Pinkillä oli tämän talven käytössä H&Mn tekniset toppatakki ja toppahousut. Tämä setti oli ihan eniten käytössä, muita housuja ei olisi käyttänyt ollenkaan! Pakkasilla takkina toimi untuvatakki, mutta noi housut veti aina jalkaansa vaikka muita yritinkin tarjota! Takista maksoin vajaa 40e (ovh 49,95) ja housuista 7,95e (puoleen hintaan).

Takki on ihan ok kunnossa talven jälkeen. Pinttymät lähtivät suurimmaksi osaksi pesussa (en ole varmaan pessyt koko talvena), joten yleisilme on siisti.

Toinen hiha on kulunut hihansuusta (mitä ihmettä se on puuhannut, kun toinen oli siisti???), ja pieni kuluma teippiin tuossa saumassa.

Helmassa takana vain pieni kuluma, mistä olen tosi ihmeissäni, sillä koululla on jäämäki, jota ovat laskeneet koko talven!! Ehkä se hihakin siksi kulunut - jarruttanut / ottanut vastaan toisella kädellä?

Muutoin pinta on pysynyt siistinä. Takki on pitänyt myöskin vesisadetta. Olen kyllä tyytyväinen tähän takkiin, ja on ollut myös tyttärelle mieluinen, joten voisin ostaa toistekin. Oikein harmitti, kun takkia olisi saanut 20 eurolla, mutta tämä takki mahtunee vielä ensi talvenkin, joten en viitsinyt hamstrata...

Pöksyt vein just roskikseen, joten en tosiaan viitsinyt kuvausta varten niitä pestä, eli saatte tyytyä kuraisiin kuviin ;D

Toiseen polveen tuli reikä jo viime vuoden puolella, mutta en sitä tullut koskaan korjanneeksi... Johonkin terävään se on ottanut, ihan sellainen viilto.

Muutoin polvet on tosi siistit! Ihan olen ihmeissäni, että tuolla jäämäki-rymyämisellä näissä ei ole kulumaa - vain hyvin vähäistä pehmentymää tuossa ihan keskellä :O Olisi voinut kuvitella että olis jo läpipuhki tällä käytöllä (Pinkki kuitenkin ulkoilee todella paljon, koulun välkät ja kotona vielä 2 kertaa!!).

Heijastinnauha on irronnut ja se tietty tekee ilmeestä epäsiistin.

Peppu on siisti sekin. Teipit näkyy tuossa heijastinkuvassa, mutta niiden kohdalla ei ole kulumia missään kohtaa housuissa! Kosteus ei ole missään vaiheessa tullut läpi mistään kohti. Ja nämä oli tyttären ehdottomat suosikit vaikka muitakin toppahpusuja olisi ollut. Voin siis sanoa, että nämä housut on hintaansa nähden aivan helmet!!! Aion todellakin ostaa ensi talveksi näitä varsinkin koululaisille!

Millaisia kokemuksia teillä on halvemmista teknisistä vaatteista?

Terkuin
Miima

Kommentit (29)

1/29 | 

Meillä oli h&m haalari, vähälle käytölle jäi.
Mutta kun sillä ulkoiltiin, niin ei tarvinnut alle laittaa mitään väliasuja, poika oli ihan hikinen kun villaa välissä. Astehista en nyt muista paljonko sillo mahto olla. Lämmin siis oli, kulumia nyt ei tullut kun muutamalla käytöllä oli.
Haalari oli 50, mutta otimma sen -50% alennuksella.

2/29 | 

Meillä oli koululaisilla samat housut käytössä ja tosiaan hinta laatu suhde on kohdallaan, tytöt käyttivät näitä melkein ainoina toppahousuinaan koko talven, heijastin nauha irtosi jostain kohtaa toisen housuista. Näitä ensitalven ostoslistalle ehdottomasti.

4/29 | 

Jep! Lisää olen yrittänytkin etsiä jo kaikista alerekeistä, mutta ei ole koululaisten kokoja osunut kohdille! Toki nää on niin edulliset normihinnaltaankin, että voin syksyllä ostaa ihan täydelläkin hintaa nyt kun on hyviksi todettu ;)

5/29 | 

Miksi ihmeessä heitit housut roskiin?!! Olisit antanut jollekin, joku varmasti mielellään ois korjannut ja käyttänyt vielä rymyhousuina! Kauhean epäekologista (onko tuo ees sana?) kuluttamista, syy miksi itse en mielellään osta hennesin kertakäyttövaatteita.

6/29 | 

Meillä on ollut sekä hennesin talvi- että välikausiulkoilua, ja on kyllä mielestäni monessa suhteessa parempia kuin kalliimmat vastaavat. Eilen juuri pikkuneiti istui pitkät ajat vesilammikossa, isososkonsa viisi vuotta vanhoissa fleecevuorellisissa ulkoiluhousuissa, joissa ei varmasti mitään teippauksia pitänyt olla, ja pysyi kuivana.
Aion kyllä ostaa vastaisuudessakin, jos kuosit ja värit vaan osuvat :)

7/29 | 

Eipä ole tässä ketään sen kokoisia... Mielestäni ei ole sen epäekologisempaa heittää roskiin rikkinäisiä H&Mn kuin rikkinäisiä Ticketin housuja??

8/29 | 

Joo, mä kans aion ostaa vastakin - varsinkin koululaisilla, kun kulutus on melkoista, niin en näe mitään syytä hankkia kalleimpia merkkejä, kun halvemmatkin pelittää!

9/29 | 

Mullakin menee vaatetta roskiin, kun ei mikään kierrätyskeskus ota vastaan rikkinäisiä vaatteita, ehjät vien kierrätykseen, jos en itse enää tarvitse. Pitääpä itsekin syksyllä katsastaa hm toppatarjonta.

10/29 | 

Niinpä - ei rikkinäinen kelpaa... Ja tiiätkö kun joskus koittanut viedä tohon Valkoiseen lähettiin ehjää vaatetta, niin eivät ole ottaneet vastaan :O Että koita tässä nyt sitten kierrättää... Kannattaa käydä nytkin kattomassa HMllä, onko jämätoppaa, koska nyt sitä sais todella halvalla!!! ;)

11/29 | 

Voisit tuoda tänne joitakin ei-ihmisten-ilmoilla-pidettäviä vaatteita varavaatteiksi, ei tarttis kaivella niitä 30 vuotta vanhoja :)

12/29 | 

Siinä on vähän se onkelma, että kun on pieneksi jäänyt, niin on pieneksi jäänyt ;) Nuokin toppahousut oli jo ihan lyhyet tyttärelle! Mutta pitää katsella sillä silmällä poistoon meneviä ;)

13/29 | 

Niin no jos saa hajalle ne kalliitkii, niin ei sitten :) Meillä on vaan ollut popia, tickettiä ja moloa, ja mitkään noista ei ole vielä yhden tai kahdenkaan talven jälkeen hajonneet, vaan aina on lähteneet kierrätykseen seuraaville lapsille.

14/29 | 

Tuollainen viilto voi tulla kalliimpaankin ;) Tuo kangas on oikeasti pätevä, ja hinta enemmän kuin kohtuullinen :) Kyllä meilläkin pienillä suosin Moloa tms, kun ovat säästyneet hyvinä ja jälleenmyyntiarvo on hyvä. Mutta koululaiset rymyää ilman valvontaa ja siksi vaatteille voi sattua mitä tahansa, eikä sen takia tee mieli laittaa satasia niihin vaatteisiin...

15/29 | 

Meillä oli edellistalvena H&M:n toppaa, mutta neiti hikoili takissa (ei hengittänyt, kun on muutenkin kova hikoamaan selästä) ja housut eivät tainneet olla tekniset, kun polvista meni kosteus läpi polvi-istunnassa. Jäi vähän sellainen maku, että onko meidän juttu, vaikka laatu ja kestävyys kyllä yllättivät positiivisesti. Ensi talveksi, jos vielä joku vara-asu tarvitaan, voisi h&m kyllä olla hyvä vaihtoehto. Eiköhän parissa vuodessa ole tapahtunut edistystä hengittävyydenkin suhteen.

16/29 | 

Kas, oliko ne sitten jotku basic-housut? Kyllä nää käsittääkseni piti olla ihan tekniset eikä tietääkseni ole falskanneet :) Jostainhan niiden tietty pitää säästää, kun hinnat on sen verran edukkaammat - että olisko sitten tuo hengittävyys sellainen? Mut ei ole Pinkki valittanut, vaikka onkin vähän kuumakalle, ainakin verrattuna pikkuveljiin :)

17/29 | 

samat housut meillä oli 122 ja 116cm tän talven, 5&6vllä.
pienemmän housut on ihan uudenveroiset, isomman housuissa alkoi viimeviikolla repsottaa tuo heijastin.
ei reikiä, ja ehdottomast 7.5e arvoiset.
ensivuotene toivon saavani myös samalla hintaluokalla näitä, ja haalin ainakin kolmet-koululaisen käytössä kuulemma housut ei kauaa kestä.

18/29 | 

Kyllä, olisivat vähän isommankin rahan arvoiset kuin 7,50e ;D Ihan totta että koululaiset kuluttaa eri tavalla just varsinkin housuja, kun niitä ei kukaan ole koko ajan vahtimassa, että mitä ne tekee...

Anonyymi
19/29 | 

Meillä oli samat housut pojalla 7vee ja samoten olisi pitänyt vain niitä! Laskettelussa ja kovemmilla pakkasilla kuitenkin "pakotin" paksummat/teknisemmät housut jalkaan ;) Aikasta ohet lirvut nämä mun mielestä oli, mutta kestävät!! Meillä vähän polvissa vain karheumaa. Ehdottomasti ensi talveksi näitä!! Kummallekin! Kalliimatkin housut kuluu nopeampaa (ticket ja pompdelux tänä vuonna) mutta ovat mielestäni lämpöisempiä...
T:Eija

20/29 | 

Juu, eihän nuo mitkään muhkeat ole, se on totta, mutta ei tainnut tytär palellakaan, kun tosiaan aina nuo samat housut halusi :)

21/29 | 

Mä tilasin noita housuja silloin kolmet. Yhdet pinkit, kahdet mustat, joista toiset ens talveks. Meillä kanssa oli tytöllä tykätyt housut ja tosi siistissä kunnossa on.

22/29 | 

Mulla harmittaa etten tilannut useampia ja peräkkäisiä kokoja, mutta kun en tiennyt että onko hyvät vai ei.. No toivon mukaan niitä nyt ensi vuonnakin saa ;)

Anonyymi
23/29 | 

Niin ja laskettelumonojen päälle nuo ei ihan taipuneet... Hyvät housut etenkin alkutalveen, kun/jos ei viitsi uusia kalliimpia antaa kivilumessa hinkata.

Anonyymi
25/29 | 

Mieheni sisko aina kehuu Hennesin ulkovaatteita ja ensi talveksi meille tulee nuoremman serkun vanha haalari. Värit ei vaan passaa mun silmään. Tänä talvena katsoin Hennesin haalaria meille, mutta en tykännyt yhtään siitä pienten tyttöjen kuosista. Ärsyttää mielettömästi, että jos haluaa vaikkapa paloautonpunaista täytyy ostaa kalliita merkkejä. Mutta taitaa olla ihan yleisesti tiedossa oleva ongelma...

26/29 | 

Joo, aika monella ketjuliikkeellä jyllää ne iänikuiset pinkit ja siniset... Mutta perustoppahousuissa musta on ihan jees ja käy kaikkeen :) Kappiksella on aina välillä kirkkaanpunaista, ja muitakin kivoja värejä, vihreää, oranssia...

27/29 | 

Meillä menee vanhemmalla pojalla kaikki housut tohon kuntoon, merkistä viis =) yleensä ostellutkin sille talveksi henkkamaukkaa tai icepeakkia, hyvin ovat pelittäneet =)

28/29 | 

Joo, samaa olen ajatellut, että turha ostaa kalliimpia merkkejä, kun tuskin selviytyisivät käytöstä sen parempana ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla