Ihan paras hellevaate tällainen haalari! Ite en tykkää kuumalla tyköistuvista ollenkaan, niissähän on heti hikiläikät tällaisella säällä. Eikä ole kiva jos leikkaus on vyötäröllä, jos on sattunut vaikka vähän herkuttelemaan :P Joten tällainen on just hyvä, mut ei minusta silti näytä liian säkiltä. Hintaa oli huimat 5e H&M alessa. Olis pitänyt ostaa monta saman tien! Kuvat otti Herra Vihreä, kiitos!

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

4/6 | 

Oli vähän pokassa pitelemistä herran tsuumaillessa "mä en nää sua tässä kuvassa, missä sä oot??" :D Ja välillä tuli videota... 4 otosta hän sai otettua, joten pitänee olla tyytyväinen näihin! Ahaa, olen siis ihan vahiongossa kerrankin muodin mukana :P Kesällä käytän eniten mekkoja, haalarissa ei ainakaan pääse helma nousemaan!

5/6 | 

Heeii, onpa kyllä kiva vaate! Mulla on samankaltainen lahkeellisena, mutta tuammonenkin olis aika näppärä.

6/6 | 

Onhan tässäkin lahkeet, heh :D Mut meinasit vissiin pitempilahkeista versiota - se on varmaan tosi mukava asu (jolla tarkenee myös vähän viileämmällä)! Just katoin että H&M:lle oli tullut syysversio jossa myös pitkät hihat, ja mietin että miltä se näyttäis ei-malli-kropan päällä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla