Pinkillä kesti aikansa miettiä joululahjatoiveita, ja kun viimein sai pohdittua, niin vähän yllärinä tuli: jalkapallomaali ja jalkapallo. Tai siis sinänsä ei yllättävää, kun kovasti innoissaan on koulussa jalkapalloillut jo useamman kauden, ja ollut joukkueessa kaikissa koulun turnauksissa. Vuodenaikaan nähden vaan hieman erikoinen toive. Ja haastava, sillä noihan luetaan kesävarusteiksi. Jalkapalloja piti toiveen mukaan olla kaksi - yksi oikea ja yksi pehmeä lelupallo. Oikeita palloja on hyvin saatavilla nyt talvellakin, mutta lelupalloja ei ole sitten missään! Siltä osin taitaa toive jäädä toteuttamatta, sillä en ole nähnyt missään livekaupoillakaan. Ihme juttu - ihan kuin talvella muka ei voisi palloilla leikkiä??? Pitkään ja hartaasti sain googletella myös jalkapallomaalin perään, kun joka paikassa myytiin eioota. Viimein Biltemasta löytyi muovinen jalkapallomaali, ja ajattelin sen käydä sieltä hakemassa, kunhan saisin kyydin siihen suuntaan.

Hulvattoman hauskaa oli myöskin pallon paketointi - ihan posketonta!

Kunnes sitten huomasin BudgetSportissa tarjouksen metallisesta jääkiekkomaalista, jonka mitat oli pitkälti samat kuin tuon muovisen jalkapallomaalin. Tietty aattelin, että tokihan metallinen on kestävämpi ja pätevämpi kuin muovinen, ja sen voi huoletta jättää ulos ympärivuotisesti. Siskoni kävi maalin ostamassa livekaupasta, niin säästyi painavien tavaroiden lähetyskulut. Sitten maali seikkaili pitkät ajat ensin siskon auton takakontissa, ja sitten ukin auton takakontissa. Viimein viikonloppuna pääsin maalia kasaamaan, kun lapset oli isällään. Joo. Tosi kestävä ja pätevä maali... liitokset niin höllät, että maaliin ei kestänyt edes hipaista, kun levisi palasiksi. Eihän tuollaisella maalilla mitään tee! Palautusoikeus oli tiestysti jo ummessa, eikä pulju ole vastannut mitään moitteisiini.

Tästä tuli sitten varsinainen tee-se-itse maali - ex porasi pultit liitoksiin. Nyt pysyy koossa ja toivon mukaan kestää vuosia eteenpäin. Että loppu hyvin kaikki hyvin, mut sainpahan taas boikotti-listalle täytettä...

Onko teillä ollut hankalammin täytettäviä joululahjatoiveita, vai onko joulupukki löytänyt kaiken ihan kivutta?

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

1/16 | 

Kuinkas tuon maalin paketoit? Vai onko lapset nähneet sen jo?

Meillähän 4-v. toivoi sohvaa, siis ihan oikeaa isoa. Ei kyllä tule saamaan. Onneksi pari muutakin toivetta löytyi sitten lopulta ja ne olen onnistunut hommaamaan hyvällä alella.

2/16 | 

Heh, en tosiaan paketoi :D Eikä se myöskään lähde Rukalle mukaan jostain kumman syystä :P Joulupukki kävi tuollaiset raskaat esineet puottamassa vähän etukäteen ;)

Sohva - siinäpä kyllä hieno toive :D

3/16 | 

Se on muuten ihan järjettömän kummallista, että nykyään ei tehdä enää mitään tukevaa ja kunnollista, vaikka nykytaidoilla ja välineillä siihen pitäisi olla paljon paremmat edellytykset kuin ennen. Hyvä kuitenkin, että sulla on tuunaustaidota kunnossa ja sait maalista toimivan pelin :) Ja kyllä! Hyvä asiakaspalvelu ja palautteisiin vastaaminen on tänä päivänä kullan arvoista ja sellaista, jota itse ainakin arvostan vimpan päälle.

Mukavia pelihetkiä Pinkille! :) Toivoo entinen mimmiliigalainen...

4/16 | 

Se on todellakin järjettömän kummallista! Sen tiedän että elektroniikkaa tehdään tahallaan hajoamaan sen takuuajan jälkeen, mutta mitä se tällainen on, että tavara ei uutenakaan toimi yhtään??? Mulla on delegointitaidot kunnossa... :P Mutta pääasia, että maali on nyt tukeva. En tiedä mistä tytär on peli-intonsa perinyt - ite oon aina ollut tanssija ja kuorolainen, ja pelännyt kohti tulevaa palloa, oli se sitten minkä mallinen vaan :D

Muuten just levis tänään Pinkillä myöskin kengät jotka ostettiin BudgetSportista syksymmällä... että ei siellä taida olla kun jotain sekundaa myynnissä :/

5/16 | 

Musta on tuntunut jo vuosia, että elektroniikkalaitteisiin asennetaan ajastimella, joku pieni kasapanos, joka hajottaa laitteen juuri takuuajan umpeuduttua :D

Budgetista me ei olla monestikaan asioitu. Ne tuotteet, mitä ollaan tarvittu ja katseltu, eivät ole edes olleet siellä edullisempia kuin muualla -jopa päinvastoin.

6/16 | 

Mä oon katsonut joskus aika valaisevan dokumentin noista elektronisista tuotteista - siinä tutkittiin jotain kodinkonejättien koneita, ja löydökset oli sellaisia, että tietyt osaset on tehty heikommasta matskusta, niin että ne kestää sopivasti sen takuuajan, ja sitten niiden elinikä alkaa olla loppu. Minusta ihan käsittämätöntä, että tällainen voi olla tavoitteena valmistajalla! Eikö olisi parempi, jos olisi sellainen imago, että tuotteet kestää ja kestää - silloin kuluttaja ostaisi lisää saman merkin muita tuotteita! Jos taas tietää, että tolla merkillä tuotteet piiputtaa kerta toisensa jälkeen, niin eihän sellaista kukaan toista kertaa osta???

7/16 | 

Vai semmoinen tapaus :( Mut hyvä kun saitte kasaan kuitenkin. Mä ostin tuolta monot, saapas nähdä sitten, kestävätkö joululoman :D

8/16 | 

No semmonen, murrr :/ Jospa ne monot sen aikaa kestäis :D Ootko vilkuillut sääennusteita? Aika kylmää lupaa (mut ei mitään Vuokattiin verrattuna!)..

9/16 | 

Kökkö mitä laatua! Meillä yhtä metallista maalia jouduttiin ihan kunnolla korjailemaan kun hajosi lähes heti. Lopulta tuttu metallimies teki uuden ja paremman ja otettiin maailsta vain verkko.

Täällä ei ole lapsilla ihmeelliset toiveet, mutta sellaiset että ovat loppu joka paikasta. Ja ne on just tietysti vielä ne ykköstoiveet mitä ilman joulua ei lasten mielestä tule!

10/16 | 

Onpas teilläkin ollut harmia maalin kanssa :/ Toivottavasti jonkun jouluihmeen kautta löydätte ne ykköstoiveet! On se harmnillista jos just "se juttu" jää uupumaan!

Anonyymi
11/16 | 

Meillä joulun ykköstoive on oma oikea lemmikkieläin. Sen lisäksi lista jäi lyhyenpuoleiseksi, mutta eiköhän sieltä paketeista jotain mieleistä tule, vaikkei lemmikkiä saakaan.

12/16 | 

Hienoa, että Pinkki tykkää jalkapallosta. Meillä pelataan välillä sisällä jalkapalloa esim. Angry birdsillä, tosin on meillä ollut joskus joku pehmopallokin. Urheiluliikkeestä saa ainakin niitä. Kannattaa hankkia jo valmiiksi nippusiteitä tms. tuota maalia varten - nimittäin tuon maalin verkko ei todennäköisesti tule pysymään noilla naruilla kiinni, ainakaan meillä ei ole pysynyt...Meidän seiskaveen lahjatoiveet on ollut helppo toteuttaa; hänelle taitaa olla nyt neljä lahjaa, joista yksi on pehmeä paketti.

14/16 | 

Ahaa, kiitos varoituksesta - oli niiiiin ärsyttävä pujotella sitä narua, joten ärrrsyttääpä kahta kauheammin jos se ei edes kestä!!! Hyvä että teillä oli helpot toiveet, ei tarvii saada harmaita hiuksia joulupukin :)

15/16 | 

Onpas teillä nyt jatkuvaa huonoa tuuria hankintojen suhteen :( Toivotaan, että maali nyt kestää.

Meillä isoveikka toivoi vaatimattomasti "kaikki Chima legot" ja leikkasi listan jatkoksi lelukuvastosta vielä pari Star Wars legen kuvaa... Pikkuveikka teippasi oman listansa isoveikan leikkaamista legopaketin kuvista, joten sen henkilökohtaisuus on vähän niin ja näin.

Todellisuudessa lahjaksi on tulossa pari legopakettia per poika, eikä ne välttämättä ole juuri niitä toivottuja, kun listoja alettiin liimata kasaan vasta paljon myöhemmin kuin tontut kipittivät lahjaostoksilla. Yhteiseksi saavat mm. lasten kameran. Sukulaisilta on taas arvatenkin tulossa vaikka ja mitä, joten lahjoihin me taas hukutaan joka tapauksessa.

Rentouttavaa reissujoulua teille sinne pohjoiseen! :)

16/16 | 

No on ollut nyt tosi huono shoppailukarma, hmph.

Heh, meilläkin Legot hallitsee poikien toivelistoja, mutta taisivat toivoa paria settiä per nenä, ja sen verran varmaan tuleekin. Meillä on nyt näiden mökkijoulujen myötä karsittu lähipiirissä muiden kuin omien lasten lahjonta, mikä on oikeasti kyllä hyvä ratkaisu, kun tuota rojua on kuitenkin jo joka paikka täynnä! Isältään ja sen puolen mummolta saavat sitten vähän lisää paketteja.

Kiitos! Ja rentoa kotojoulua teille! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla