nimittäin päällä nämä 2-osaiset!

Takit Reima, oranssit housut ReimatecX, mustat housut Lindex, kengät Crocs, musta pipo Silverjungle, punainen piro Reima

Mutta senhän osasin arvata jo ennakkoon viime talven perusteella. Haalarit sujahti silloinkin päälle aika isolla prosentilla. Tänä talvena toki säätkin ovat vaikuttaneet asiaan - lumettomalle rapasäälle ei tee mieli oransseja toppahousuja laittaa... Mutta josko nuo mahtuisi vielä ensi talvenakin?

Herra Keltaisen Reima Jordi takki ainakin mahtuu ensi talvenakin! Lindexin toppahousuista olen tykännyt! Lahkeisssa on sisällä erillinen, napakka lumilukko, ja lahkeissa on takana tarra, jolla saa kiristettyä ylimääräisiä. Silloin housut voi olla pikkuisen reilutkin eivätkä silti laahaa maassa. Polvissa on muotoleikkaukset, joten housut istuu hyvin ja näyttää hyvältä päällä. Vyötäröllä on myöskin nappikuminauha-kiristys, mikä on meille ainakin tärkeä ominaisuus. Henkselit saa irti, ja polvissa ja pepussa on vahvempi kangas, ja teknisiä ominaisuuksia löytyy. En epäröinyt yhtään, kun alerekissä oli näitä housuja hintaan 14,95e - ostin Vihreälle ensi talveksi pöksyt, jos nyt nuo oranssit ei enää mene!

Valitseeko teillä lapset haalarit vai 2-osaisen päälle talvella, jos saavat valita?

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

1/22 | 

Tarkkailepa sinäkin noita Lindexin housuja, ovat ilmeisesti tän vuoden mallia? Meillähän hajosi viime vuonna yhdet teippauksista ja reklamaatiossa sain täksi talveksi uudet (viime vuoden mallistoa) ja nekin menivät jo hajalle teippauksista... Olisi kiva kuulla, että miten tämän vuotiset kestää. Hinta ei ole kyllä paha, vaikka pientä vikaa ilmenisikin. Tykkäsin kans housujen mallista.

2/22 | 

Meillähän lapset ei saa moisia valita, vaan äiti päättää, hihi... ;) Eikun meillä ei vaan ole kaksiosaisia asuja, siinäpä syy että käytetään aina ulkoillessa haalareita. Kauppaan mennessä n sitten farkut ja takki, koska liikutaan autolla.

Kivan näköiset asut kyllä!

Pähkin nyt vielä vähän sitä, tarvitseeko vanhempikin poika päiväkotiin haalarin kevääksi... No, ehkä ei, käyttöaika keväällä jää niin tosi lyhyeksi kuitenkin.

3/22 | 

Joo tämän vuoden pöksyt on nuo. Kiitos varoituksesta, pitää tarkkailla teippauksia! Vielä ei näy mitään käytönjälkiä missään kohtaa, mutta kuten sanottu, harvemmin ovat käytössäkään. Tosin jos 15 eurolla saa, niin ei sinänsä harmita, jos kestävä vain yhden talven! Malli on minusta tosi hyvä :)

4/22 | 

Eipä meilläkään tuota käyttöastetta pahemmin kerry... pärjättäis ilmankin, koska kauppaankin mennään kävellen/pulkalla/potkurilla, joten haalari toimii silläkin reissulla (ja usein jäädäänkin ulos vielä kaupasta tultua). Välikaudella se haalari ei ole niin olennainen, ja 2-osaisilla on monipuolisempi käyttö.

5/22 | 

Hyvännäköiset nuo oranssit toppahousut.

Meidän 5v on haalari. Vasta, kun tuli kunnolla kylmä ja lunta, niin sain pojan pistämään haalarin päälle. Alkutalvi meni kaksiosaisella. Eskarilainen on ilmoittanut aika tiukasti, että haalaria hän ei aio pukea. Sellainen on tosin jemmassa koululaisen jäljiltä. Jos iskee kunnon pakkaset, niin mikään ei voita vanhaa superpaksua Tickettiä :)

6/22 | 

Tämä tuleva eskarilainen ainakin halusi ensi talvellekin haalarin, joten toivottavasti pitää myös! :D Pakkasilla haalari on kyllä ihan paras (oon miettinyt, että mistähän itelleenkin saisi asiallisen näköisen haalarin :D)!

7/22 | 

Minulla on kaksi jo melko isoa lasta ja sitten tämä kolmevuotias. Pitkällä juoksulla haalarin käyttöikä jää tosi lyhyeksi, kun jossain vaiheessa lapsi ei vaan kertakaikkiaan suostu haalaria pitämään. Sen takia hommaan pelkkiä haalareita talvella niin kauan kuin mahdollista:) Haalarit on huippuja. Loppuelämä on aikaa kulkea kaksiosaisissa.

8/22 | 

Mahtoik mun kommentti tullakaa. no haalareita meil 6 ja 8v haluu pitää. tokaluokkalaine ol iha kiukkune kun en hälle koulupuvuks haalaria hankkinu.

9/22 | 

Juu kyllähän se vääjäämättä loppuu se haalarin käyttö jossain vaiheessa, kun ei niitä kovin isoja kokoja edes tehdä! Meillä esikoinen halusi itse käyttää vielä kolmannen luokan alussa, mutta sitten ei enää ostettu, eikä olis ollut kokojakaan :)

10/22 | 

Kyllähän se koululaisillakin on hyvä se haalari, kun on nopea pukea, kun välkälle on tunnetusti KIIRE ;D

Anonyymi
11/22 | 

No ei meillä lapsi valitse tuota asiaa. Vaan on selkeästi eri tarkoitukseen nuo asut. Haalari on ulkoiluun ja kaksiosainen kaupungille tai muuten semmoiselle reissulle, jossa on kätevää kun voi takin riisua. Ja takin kanssa alaosa sen mukaan minkälainen reissu kyseessä. Autolla kauppakeskukseen, niin farkut tms. ja takki. Jos kaupungille niin, että enemmän ulkonakin, niin toppahousut ja takki. Sitenpä jääkin kaksiosaisen käyttö hyvin vähäiseksi. Mutta ei se mitään, ostan kaksiosaiset jostain jämärekeistä ja halpista. Menee hyvin ilman suurempia teknisiä ominaisuuksia tuossa käytössä. Tämän talven takki löytyi Name It:ista hintaan 15e alen loppuhuipennuksessa viime talvena ja housut on Jonathania alerekistä ja maksoivat kympin. Haalari on sitten kovassa käytössä, joten siihen satsaan.

Hienot kyllä nuo oranssit housut ja näyttäis olevan kasvunvaraa, että jospa ensi talveksikin olisi niistä iloa.

-T-

12/22 | 

Juu, siksi laitoinkin, että jos saavat valita :D Kyllähän lapsilla ne mieltymykset tulee esille, vaikka meilläkin minä ne vaatteet valitsen tai vaihtoehdot annan, jos sellaisia on. 2-osaiset minäkin etsin halvalla, koska käyttö meillä vähäistä. Housut pyrin etsimään kuitenkin jonkinlaisilla teknisillä ominaisuuksilla ja mustat, koska ne on käytössä sitten myös rönttäkeleillä, varsinkin jos haalari on aremman värinen :) Kyllähän niitä löytyy halvallakin noilta ketjuilta! Toivottavasti oranssit housut mahtuu ensi talvenakin, aika tylsä yhdistelmä, jos sekä housut että takki on mustat...

13/22 | 

Voi kun saisi herra 10v pitämään niitä housuja muualla kuin repussa :/ Mutta siis piti kommentoida että hirrrveen hyvältähän nuo näyttävät lasten päällä! Varsinkin värikkäillä housuilla.

14/22 | 

Ai teillä käy klassiset kun pääsee äitin näköpiiristä! :D Meillä kulkee onneksi kutosluokkalainenkin vielä talvella toppahousuissa (saas nähdä mitä yläasteella tapahtuu!), kolmosluokkalainen mekkotyttö ei edes kyseenalaista miksi ulkohousut tarvitaan sukkahousujen päälle :) Kiitos - kivat setithän ne on, pitäis vaan koittaa käyttää niitä vähän enemmän!

Anonyymi
15/22 | 

Ja kyllä lapsi tykkää haalarista enemmän. Keväälläkin valitti miksi on takki ja housut kun hän haluaisi haalarin. Välikaiteen en enää hankkinut viime keväänä haalaria.

-T-

16/22 | 

Meillä on pienimmälle välikausihaalari niin kauan kun mahtuu tuo viimeinen, sen jälkeen en enää osta :) Toppahaalaria varmasti käytetään kouluikäiseksi :)

17/22 | 

meillä on tosi huonossa kunnossa woxon housut, vaikka JUST kehuin niitä.
esim reiden ulkosyrjästä saumateipit rei'ällä ;) pitää kuvata ne huomenna ja käydä kysymässä että mitäs nyt tehdään, koska talvea on ollut kuukausi ja nyt on varmaan 15 kohdasta ainakin saumateipit rikki

18/22 | 

Höh, harmi housuja :( Eikös Woxolla ole ennenkin ollut noita teippiongelmia? Käsittääkseni ovat ennen ainakin korvanneet Kappiksellakin, toivottavasti menee hyvin reklamaatio!

19/22 | 

Oi miten ihanat nuo oranssit housut!

Meillä on ollu aina niin selkeä jako, että kaksiosainen kauppaan/vierailulle tms. ja haalari ulkoiluun, ettei kumpikaan ole osannut tätä käytäntöä vielä kyseenalaistaa. Asusteita isoveikka saa sitten yleensä valita itse, ainakin pihaulkoiluun ;)

Katsotaan, mikä on tilanne tulevana eskarisyksynä...

20/22 | 

Noinhan se yleensä menee, että haalarit varsinaiseen ulkoiluun, 2-osaiset kevyempään menoon. Eskari, tosiaan! Se on jo aika lähellä, vaikka tuntuu vielä kaukaiselta!

Anonyymi
21/22 | 

Mun vajaa 3-vuotias pisti totaalisen stopin haalarin pukemiselle, juuri kun olin kivan (kalliin) haalarin mennyt ostamaan. :( Meinaa olla ulkohousujenkin pukeminen välillä vaikeeta, niin itseltä loppui mielenkiinto jatkuvaan tappeluun haalaria puettaessa. Poika laittaisi farkut ulkoleikkeihin, kelistä viis (ottanut isästään mallia). Kaksiosaisella taidetaan tästä eteenpäin mennä, kätevämpi monessa suhteessa ja vähemmän harmaita hiuksia äidille. :)

22/22 | 

Oho, siellä löytyy omaa tahtoa :D Kyllähän sitä mieluiten helpommalla pääsee kuin tappelee turhan takia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla