Tässä on nää Herra Ihan-saman Ellokselta tilatut Vertbaudet'n valkoiset Chinosit yhdistettynä Nextin paitaan ja neuleeseen. Housuissa on piilokiristys, ja saihan noita jonkun verran kiristelläkin, mutta ei kuitenkaan säkitä silti, vaan hyvät on, ja pituuskin passeli. Neuleessa on vielä kasvunvaraa, mutta ei näköjään halunnut kääntää hihoja. Ja sukat oli itse valinnut :)

Tarjolla oli tällä kertaa jauheliha-muffinseja ja krustadeja kahdella ei kasvistäytteellä (tsatsiki ja paprika-rucola). Pätkis-kakku, johon laitoin autoradan, että saatiin Herra Vihreälle kynttilät puhallettavaksi. Ja Angry birds kakku, joka jo tulikin esiteltyä. Olen koittanut vähentää noita sortteja, ettei jäisi niin paljon yli, ja nyt saatiinkiin suolaiset melkein tuhottua :)

Legot oli tänään in: Ihan-sama sai tän Millenium falconin, eikä ihan kauheesti muuta, koska toi oli törkeän kallis! Herra Vihreä sai Duplo paloaseman ja vähän muuta.

Terkuin
Miima

Kunhann saan yhden pienen nukkumaan, niin tiedossa olisi arvonnan voittaja!!!

Kommentit (14)

9/14 | 

Kiinnitin heti huomiota hienosti mätsääviin sukkiin. Herralla on silmää ihan selvästi! Muutenkin oikein siisti nuori Herra.

Tarjottavat näyttävät myös hyviltä. Suolaiset tekeleet muuten tekevät nykyään paremmin kauppansa kuin makeat, ainakin meillä. Ennen oli toisin...

Huh! Tuossa Legosetissä riittää kokoamista. :)

10/14 | 

Paljon onnea molemmille pojille!
Ihan-samalla on kyllä tosi kiva juhlalook!! Pitääkin mennä vakoilemaan noita vartbaudetin housuja.. Ja vautsi vau, hän on itse valinnut hienosti sukat sävy sävyyn, meidän Isoveljellä olisi varmaan olut punaiset sukat, jos olisi itse saanut valita:)
Meilläkin haaveillaan tuosta Millenium Falconista;)

11/14 | 

Mä kyllä luulen, että kyseessä oli ihan tahaton sattuma - tää ei oikeesti paljon kiinnitä huomiota vaatetukseen, ja jos ei heti löydä saman parin sukkia, niin laittaa eripariset...

Kiitos :) Joo, kyllä aika usein on niin päin, että suolaiset vetää, eikä niitä jää niin paljoa yli kuin kakkuja sun muita.

Juu, siinä oli nappuloita ja nippeleitä yli tuhat :O Tuolla ne iskän kanssa sitä kokoaa... eihän tuo kellokaan ole kun puol ykstoista...

12/14 | 

Kiitoksia onnitteluista :)
Kuten sanottu - luulen, että ihan vahingossa oli sattunut mätsäävä väri ;) Onnekas vahinko :D
Toi on kyllä aika pähee kone, ja oli pienisuuri mies aikasta onnellista poikaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla