Torstai-iltana kävin Ikeassa korttia vinguttamassa ja kannoin kotiin melkoisen pakkauslaatikkoröykkiön. Hienoisista epäilyistä huolimatta valmista tuli sinä yönä - jo kello puoli yksi!

Valitsin Stuva-säilytysjärjestelmän valkoisilla ja vihreillä ovilla/laatikoilla. Tää on sellainen mix&match-sarja, että voi itse valikoida rungot ja ovet ja laatikot sun muut. Eli toisin sanoen saat etsiä itsepalveluvarastosta ihan saakelin monta erillistä pakettia! Logistiikkani pysyi kuitenkin järjestyksessä ja ihan oikeat osaset sain otettua mukaani!

Ostin myös kaikenlaista sälää: purkkeja, kortteja, julisteita, teippiä... Onnessani teippailin julisteen ja kortit seinille ja runkoihin - vain kerätäkseni ne lattialta muutaman tunnin päästä... Eli seinät loistavat jälleen kerran tyhjyyttään! Tarttisin a) poran, b) proppuja, c) miestä...

Tämä on penkki, mutta näin pienille se sopii hyvin pöydäksi! Juuri sopivan kokoinen askartelupöytä, ja jakkaratkin ihan oikean väriset :D

Huone on varsin pieni, ja vähän mietin, että käykö se vaan pienemmäksi, kun tuo on kuitenkin aika iso kalustekeskittymä, mutta itse asiassa kävikin vähän toisin päin! Valtava Duplo-kokoelma oli ennen isoissa sängynaluslaatikoissa, ja kun niillä halusi leikkiä, piti laatikot vetää kokonaan esiin, jolloin ne tietysti vei ihan valtavasti leikkitilaa. Nyt huoneessa mahtuu paljon paremmin leikkimään Duploilla, kun laatikot ei vie lattiatilaa ja ne saa kiinni pois tieltä.

Herrat Keltainen ja Vihreä on nyt leikkineet huoneessaan ennennäkemättömän tiiviisti tän koko loppuviikon - uloskin on saanut vaan pakottamalla - joten uudistus taisi osua nappiin!

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

2/22 | 

Tosi hyvältä näyttää! Vaikutti ihan kivalta sarjalta näin kahden penkin kokemuksella, ja tykkään tosi paljon että itse voi suunnitella sopivan kokonaisuuden omiin tiloihin.

3/22 | 

Upealta näyttää! Kiinnitin ensimmäisenä huomiota oikean värisiin jakkaroihin. Pienenä vinkkinä, älä anna lasten sitten käyttää noita jakkaroita kurkottelujakkaroina. Meillä neiti tuli kerran komeasti alas, kun jakkara jotenkin laukesi alta. Asiaa ei varmaan auttanut se, että mummo kerran aijemmin oli kaatunut jo kyseisellä jakkaralla ;/ Jakkaroiden jalat eivät ole kovin vakaat.

Me itseasiassa käytiin tänään kans Ikeassa. Suunitelmissa on neidin minihuoneeseen parvisänky. Vähän vain mietityttää, kun tuo on kova putoilemaan sängystä ja välillä sekoilee unissaan myös jalkeille...

6/22 | 

Hirmu vaikee kuvata noin pienessä huoneessa, pitäis olla joku laajakulma :D Mutta sarja on minusta kivannäköinen, ja plussaa just tuosta, että voi koota just sellaisen kokoonpanon kuin haluaa! :)

7/22 | 

Ja ihan oman väriset jakkarat vielä omivat ;D Joo, meillä on ollut ennenkin Mammut-jakkaroita, ja ne tosiaan keikkaa, jos paino tulee liian reunalle... seisoma-kielto noille ;)

Meilläkin Vihreä on lahjakas tippumaan tavallisesta sängystä, mutta kerrossängyn yläsängyssä on sen verran korkea laita, ettei sieltä mitenkään voi kierähtää alas. Toinen juttu tietysti on, jos unissaan lähtee toikkaroimaan - sitä nää ei harrasta onneksi :)

8/22 | 

Kiitos :) Mulla menee sisustusjutut silleen rykäyksissä - hetki höyrytään, ja sitten taas pitkä aika ihan levällään kaikki, uutta höyrähdystä odottaen :D

11/22 | 

Juu, mahtuu tosi paljon! Jäi vielä vähän väljääkin, että ei tullut kerralla tupaten täyteen noiden kamoista ;) Kiitos :)

12/22 | 

Joo, tykkään ulkonäöstä ja tilavuudesta ja muunneltavuudesta :) Yllättävän paljon sitä yhdelläkin lapsella voi rompetta olla ;)

15/22 | 

Tosi kivan näköistä! Ja toistan nyt muiden jo käyttämää sanaa, mutta PIRTEÄ vaan kuvaa niin hyvin. Meilläkin olisi kyllä tarvetta säilytyssysteemeille lastenhuoneessa, täytyypä saman tien käydä kurkkimassa näitä Ikean sivuilta. Koska näyttääpä toimivilta peleiltä!

16/22 | 

Onpas kätevä ja kivan näköinen ratkaisu! :) Minäkin kiinnitin ensin huomioni herrojen "nimikkotuoleihin". Meilläkin on vihreä Mammut-jakkara pikkuveikan vihreä-valkoisessa huoneessa ;)

Tuokin antaa omalta osaltaan hieman lisätilaa leikkiin, että kalusteissa ei ole ulkonevia vetimiä, vaan "kahva" ei leikattu koloksi kalusteen oveen. Kaikenlisäksi ratkaisu miellyttää silmää :)

Tässähän alkaa ihan sisustuskärpänen surista, kun noita kuvia katselee...

17/22 | 

Kiitos, pirteä sopii meille :D Noi on kyllä kivat, ja syövät tosiaan aika melkoisia määriä rompetta ;)

18/22 | 

Juu, olihan ne pakko ottaa nimikko-värit, kun kerran tyrkyllä oli ;D Totta - tykkään itekin ettei ole vetimiä, nuo koloset näyttää kivoilta! :)

19/22 | 

Näyttääpä hyvältä! :) Meiläkin olisi niin tarvetta kunnon säilytyssysteemille, lelua ja muuta tilpehööriä riittää... Mutta poikien huone on niin pikkuruinen ettei sinne mahdu kuin vaatelipasto. Vähän jo kaduttaa, ettei hankittu kerrossänkyä...

20/22 | 

Kiitos :) Pienessä huoneessa kerrossänky tai parvi kyllä säästää lattiatilaa! Ja sitten tietty sellaiset hyllysysteemit jotka tulee vaan seinälle?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla