Ikast Etiketiltä otettiin viime kuussa yhteyttä ja tiedusteltiin, haluaisinko kokeilla heidän nimikointi-tuotteitaan ilmaiseksi. Meillähän pienet ovat edelleen kotihoidossa, joten vaatteiden nimikoinnille ei ollut akuuttia tarvetta. Päädyin sitten siihen, että voisimme testata nimitarroja harrastusvälineisiin, pyöräilykypäriin, pyöriin, pulkkiin, ulkoleluihin ja muihin vastaaviin! Tilasin siis lahjakortilla pyöreitä tarroja sukunimellämme varustettuna!

Nettisivuilla on kätevä esikatselu, jossa voi mallailla nimeään eri fonteilla, ja valita mieluisimman. Joihinkin tarroihin voi valita myös pieniä kuvia nimen lisäksi. Tilaaminen oli helppoa ja sujuvaa. Jos olisi tarvinnut omaa rahaa käyttää, olisi hieman harmittanut, että maksun voi tehdä vain luottokortilla tai Paypalilla. Toimitusajaksi luvattiin 3-10 työpäivää, ja taisipa se juuri tuohon 10 arkipäivään tulla.

Tilasin siis keltaisia pyöreitä nimitarroja, joissa on sukunimemme (joka luonnollisestikin tökerösti nyt näissä kuvissa sutattu). Tarrat ovat sopivankokoisia ja tarttuivat hyvin pintaan. Käyttöhän sen sitten kertoo, miten pysyvät vaihtelevissa keleissä :)

Miten teillä on nimikoitu ulkokäytössä olevia varusteita?

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Meillä myös noita tarroja ja hyvin pysyvät vaatteissakin joita ei rummuteta. Muistinkin, että täytyy käyttää toinen lahjakortti... hyvä että muistutit :)

2/10 | 

Meillä on vaatteille Name Bubbleseja kerholaisella, ja niihin olen ollut tosi tyytyväinen, joten aattelin että kokeillaan näiltä jotain muuta :)

3/10 | 

Meillä on käytössä Tarramonsterin kivoja tarroja. Niiden käyttö on tosin toistaiseksi ollut vähäistä kun lapset ovat kotihoidossa. Hyvin ovat toimineet!

4/10 | 

Meillä on NameBubbles tarroja vaatteisiin ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin :) Eiköhän nämäkin Ikast Etiketit ole pelittäviä!

5/10 | 

ulkokäytössä olevat varusteet on meillä nimikoitu mustalla text mark -tussilla. mustat pulkat aikanaan tuunasin heijastinnauhalla eli tein niistä nimikirjaimet. tarratkin vois olla kyllä ihan hyvät, ellei käyttäjä niitä rapsuttele pois.

6/10 | 

Joo, katotaan nyt käytössä miten kestävät - jos on hyvä liima, niin ei irtoa rapsuttelemalla ;) *nimim. en saa nimitarraa irti vaatteesta kun se on siirtynyt toiselle lapselle*

7/10 | 

Tarrat on tosi hyvä keksintö. Meillä on edessä kesällä päivystyshoitorumbaa ja syksyllä uusi eskari ja hoitopaikka. Edessä on siis entistä tarkempaaa merkkausshowta! Meille tarjottiin kans mahdollisuutta kokeilla näitä ja perästä siis kuuluu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla