Oikein ihanaa joulua kaikille siellä ruudun toisella puolella!

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

Anonyymi
5/10 | 

Moikka!

Minusta näyttää, että teidän pojilla on melkein aina päähineiden alla aluskypärämyssyt. Mitkä olet todennut hyviksi? Että olisi helppo saada toisen pipon alla pysymään niin, ettei valu silmille tai jää ryppyyn tms.
-T-

6/10 | 

Olet oikeassa - olen itse niin herkkäniskainen, että suojelen lastenkin niskoja maanisesti :D Pojilla on Reiman merinovilla/bambu-kypärämyssyt - ne on ohuet eikä tunnu kosteilta, vaikka sattuisivat hikipäässä juoksemaan. Eikä valu silmille eikä jätä korvien kohdille tuulitunnelia. Eli suosittelen :) Nimeä en muista, mutta sehän taitaakin vaihdella vuosittain.

Anonyymi
7/10 | 

Nyt Reimalla on näköjään alusmyssy nimellä Orianna. Onkohan se vastaava? Villa ja PA (mikä lie) materiaalina. Oudon pieneltä näyttää tuo naaman reikä, ettei vaan tulisi leuan päälle? Mistä sen tietää...
-T-

8/10 | 

Kävin tutkailemassa, eikä nyt ollut tuota merinovilla-bambua muuta kuin vauvojen kypärämyssynä :/ Noi meidän mustat villabambuiset on jo 2v sitten hankittuja, mutta ainakin viime vuonna vielä oli harmaana isommillekin. Tuo Orianna sisältää jotain tekokuitua villan lisäksi, mutta lienee samanlainen vaikutus, että ei hiosta - mallista vähän vaikea tosiaan sanoa näkemättä.

Anonyymi
9/10 | 

Kiitti. Nyt mun vielä pitää päättää, tilaanko Reimaa vai Ruskovillaa vai ollaanko ilman...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat