Kesällä kuivan kelin varustukseen kuuluu olenaisena huppari! Ja nythän on näin, että Herra Keltainen on vailla lemppari-hupparia, kun keltainen Moonkidsin froteehuppari lähti eteenpän!!

Froteinen huppari olisi mieluisin, mutta aikas harvassa niitä on... Tämä Moonkidsin raitahuppari olisi aika ihana, jos tuo punainen vaan on sellainen kirkas punainen!

Toinen Moonkids vaihtoehto olisi tämä oranssi, josta olen nähnyt myös paljon kirkkaamman kuvan - onkohan se oikeasti siis kirkas vai tällainen pliisu?? Ainut ongelma näissä on toi hinta, päälle 40e...

Nova starin college-huppari on ihan ok, mutta musta ei ole suosikki ollenkaan... kirkkaanpunainen olisi kiinnostanut huomattavasti enemmän. Ja tässäkin se hinta, kun ei ole edes just mieleinen...

Kesähupparissa täytyy olla vetskari, koska sitä puljataan edestakaisin, joten Metsolan hupparit ei käy :( Olisikos kellään vinkata jotain kivaa hupparia - keltainen, kirkkaanpunainen, oranssi, vihreä?? Saa olla raidallinen jos toinen raita on valkoista. Ei ruskeita resoreita!!

Herra Vihreälle löysin juuri huutiksesta keltaisen Moonkidsin hupparin - se on enemmän Herra Keltaisen näköinen, mutta jäänee hänen käyttöönsä isoveljen jälkeen :) Meiltä joutaisi eteenpäin Metsolan oranssi-kelta-ruskea-raitainen froteehuppari (110/116 muistaakseni), kun en sitä ruskeaa enää jaksa katsella...

Terkuin
Miima

Kuvat Metsola ja Caacabaana

Kommentit (34)

Anonyymi
1/34 | 

Hei!
Mitä kokoa kaipailet? Meillä on huppareita "jokunen" liikaa, joten jos käytetty kelpaisi niin voisin koluta kaappeja.
T: Nitta

4/34 | 

Joo niin on, mutta en osta enää Villervallan raitaa... Olen todennut että painetuissa kuoseissa on parempi laatu, joten niitä vaan tästä eteenpäin Villervallalta :)

6/34 | 

Yks vaihtoehto on että teetät ihanan hupparin! Meillä on melkein kaikki Nopan hupparit teetettyjä, ja oon tykännyt hirmusti =)

7/34 | 

Piti ihan googlettaa - joo aika kiva kyllä, mut vetskari vois olla mieluummin vaikka musta... vaikuttaa kalliilta :D

8/34 | 

Itse asiassa juuri tilaus kesken, kun en osaa päättää että keltaiset vai mustat resorit ja vetskari kelta-valkoiseen zikzakiin???? :D Mitäs sä sanoisit????

11/34 | 

Ei ollu valkoista, sehän mulla aina ykkösvaihtoehto on kanteissa :D Otin mustat, kun se keltainen tuntui pliisulta ;)

12/34 | 

Heh :D Kuohuttava huppari :D Mutta niin joo - epäilin että olisko kuitenkaan ihan just sama keltainen, ja teki mieli vähän räväkämpää :)

14/34 | 

Tämä huppariasia on tärkeä! :) Viime kesänä meillä oli pulaa kivoista huppareista, t-paitoja kyllä riitti. Tulevaan kesään löytyy ihan noita h&m:n yksivärisiä ainakin ensihätään... :)

16/34 | 

On meilläkin yhdet H&M hupparit alkuun, mutta ne on niin basic, että tosiaan olisi kiva olla jotain hauskempiakin :)

Anonyymi
20/34 | 

ps. noihin voi itse valita kangas&resori-väriyhdistelmän. värivaihtoehtoja löytyy selailemalla merkin tuotteita

21/34 | 

Kiitos vinkistä :) Luulenpa kuitenkin, että kun kesällä sitä hupapria puetaan päälle ja pois yhtenään, niin hermo menis neppareihin...

23/34 | 

Meillä taas tykätään huppareista ilman huppua ;) kätevä jos laittaa takin alle, minun lapset ei kumpikaan oikein välitä olla huppu päässä. Mut tosi kivoja vaihtoehtoja ja laitathan kuvia siitä tilatusta!

Anonyymi
24/34 | 

Bodenilla on tyttöjen puolella, mutta osa unisex väreissä froteisia raitahuppareita :). Laadultaan on myös hyviä.

25/34 | 

Ei meilläkään huppu päässä olla, minusta vaan näyttää paremmalta kun on se huppu ;) Ja kesällähän se huppari ON se takki, eikä sen päälle pueta muuta! Kuviahan te näätte suurin piirtein kaikesta mitä meille tulee ;D

Anonyymi
28/34 | 

Nuorimmaiseni on hurahtanut. Hän kuvittelee olevansa Risto Räppääjä. Pojan oma tilaus on vihreä huppari ; ) (Se on ihan ok, hiuksia en kyllä värjää punaisiksi)
-Sini-

29/34 | 

Katoin jo silloin kun tuli se mallisto, että miksi himputissa kaikessa pitää olla ruskeat resorit????? Ärh!

33/34 | 

Dääm, että laittavat sitä tummansinistä joka paikkaan... Mutta hyvä kuulla että laatu on hyvää, jos joskus sieltä jotain löytää!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla