaiko eikö.

Mua kiinnostais noista postausvaihtoehdoista ensin topparukkasvertailu. Mun on pitänyt kans postata meille eniten käytössä olleista Molon ja Mini a Turen rukkasista. Toiset ovat nimittäin aika kulahtaneet. H&M:n toppa kiinnostaa myös, vaikkei meillä tänä talvena ollutkaan käytössä. Viime talvena oli ja silloin olin ainakin tyytyväinen. Vk varusteet kiinnostaa aina! Nukkavertailua olis kans kiva nähdä. Olis kans asiaan muutama sana sanottavana :D

14/39 | 

Kopkop että ei iske lentsu!!! Meinaatko kumppareita vai mitä saappaita? Me on kyllä niistä Crocsin kumppareista tykätty, äitilläkin omat ;)

Vk-vaatteita on nyt eniten toivottu, joten aloitan kai siitä. Rukkaset olis kyllä nopeammin kuvattu ;D Ehkä se sitten kakkosena!

15/39 | 

Muakin kiinnostaa että onko kyse kumppareista :D. Olen luullut että ne Crocsit olis kevyet ja mukavat.

Niin Katin topparukkasvertailu kanssa että kummatko on kulahtaneet noista kun molemmat on kaapissa :D.

17/39 | 

Ai? Meillä ne MaT:t toimii edelleen mutta yllätyssuosiksi on nousseet McKinleyt (jotka maksoivat viime keväänä Budgetilla about 3euroa :O).

18/39 | 

Ihanaa ulkoilua ja eväsretki teillä! Me myös pulkkamäessä eväät mukana. Eilen käytiin ajelemassa veljekset Keskisellä. Ihan kreisiä. :)

19/39 | 

Niin ja ostin Keskiseltä vain vedenpitävät ulkoiluhousut MULLE ja paidan MULLE. Ja rakastuin Vagabondin kiilakorollisiin mustiin kenkiin ja haluan ne kesäksi.
Hitsi, mun on muuten jo ikävä teitä! Ei oo vaan jaksanut postata! Ei pysty! Ehkä ens viikolla...

21/39 | 

Oli kyllä kivaa, mitä nyt tuo pienin alkoi sitten piipittämään että kotiin... mutta kai meillä pari tuntia kuitenkin kului auringossa ulkoillen :)
Jaa Keskisellä - no se varmaan onkin ihan kreisiä :D

22/39 | 

Hyvähyvä, äidille kans välillä jotain!!
Ja kyllähän tää vähän on niinkuin yksi olis joukosta poissa ;) Että kyllä suakin kaivataan! Älä nyt ihan piiputa siellä!

24/39 | 

Aa - tää on sellainen asia, mikä mulla ei ikinä talvella tule edes mieleen! mutta eipä noi ole koskaan palaneetkaan, joten ehkä en edelleenkään vaivaa asialla päätäni :D

26/39 | 

Kumpparit, kumpparit! Alkoi ottaan päähän, kun myyjä ei osannut sanoa kumppareiden sisämittaa. Löytyy kyllä varmaan netistä? Pitääpä vaikka postata kumppariasiaa, kun crocseista olen kuullut paljon hyvää, mutta ne uutuuskumpparit tuntuivat ainakin käteen aika jäykiltä. Värivaihtoehdotkaan ei oikein nappaa (pinkki ja vaaleenpunan, mikä mua vaivaa?)

27/39 | 

Eilen oli kyllä mahtava keli! Tämäkin aamu on alkanut aurinkoisena, mutta pakkasta on tähän aikaan vähän turhan paljon...

28/39 | 

Ei sillon ainakaan löytynyt mittoja, kun mä niitä ostelin :/ Ja se on aika vaikea mitata (rullamitalla ehkä toimis).. Ehkä teillä on nyt pinkkikausi ohi - sun pitää ottaa ne keltaiset ;D

29/39 | 

Katilla on kuumetta :O. Että ei pinkkiä tai vaaleanpunaista :O. Onko nuo Crocsin kumpparit miten hiostavat? Kun olen siitä lukenut valituksia.

31/39 | 

Tollaisille isokoipisille on nettikaupassa vielä keltaista ;) Meidän viluvarpailla ei ole kyllä Crocsit hiostaneet! Ja voi hyvä hiivatti, kun just tuossa tajusin että Keltaisen kumpparit alkaa varmaan olla jo ihan nippanappa (pitäis jostain hommata se rullamitta että pääsee todelliseen selvyyteen!) :O Ja värivaihtoehdot on nyt sinistä ja vähän sinisempää prkl :/ Mistä mä nyt sitten kumpparit hankin??????

33/39 | 

Haahaa :D Joo ei kyllä sopis vaatteisiinkaan ;) Kavatilla olisi ilmeisesti kevyitä regn saappaita limenä ja keltaisena - niistä jos saisi jotain alea kiitti ;)

34/39 | 

Hulluilla päivillähän oli viimeksi jotain Kavatin saappaita ja eikös ne kohta ole taas tulossa... Paitsi että jos ne on saaneet ne verkkohullarit toimimaan paremmin kuin viimeksi.

36/39 | 

Mutta JOS ne viimeksi vaan harjoittteli ja nyt olis saaneet sen systeemin toimimaan eri tavalla? :D Muistin kyllä että vannoit ettet mene... Mä olen nyt kahdesti yrittänyt käydä Stockkan verkkokaupassa ja kummallakin kerralla niillä on ollut päivitys kesken... Ei sitten :D.

(p.s. meidän Cittaritakki olis jo noudettavissa :O. Jos olis huomenna vähän enemmän terve niin saattaishan tuota ajella hakemaan :D).

37/39 | 

Ne ei Stockalla tykkää asiakkaista?

Koitahan nyt parannella eka - ei ole ensi vuoden takilla niin kiire ;D

38/39 | 

Meinasin laittaa niille kyllä palautetta liian nopeasta toimituksesta ;D. Plus että olin antanut niille puuttellisen puhelinnumeron (kai sitten jo edellisen tilauksen aikaan???) niin joutuivat sitten ihan sähköpostia kirjoittamaan :D.

Ajattelin vaan että kiva olis jo käydä jossakin jos vain suinkin jaksaa mutta ne taitaa luvata lumisadettakin että ehkä ihan viisasta pysyä kotona :D. Apteekissa mun kyllä pitää mutta onneksi on omalla kylällä sellainen :D.

39/39 | 

Pitää toki nostaa hattua jos ale-rynnäkönkin jäljiltä toimitus on nopeampaa kuin luvattu!
Joo ei kannata pyryssä lähteä puolikuntoisena rattiin - apteekissa saat käydä nopeasti ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla