Buzzador etsii uusia buzzadoreja nyt erityisesti bloggaajien keskuudesta! Mitä enemmän bloggaavia buzzadoreja, sitä enemmän bloggaajille suunnattuja kampanjoita!

Kuka tahansa voi buzzadoriksi ja liittyminen on ilmaista. Buzzadorit saavat erilaisia tuotteita testattavaksi, ja idea olisi kertoa käyttökokemuksistaan muille, ja toisinaan myös jakaa näytepakkauksia. Jokaiseen kampanjaan haetaan mukaan, joten buzzador voi itse valita, mihin kampanjoihin haluaisi osallistua (kaikkiin toki ei pääse mukaan) ja mihin ei. On myös maksullisia kampanjoita, joissa arvokkaammista tavaroista saa hyvän alennuksen. Mutta mihinkään kampanjaan siis ei ole pakko osallistua!

Muutamia esimerkkejä viime vuoden kampanjoista

Itse osallistuin viime vuonna Dove ja Lipton kampanjoihin, jotka kiinnostivat! :)

Jos sinäkin haluat liittyä Buzzadoriin, voit tehdä sen alla olevasta linkistä, jolloin minä toimin suosittelijanasi! Jos saan 5 bloggaajaa värvättyä, voin voittaa 30e lahjakortin :) Muista laittaa blogisi osoite profiiliisi, jotta rekisteröidyt bloggaavana buzzadorina!

Buzzadoriksi tästä!

Terkuin
Miima

Niin ja totta kai muutkin saa liittyä kuin bloggaajat!!!!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla