Pikkuhiukkasen jälkijunassa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Titti heitti haasteella siis HUHTIKUUSSA, ja nohevana tyttönä vastaan kysymyksiin tälleen heinäkuussa... Noh, alkaahan ne sentään samalla kirjaimella! Titti halusi tietää että:

1. Lempi herkkusi/leivoksesi tms?
En ole makean perään, enkä siis perinteisessä mielessä kauheesti herkuttele. Jäätelöstä tykkään kyllä, mutta ei sitäkään tule hirmu usein syötyä. Leivon vaan juhliin, ja leipomuksissa makusuosikit on jotain kirpakkaa, kuten raparperi tai puolukka, nams! Arjessa napsin pähkinöitä ja siemeniä, ja juon tolkuttomasti vihreää teetä (kuumana!).

2. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
En tiedä voiko ihan suunnitelmiksi sanoa, enemmän hajanaisia toiveita työn ja perhe-elämän saralla. Olen enemmän sellainen hetkessä eläjä, enkä osaa mitään 5-vuotissuunnitelmia väsätä.

3. Missä päin Suomea asuisit, jos voisit asua ihan missä tahansa? Millainen olisi kotisi?
Mieluusti asuisin Kuopiossa, sopivan kokoinen ja mukava kaupunki, josta löytyy suurimmaksi osaksi kaikki tarvittava. En missään nimessä lähtisi pk-seudulle. Tykkäisin asua modernissa kivitalossa, jossa iso keittiö ja toimivat pohjaratkaisut lapsilaumaa ajatellen.

4. Lempiruokasi? Saa kertoa ohjeenkin ;)
Kesäkurpitsalasagne on yksi niistä, veikkaan että löytyykin blogista ruoka-tunnisteella.

5. Millainen on blogisi tulevaisuus?
Veikkaan että suunta tulee muuttumaan enemmän äiti-keskeiseksi, ja lastenvaatteet jää vähän vähemmälle huomiolle. Vankasti olen jatkamassa, ja syksyllä entistä tiiviimmin ja säännöllisemmin!

6. Paras lapsuusmuistosi?
En tiedä voiko niitä laittaa mitenkään paremmuusjärjestykseen, mutta aika hyvin on jäänyt mieleen, kun pikkutyttönä olin ukin kanssa ongella, ja sain niin ison ahvenen, että onki katkesi, ja kala lähti karkuun niin että puolikas ongenvapa vaan halkoi vettä.

7. Mitä kouluja olet käynyt peruskoulun jälkeen?
Lukio, yliopisto, AMK

8. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaa kesää ajatellen?
Kesää on jo aikalailla eletty ennen kuin kerkesin tähän vastailemaan, mutta reissuja, festareita, tapahtumia, konsertteja on ollut ja tulee vielä olemaan, eli aika tapahtumarikas kesä kaikenkaikkiaan.

9. Lapsesi/lapsiesi horoskooppimerkit? Uskotko horoskooppeihin (esim. luonnehoroskoopit, lapsihoroskoopit)?
Yksi oinas ja kolme kaksosta. Kyllä omalta kohdaltani löydän luonnehoroskoopista paljonkin totuuksia, mutta lasten kohdalla en ole niitä tutkinut sen enempää.

10. Moneltako heräät aamuisin?
Kesämoodissa näyttäisi olevan 9.30. Syksyn tullen taas 6.50.

11. Asia, jonka elämässäsi tekisit toisin?

Jossittelu on minusta turhaa, se mitä on tapahtunut, on tapahtunut, eikä sitä muuksi voi muuttaa. Kaikesta voi kuitenkin ottaa oppia.
Jos joku haluaa tehdä tämän haasteen niin senkus ilmoittaa, värkkään kysymykset jos joku haluaa!!
Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Glup! Mullakin on tämä postaus yhä tekemättä!!! Jos yrittäisin minäkin nyt H-niinkuin heinäkuussa...

Kiva postaus :) Lukija kuitenkin aina mielessään hahmottelee kirjoittajan persoonaa ja hahmoa, joita tämäntyyppiset haasteet mukavasti avaavat.

3/8 | 

Hih, härät on hitaanpuoleisia, selitetäänkö sillä? ;D Mä olen itseasiassa tämänkin haasteen (ja monta muuta) tehnyt joskus blogin alkutaipaleella, mutta nämä on ihan hauskoja aina välillä :)

6/8 | 

Kiitos kivoista vastauksista :) samalla tuli mieleen et itselläkin yks haaste odottaa :D asiasta kukkapurkkiin. Osaatko suositella meidän perheelle Kuopio Maaninka akselilla edullista hyvää yhden yön majoitusta noin niinku nopeella aikataululla :D?

8/8 | 

Haasteet jää kyllä helpolla unholaan, kun niitä ei heti värkkää..
Hmm, en kauheesti ole täältä päin ite tarvinnut majoitusta hakea, niin en sen kummemmin tunne näitä. Löytyisköhän Sokos hotellien kesädiili kamppanjasta vapaita huoneita? Tai sitten kattoo esim. bookingin kautta, kyllä alle satasen pääsee varmasti joissain hotelleissa ja onhan niitä leirintäalue-mökkejä jos oikein edukkaasti haluaa päästä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla