Herra Keltaisen ruskea Molo kids Pyxis päätyi meille tämän talven kolmantena (!) haalarina. 

 Ensimmäisenä meillä kävi kääntymässä Ticketin Othello reflex (? se missä irrotettava vuori), aivan ihanalla coffee check kuosilla. Siinä ei kuitenkaan vetskari mennyt lähellekään kiinni, ja pelkäsin isohampaisen metallivetskarin raapivan leukaa, joten se lähti eteenpäin ilman käyttöä.

Toisena kävi kääntymässä hieno Cupcaken ruskea babymallinen haalari, jossa rinnassa iso sininen tähti. Se oli muuten varsin toimiva, mitä nyt resorit keräsivät lunta, ja näin ollen kastuivat ja olivat pitkään märät. Mutta se ei ollut se varsinainen ongelma, vaan se, että lahkeet jäivät heti kohta lyhyiksi tälle pitkäsäärelle! Joten sekin lähti lyhyen käytön jälkeen eteenpäin.

Molo kids vauvamallin haalari piti sitten ostaa ihan uutena - onneksi edes alennusta tuli jonkun verran. Ja se sitten osoittautuikin täydelliseksi haalariksi - niin malliltaan kuin ominaisuuksiltaan! Yleensä kaikissa haalareissa on väärät mittasuhteet näille meidän pitkäkoiville: liian pitkä selkä ja liian lyhyet lahkeet. Ja sitten monet on vielä aivan liian leveitäkin. Mutta Molon haalareissa on mittasuhteet juuri oikein päin, haalari on myös tavallista kapeampi ja istuu hyvin. Ja nuo heijastimethan on ihan omaa luokkaansa! Eli Moloa on myös ensi talveksi jo jemmassa!

Tämän turkoosin Biggu villahatun teetin itseasiassa tuohon Cupcaken haalariin, mutta aivan loistavastihan se sopii myös tämän Molon haalarin kanssa! Hattuun voi itse valita värin, vuoren ja kuvan. Tässä hatussa siis turkoosi villa, vuori on ruskeaa merinovillaa, kuviona ruskea ja valkoinen tähti. Korvien kohdalla on lisäksi windstopperit, joten paitsi että hattu on tosi hienon näköinen, niin se on myös lämmin ja suojaa korvia  tuulelta. Plussaa myös istuvasta mallista! Sen verran tyytyväinen olen hattuun ollut, että Herra Keltaiselle on tulossa Biggu myös ensi talveksi :) Ja jos Biggu kiinnostaa, niin kannattaa pitää kiirettä, koska ovat harmi kyllä lopettelemassa tuotantoa, ja tilauksia otetaan vastaan enää 4.3 saakka!

Remu rukkas-pettymyksen jälkeen jouduin hakemaan kylmäsormiselle pikkumiehelle uusia rukkasia. Ensin meille kotiutuivat Rasavilit, joita monet ylistää. No, on ne lämpimämmät kuin Remut, mutta kunnon pakkasilla ne eivät riitä. Joten hankin sitten nahkarukkaset aidolla turkisvuorella. Merinovillalapasten kanssa nämä pitävät pikkusormet ainakin melkein lämpiminä. Herra Keltainen vain on kylmäsorminen kaveri... Mutta niin oli Herra Vihreäkin tässä iässä, vaan ei ole enää. Eli ilmeisesti kylmäsormisuudesta voi kasvaa yli :)

Nämä Crocsin Kosmobootsit tilasin alesta koko katraalle. Yllätys oli melkoinen, kun Kavatin saappaisiin verrattuna Herra Keltaisen varpaat pysyivätkin paljon lämpimämpinä! Joten voin suositella myöskin näitä :)

Muita luottovermeitä Herra keltaisen käytössä on Ruskovillan merinovillalapaset ja Myllymuksujen merinovillainen kypärämyssy (siis sellainen ohut). Myöskin Merineuleen villahaalari on ollut oikein hyvä.

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

1/6 | 

Meillä on ollut tänä talvena Hans Companyn rukkasia, jotka ei paukkupakkasilla riitä, mutta muutaman asteen pakkasessa ihan yvät. Ovat myös veden pitävät eli suojasäällä hyvät.

Sitten on ollut Jonathaneja, jota ei ole kovin hyviä, jonain vararukkasina saavat toimia.

Molon pitkävartiset rukkaset on olleet huiput. Ja Reiman villavuoriset.

Meilläkin laitetaan Nöpölle kovimmilla pakkasilla Ruskovillan tumput alle. Poitsu pärjää ilman.

2/6 | 

Ahaa, onko Molon rukkaset parantuneet tälle vuodelle? Meillä oli parit Molon rukkaset viime talvena eikä ne olleet kovin hyvät - kostuivat kyllä läpi märällä kelillä, ja nopeasti myöskin hapsuuntuivat kärjistä :( Mutta ilmeisesti siis parannusta tullut? Ehkäpä niitä voisi taas sitten harkita :) Ja Reimalla siis on villavuorisia, pitääpäs noitakin katsastella - kiitos vinkistä :)

Anonyymi
3/6 | 

Vieläköhän ehtisin kysellä, että mistäköhän nuo kunnon nahkarukkaset lapselle on hankittu. Itselleni onnistuin viimein tänä talvena sellaiset ostamaan, ja olen kyllä ollut tyytyväinen, vaikka kovimmilla pakkasilla onkin meinannut hieman viilentyä sormet...

Nimim. Kylmäsorminen äiti kera jäätävänäppisen pojan

4/6 | 

No olishan mun tietysti pitänyt älytä laittaa tuo tieto postaukseenkin... Rukkaset on PL-Tuotteen, niitä saa markkinoilta ja netistä www.kauppahalli.eu

Mun pitäis kans itselleni hankkia tuollaiset. Mulla on ollut teddyvuorelliset nahkarukkaset, jotka ei ole kyllä yhtä lämpimät (ja sitä paitsi alkavat olla puhki).

5/6 | 

Meillä oli luottopukuna Molo kids Polaris 86cm. Siinä vielä aavistuksen pidemmät lahkeet ja lyhyempi selkä kuin Pyxis mallissa ja meille siis paras malliltaan. Ihan huippu puku, ei mitään valittamista.
Lähestulkoon ainoina kenkinä Superfit Goretex Snowcatit. Ohut sukka vain jalassa ja aina varpaat lämpimät! Rukkaset Reiman minitecit tai siis ne pienten mallit mut aika kylmät kylläkin.
Pipona taas Reiman pipot on ihan parhaita pakkasella :)

6/6 | 

Juu, Polaris on meilläkin todettu hyväksi, ja on ensi talveksikin kahdelle :)
Superfitejä meillä ei ole vielä ollutkaan, pitää joskus tutustua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla