Kun on lastensa isästä eronnut, niin kummasti tuo isänpäivän merkitys muuttuu. Aah, saa nukkua pitkään, kun ei tarvitse huolehtia mistään! Nukuin vaatimattomasti kymmeneen, ja samaa laiskaa villasukka-teemuki-linjaa ajattelin jatkaa koko päivän, mitä nyt päivälliselle täytyy raahautua omaa isää onnittelemaan. Tämä oli todella tarpeen, kiitos isänpäivä!

Minkäslaiset tohinat siellä päässä?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

L-E
1/4 | 

Mies tekee tuolla ruokaa että rennosti otan :D. Meidän perheessä näin kun mä en pysty niin onneksi toinen osaa eikä ole edes pahoillaan asioiden saamasta käänteestä.

Sai se sentään kaksi mun ompelemaa t-paitaa lahjaksi ja E.T:n askartelemat KOLME korttia. Aiemminhan tuo ei ole askarrellut että tuli nyt sitten kerralla korvaukset aiemmistakin, sellaista se on kun käy sekä päiväkodissa että kerhossa.

Omaa isääni en nyt muista kun ei olla missään tekemisissä mutta syyllisyyttä siitä en jaksa kantaa kun toista ei kerran kiinnosta niin ei sitä vuosikausia voi pitää yllä yksipuolista suhdetta.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No hyvä että iskä hoitaa! :) Ja paskempi homma jos olo taas ei anna myöten, jaksuja!

Minusta on tosi kiva kun nyt ei tarvitse miettiä mitään pakkolahjoja :D Omalle iskälle olen leiponut kakun kuten tavallista ja se saa riittää.

Jos elämässä on ihmisiä, jotka tuottaa ainoastaan huonoja viboja, niin parempi ulkoistaa ne elämästään...

T
2/4 | 

Mä en ole kyllä ikinä ymmärtänyt miksi miettiä jotain isänpäivä/äitienpäivälahjoja omalle puolisolle. Meillä lapsi väsää koulussa muistamiset (aiemmin päiväkodissa). Omia vanhempiamme muistamme (eli lapsen isovanhempia) pienesti esim. kortilla. Isänpäivä ja äitienpäivä on enemmän ajatuksen tasolla ja lapselta vanhemmalle, ei vaimolta miehelle/ mieheltä vaimolle meillä. Mutta tässäkin on niin monia tapoja. Jotkut lahjovat toisiaan, jotkut tekevät jotain muuta.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo en minäkään, lähinnä ajattelin sitä, kun lapset pieniä eikä missään laitoksessa, niin piti ite aina yrittää keksiä mitä ne lapsoset vois iskälle väkertää, huoh. Kakuilla minä yleensä lähipiirin aikuisia lahjon, jos on juhlia, lahjoja ei juuri aikuisten kesken ostella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla