Meidän taloudessa on tämä housujen-päällä-pysymis-ongelma laajalle levinnyt, ja siksi pidänkin huomionarvoisena ilmoitusasiana sitä, jos päällä pysyvät housut satun pojille löytämään!

Maxomorra formal pants

Ja mitä sanoinkaan collegehousujen hinnasta... kokeilin sitä kipurajaa nyt pikkualella Nova starin farkkucollegeista. Ne kun ainakin takuuvarmasti on hyvät hoikalle.

Tähän voisi vielä lisätä, että edulliset ja hoikalle sopivat kapeanpuoleiset peruscollarit löytyy NameItiltä - niistä löytyy myös säädettävä kuminauha vyötäröltä ja normihinta on reilun kympin. Meille ostin kesällä Niilo Ilosta tuollaiset ja on hyvät!

Hei ja nyt äkkiä osallistumaan Photowall-kilpailuun, tänään viimeinen päivä! Palkintona huima 220e lahjakortti!!!

Terkuin
Miima

Kommentit (20)

Anonyymi
1/20 | 

Maxomorrat on tosiaan sopivia hoikille. Meillä on yhdet, mutta ovat nukkaantuneet ihan hirveiksi. Ovat kyllä jostain aiemmasta mallistosta, että toivotaan laadun parantuneen. Kiitti vinkistä, en olekaan koskaan katsonut Name Itin kollareita, vaikka kyseinen liike lähikauppakeskuksessa sijaitseekin. Minäkään en TODELLAKAAN maksa kollareista kolmeakymppiä.

-T-

2/20 | 

Meillä oli aikoinaan paljon Maxomorran velourhousuja ja ne oli hyvälaatuisia, mutta trikoot ei vakuuttaneet. Oliko noi teidän housut trikoota vai collegea? Collegeahan niillä ei ole ollut vielä pitkään (tuliko vasta tänä vuonna), joten jos teillä oli collegea, niin nämä on sit sudet :/ Noh, katsellaan miten niille käy!

Name Itillä on useita eri malleja, eri hintaluokissa, ja jos ei kaikissa, niin ainakin monissa on tuo säädettävä vyötärö :)

Anonyymi
3/20 | 

Name Itejä minäkin olisin vinkannut, itse löysin tosi kivat kapeanmalliset farkkucolleget alesta, hintaa jäi 15 €.

5/20 | 

Hyviä vinkkejä jälleen!

Meillä on ollut Maxomorralta niin monta sutta, että nyt jännään teidän kokemukset noista ennen kuin uskallan harkita! :)

6/20 | 

Trikoo-susia on meilläkin ollut merkiltä - nyt sitten nähdään collegen laatu. Onneksi oli halvat, jos nyt susiksi osoittautuvat!

7/20 | 

Hyvät löydöt. Kyllä se helpottaa kun tietää joidenkin juttujen sopivan varmasti. H&M collarit on löysät mun rotevalle kuopuksellekin, joten voin kuvitella, ettei ne ainaskaan hoikille käy! Eli täytyy etsiä vaihtoehtoja...Nova starit todella hyvännäköiset....

8/20 | 

Joo, H&M housut on hirmu leveet, mikä on harmi, koska siinä collegessa on tosi hyvä laatu - just katoin että kahdella käytetty collegehuppari on edelleen ihan nukaton ja haituvaton!

9/20 | 

Meillä tykätään kanssa Name itin collareista. Tosin niissäkin nykyään hinta-laatusuhde tuntuu vaihtelevan. Alella kyllä olen lähes kaikki ostanut joten onneksi ei mitään kauheaa menetystä ole tullut.

10/20 | 

Höh, onpa tylsää jo laatu heittelee :( Mut se on tosiaan onni, jos alella ostaa ettei suuria investointeja menetä!

11/20 | 

Hyvän näköisiä pöksyjä, mielenkiinnolla jään odottamaan raporttia laadusta. :)

Omasta mielestäni olin jättänyt kommentin tuohon polkupyörä-juttuun, mutta muisti taisi tehdä tepposet. Ei mulla muuta, kuin että makeen fillarin valitsit. ;)

Anonyymi
12/20 | 

Meidän housut maxomorralta on trikoota, vaikka malliltaan näyttää collegehousuilta. Joten josko nuo kestäis? Toivotaan.

-T-

14/20 | 

Joo, laatu taitaa nyt kiinnostaa muitakin noissa Maxomorran pöksyissa - pitää palata asiaan jossain vaiheessa!

No hyvä että tuli nyt kommentti perille! :)

15/20 | 

Mä ihastuin niin paljon Nova Starin collareihin, etten taida muuta enää isommalle kelpuuttaa :) Välillä oon miettinyt jotain uusia merkkejä, mutten ole vielä tarpeeksi uskaltautunut. Maxomorralta meillä oli joskus veloureja ja ne ihme ja kumma pysyi tosiaan hoikalla päällä, muuten niiden malli ei siihen aikaan ollut ihan täysin mieleinen kun oli aika leveitä lahkeita :)

16/20 | 

Nova starit on kyllä hyvät, mutta sen verran arvokkaat, ettei ihan viitsi kaappia niillä täyttää :D Sillon kun meillä oli niitä Maxomorran veloureja, niin malli oli suht kapea, mutta sit se muuttui baggyksi jossain vaiheessa (ja silloin mulla oli jo velourit muutenkin menny ohi).

17/20 | 

Joo meillä oli just sellasia leveitä mist en sit tykänny juuri vaan sen mallin takia kun näytti tosi hölmölle :D Muuten oli kyllä varmasti ihan hyviä.

18/20 | 

Ne on varmaan sit ollu ne baggyt - mä kyllä tykkään sellasesta rennon roikkuvasta haarasta, mutta kapeilla lahkeilla, ja siinä mallissa oli kaikki leveetä ainakin kuvien perusteella...

19/20 | 

Mä en kohta raaski ostaa mitään "kivempia" housuja Pikkuveljelle. Kaikista menee polvet puhki. Ehkä talvella kun housujen suojana on ulkohousut.. Ihastelin tänään kutsuilla Meandin keltaisia velourjoogia, mutta 32€, herkkä väri ja Pikkuveli pitäjänä, ei tullut kauppoja. Tilasin sitten Isosiskon toivomat siniset housut, ne voi myöhemmin kierrättää Pikkuveljelle.

20/20 | 

Meillä oli esikoinen sellanen, että sillä meni aina toinen polvi puhki housuista pienenä - se ajoi pikkuautoja jotenki silleen että se toinen polvi nyhjäs lattiaan :D Nää pienemmät ei oo polvia saaneet puhki, jotenkin eri tyyli leikkiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla