No eikä! sanoi Herra Keltainen kun ehdottelin kevätvaatteiden sovitusta... Joten saatte nyt tyytyä tylsään lattiakuvaukseen. Tässä siis Herra Keltaisen välikausi!

Loskasäälle Elloksen Land and lake fleecevuorillinen kura-asu 98. Lämpökumpparit Tretorn 25 (reilut). Velourpipot fleecevuorilla Pikkujekku (limetähti hiippa) ja Jenni K (punainen). Hanskoiksi sitten topparukkasia.

Lämpimälle sadesäälle lime Ticket rubber rain 92 ja kesälle ruskea plain rain 92. Punaiset hanskat Po.p, mustat hanskat Reimatec. Punainen tupsupipo Silverjungle. Punainen ja oranssi tähtipipo Maxomorra. Keltainen raitapipo Villervalla. Crocsin kumpparit C8-9 alkaa olla nippanappa pahoin pelkään :( Vieläköhän ne menis tämän kevään (tarttisin rullamitan, että sais mitattua tuon sisäpohjan - on meinaan pikkasen hankala mittanauhalla yrittää...)? Samankokoisissa Crocsin sandaaleissa on ehkä se käyntivara, mutta onko ne nyt sitten samankokoiset vai eri kokoiset?? Tämän hetken Crocsin kumppari-valikoimassa ei löydy meille värejä - pitää alkaa etsiä muita kevyitä vaihtoehtoja! Raskaisiin kumikumppareihin ei enää ole paluuta ;)

Molo Polly haalari mustana löytyy sekä 98 että 104. 98 varmasti menee tän kevään vielä hyvin. Pipot ja hanskat samat kuin edellisessä kuvassa. Punainen raitahuivi Po.p, sateenkaari-huivi Villervalla. Vasemman puoleiset kengät on mustat Crocsin lenkkarit C9 jotka menee vielä, oikealla Vihreän vanhat Reiman vk-kengät 26 (reilut), joissa ohut karvavuori.

Popin windfleece 92 ja punaiset vk-housut 98 menee kai vielä kevään. Samoin Molon denim softshell 98. Jos punaiset housut jää pieneksi, on kaapissa mustat Reimatecit 104.

Vihreälle jäi naftiksi tää hänen rakastama kirkkaanvihreä verkkapuku keltaisilla tehosteilla (väri siis ei tosiaan välity, se on oikeen raikuvan kirkas, hyvä vihreä) 98-104 ja Stadiumista taisi olla kotoisin. Ite en ole niin ole verkkaireiden ystävä, mutta tää on niin hyvän värinen että menee, ja Vihreä tosiaan tykkäsi kovasti!

Eiköhän noilla pärjää, on vähän joka säälle kampetta! Olin suorastaan yllättynyt, että pipoja ei ollutkaan tuon enempää! Myinköhän mä niitä jossain vaiheessa vai-miten-se-oli :D Ei sillä etteikö nuilla nyt pärjäis oikein hyvin!! Kaikissa on muuten tähti/ä, vissiin joku fiksaatio :D

Terkuin
Miima

Kommentit (36)

1/36 | 

Mä muutun kateudesta VIHREEKS ihan just!!Noi vihreet crocsin kumpparit on makeet:))Keltasiakaan en oo löytäny mistään, jouduin tyytymään sinisiin.Ihan parhaat kumpparit, luin vinkin jostain blogista, en oo aiksemmin ostanu crocseja.poikain tykkkää, on helppo pukee jalkaan.

2/36 | 

:D Voin myydä noi sulle kun löydän korvaajat ;D Meillä oli eka Keltaisella keltaiset ja Vihreällä vihreät - nyt on Keltaisella vihreät ja Vihreällä keltaiset Crocsin kumpparit :D Ja Pinkillä, voitteko kuvitella - pinkit! ;D Ja äitillä tietty lilat! Kaikki tykätään, mutta mikä nyt neuvoksi kun ei värejä löydy :( Sinisiä en todellakaan osta!

4/36 | 

Mutta huomaa ettei ole ns. samaa vaatetta montaa kappaletta (vaikka kolmee kuoritakkia), vaan kaikki on erilaisia funktioiltaan ;D

5/36 | 

Todella kivan näköisiä värikkäitä juttuja, noistahan saisi jo värisuorankin! ;)

Erityisen herkullisia pipoja!

Mullakin on joku verkkariangsti...

6/36 | 

Hyvältä näyttää :) Oli hyvä muistutus noi Po.pin punaiset housut, meille tarvittaisiin yhdet sellaiset myöskin ;)

7/36 | 

Asusteilla saa kivasti väriä, vaikka vaate olisi tummempi :)

Mun verkkariangsti varmaan tulee ihan siitäkin, kun ne yleensä on sinisiä ja pinkkejä... noi on kivat kun väri on kohdillaan ;)

8/36 | 

Toivottavasti löytyy teille punaiset pöksyt :) Noi on sellaiset zip-malliset, joissa vetskarit koko lahkeen pituudelta - en ole keksinyt sille mitään käyttöä, mutta toisen malliset oli hirvittävän paljon leveämmät eikä olis kestäneet päällä :O

9/36 | 

Meillä on kolme kuoritakkia ;). Tavallaan joo-o :D. Mutta vasta se kolmas on ominaisuuksiltaan täydellinen... Ne kaks on vähän parempaan menoon mun mielestä (toisessa ei ole kiristettävää helmaa ja toisessa on hihansuuresorit). Mutta jos ens vuonna sitten vähän maltillisemmin? (HAH)

Mikset mittaa niitä Crocsin kumppareita irtopohjallisella? Kai sulla sellaisia joissain Keltaiselle sopivissa kengissä on?

Crocsilla vois mun mielestä kumppereissa olla aina tietyt perusvärit mukana kuten keltainen, lime, punainen ja no, se sininen. Ihan varmaan myis nuo jatkuvasti kun ei kaikki kuitenkaan halua niitä pinkkejä tai sinisiä (kuten minä! Limet huolisin heti jos niitä saisi).

Teillä on älyttömän kivoja pipoja ja hyvin on pysytty linjassa :D.

10/36 | 

Hehee :D Mä en muuten yhtään käsitä tuota helman kiristystä, vaate ei silloin laskeudu ja tahmoo siinä lantiolla ja huono liikkua?? Resorit on vähän pöljä juttu teknisessä vaatteessa kyllä!
Jaa että irtopohjallisella - no eipä tullut mieleen! Kiitos tästä edistyneestä innovaatiosta ;D
Joo en kerta kaikkiaan käsitä sitä, että sinistä ja pinkkiä tarjotaan oikein montaa eri sävyä, ja sitten muita värejä ei ollenkaan!!!!!! Voijjettä ärrrrsyttää, mur!

11/36 | 

Se irtopohjallisella mittaaminen on ehkä vähän liian yksinkertaisen helppo niksi ettei se tule edes mieleenkään :D. Keksin sen juurikin yksien kumppareitten kanssa.

Ei sitä helmaa ole tarkoitus ihan tiukaksi kiristää vaan just silleen sen verran vaan ettei vesi ihan mene sisälle sieltä :D. Eli ettei se helma pääse lätäköön hypätessä ihan nousemaan korviin asti ;).

12/36 | 

Luulis yhden pikkumiehen noilla selviävän :D Sä olet selvästi sadeasuspesialisti!
Mun niin tekis mieli noita crocsin kumppareita, hitsiläinen, kun tarvetta ei olisi, mutta ne vaan näyttää hyviltä!

13/36 | 

Kyllä noitten lenkkareitten pohjallinen mahtui kumppariinkin, joten n. sentti pitäisi olla pelivaraa - tämän kevään jos noilla vielä voisi kumpsutella, niin hyvä :)

Joo en kässää vieläkään ;D

14/36 | 

Plain rainia toki voi pitä muutenkin kuin sateella, ja fleecevuorillista tietty loskassa vaikka aurinko paistaiskin ;) Kummasti noillekin on kaikille löytynyt käyttöä!
Crocsin kumpparit tuli kyllä lasten suosikeiksi heti kun sellaiset hankittiin - korvaaja nyt mietinnässä, kun kivoja värejä ei ole Crocsilla saatavilla...

15/36 | 

Sitäpaitsi monestihan se kiristysnaru siellä helmassa on joustavaa kumpparia että eihän se silleen häiritse :D. Mutta joo, ei tarvii kässätä ;).

16/36 | 

Viimeksi kun kävin popin liikkeessä niin myyjä kertoi et ne vetskarit on kätevät esim. silloin kun täytyy saada kuorihousut pois jalasta ennen autoon menoa eikä tarvi ottaa kenkiä pois ollenkaan kun avaa vaan vetskarit ;)

Niin ja leveydessä oli muuten melkoinen ero noissa eri malleissa, tottakai nää kapeammat oli myös kalliimmat (niin mun tuuria).

17/36 | 

Hyvät setit, joka säälle jotakin...mä etsin vielä puuvillatakit jostain pojille ja ekaluokkalaiselle...katsotaan jos mennään vaikka HM takeilla...jos olis kivat.

...huomasin tuossa ettei meillä oo mitään RubberRaineja loskasäälle...noh, kait me pärjätään ilmankin...sellaiset vois kyllä hommata...meillä on vihreät crocsin saappaat nyt Eewelle (löysin käytettynä) ja ajattelin viel Millikselle sellaiset hommata ja ekaluokkalaiselle...ikinä en enää osta esim Sorelin canadabootseja, ne on niin painavat...crocsilta otan samantyyliset ens talveen, sata kertaa kevyemmät...mut hei positiivista, meidän kundeilla on jo nyt mahtavat reisilihakset ...heh.

19/36 | 

Osataan sitä muuallakin :D Ihanan värikästä!
Meillä on kans pipoja aikamoinen kasa, joka setille omat, mutta yleensä päähän valikoituu aina se sama. Pitäisi kehitellä henkari johon laittaa pipotkin roikkumaan setin kanssa.
Noi Crocsin kumpparit on parhaat, en enää vaihda pois. Onneksi olen hamstrannut seuraavat kolme kokoa lapsille tarjouksista. Ei lopu kesken :D

21/36 | 

Se mitä olen nähnyt tuota kurontaa käytössä niin joko se on silleen pölhösti vyötäröllä se kuronta ja takin helma säkillä siinä sitten, tai sitten silleen tahmovana siinä lanteilla niin että lapsella ei esim. kiertoliike oikein toimi yläkropassa kun takki kinnaa. Ehkä te osaatte käyttää jotenki fiksummin ;)

22/36 | 

Meillä saa softshellit tai windfleecet toimia myös parempina takkeina, ja lämpimällä sitten hupparit - en meinannut investoida ns. kaupunkitakkeihin, kun käyttöä olis kuitenkin niin vähän :)
Fleecelliset rubberit on ihan kätsyt kun on tosi märkää, eikä tarvitse niin paljon kerrospukea :) Mutta tosiaan pärjää ilmankin!

Kyllä kun on kevyisiin kenkiin tottunut, niin ei tee mieli niihin raskaampiin palata!

23/36 | 

Meillä noi Vihree ja Pinkki vielä ihan sopuisasti tulee kameran eteen (ilman lahjomista), mutta toi pienin ei ole oikein ikinä ymmärtänyt tän homman päälle ;)

24/36 | 

Asusteilla saa kyllä ihanasti väriä koko asukokonaisuuteen! :) Kyllähän lapsille usein muodostuu joku suosikkipipo, mutta meillä se saattaa myös vaihtua kauden mittaan, joten saa niitä nyt muutama vaihtoehto olla ;D
Olis minunkin pitänyt noita kivoja värejä jemmata aikanaan :(

25/36 | 

Kavatilla on tänä vuonna tosi reippaita värejä kumppareissa ja malli vaikutti mukavan kevyeltä, kun katsastin nuo livenä Metsolassa. Nyt vaan odotellaan sopivaa alekoodia Ellokselle. Elloksenkin kumpparitkin ovat ilmeisesti ihan normaali tekstiilivuorella, vaikka tuotekuvaus väittää niiden olevan lämminvuoriset. Eivät tietysti ole yhtä helpot pestä kuin Crocsit, mutta värit ovat aivan mahtavat.

27/36 | 

Joo, niitä olen tänään googletellut, lime ja keltainen olis kivoja, Metsolassa oli oranssiakin (mitä ei mielestäni ollut kavatin omilla sivuilla)! Elloksella vaan ei ollut kuin vihreää ja turkoosia - uskaltaiskohan toivoa että sinne vielä tulisi lisää värejä? Ilmeisesti regn on vuoriton ja slask jonkinlaisella vuorilla.

28/36 | 

Ja kaikki pipot muuten olleet varsin edullisia, alle kympin, joten voipi olla tyytyväinen :) Tuli muuten vastaan vielä yksi pipo, Kameleontin turkoosi velourinen työkone-pipo!
Eiiikai ens viikolla sentään?? ;D

29/36 | 

Totta kai osataan :D. Älä edes epäile :). Me kurotaan sitä vaan ihan hieman, niin ettei se kinnaa tai häiritse :D.

Anonyymi
31/36 | 

Eiii. Ihanat nuo Kavatin kumpparit.( En edes ollut ajatellut mitään kumppareita kun ei oo tarve.) Ja oranssit nimenomaan. Ovat vieläpä halvemmat kuin Tretornit, joita meillä on ollu parit kesäversiot ja yhdet talvivuorilliset. Elloksellahan oli näköjään Kavatin kumpparia sekä paksulla vuorilla, että ilman. Vaikka tosiaan molemmissa tuoteselosteessa puhuttiin lämminvuorisesta. Mutta kuvasta näkee eron. Mutta metsolasta nuo oranssit... Me ei kyllä tarvita kevääksi kumppareita, mutta ehkä syksyksi.

32/36 | 

No sittenhän sulla on aikaa jahdata alea, kun ei ole vielä kevääksi tarve ;) Mä toivon että noi Crocsit menee vielä tämän kevään, niin olis mullakin aikaa tuumailla ;D

33/36 | 

Oho, teillä onkin sitten ihan reippaasti kaikenlaista vaatetta. =) Tosi kivoja kaikki, oi. ♥ Meillä ei taida vieläkään olla ihan kaikki hankittuna.. o.O Oon siinä uskossa, et vanhat välikauden pipot ja hanskat ainakin menisi.. :)

34/36 | 

Joo, on vähän kaikkea - mutta oon tyytyväinen ettei ole samaa lajia montaa, vaan kaikki on erilaisia funktioiltaan ;) Eihän tässä vielä mikään kiire ole kevätvarustuksella - täällä ainakin on lunta ihan kinoksittain ja aamut pirun kylmiä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla