Rukalla oli aivan ihanaa, oikeesti. Olisin voinut jäädä niihin maisemiin. Lapsetkin jo tietää, että ensi vuoden joulun pyhät asettuu niin, ettei ne salli noin kauas lähtemistä. Auto kun starttasi mökin pihasta viimeistä kertaa, kuului takapenkiltä Herra Vihreän sanat: Heippa Rukan mökki, en tiiä nähdäänkö enää koskaan, mutta toivottavasti nähdään vielä joskus! Toivottavasti.

Onneksi kotonakin oli ja on edelleen lunta. Tai sitä oli itse asiassa satanut melkoisesti lisää. Vuoden viimeisten päivien plussakelit ei siis nietoksia sulattaneet, ja sen jälkeen sitä on taas satanut lisääkin. Ihanaa, viimein kunnollinen talvi kotonakin! Lapset meni reissusta suoraan isälleen, ja minä kerkesin suurin piirtein setviä viikon pyykit ennen vuoden vaihtumista. Kerrankin siis juhlistin Uutta Vuotta (lapsivapaata sellaista). Ja sen jälkeen onkin ollut vaikeuksia palata maan pinnalle, arkeen, normaaliin. Siis äitillä. Lapset on solahtaneet kotielämään kuin ei mitään. Kai mä tästä koitan perässä tulla. Tänään oli koululaisilla ensimmäinen koulupäivä. Huominen pyhäpäivä on ihan kiva breikki, ja keskiviikkona sitten alkaa eskaritkin.

Ootteko solahtaneet sovulla arkeen lomailujen jälkeen? Ihanaa ja parempaa tulevaa vuotta teille kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Ihanat talvikuvat! Täällä ei arki ole vielä koskettanut ja kauhulla pohdin, miten sitä keskiviikkona herätään arkiaamuun, kun nyt on herätty vasta aamukymmenen jälkeen koko porukka. Huhhuh. Tekee kyllä hyvää levätä ihan kunnolla ja on sitä iltaisinkin valvottu. Onneksi on vain puoliviikkoinen edessä ja sitten jo viikonloppu!

Onnea uuteen vuoteen Miima!

2/8 | 

Kiitos! :) Meillä pienet herrat on heräilleet viimeistään puol kasi lomallakin, mutta koululaisilla on vähän hankalampi totuttelu arkirytmiin edessä... Sujuvaa arkeen paluuta teille ja hyvää vuoden aloitusta!

3/8 | 

Onpa tosiaan upeat kuvat! Meillä vietettiin joulu toisenlaisissa lämpötiloissa mutta yllättävän kivuttomasti minulla sujui paluu arkeen. Koululaisilla edessä vasta keskiviikkona...

4/8 | 

Kiitos! Kiva, että olet kivuttomasti saanut arjesta kiinni - toivottavasti lapsillakin sujuu samaan malliin! :)

5/8 | 

Tervetuloa takaisin, sinua on odoteltu :) Mahtavia kuvia! Ei ihme, että noihin maisemiin juurtuu.

Meillä ollaan vielä lomalla. Pojat menee eskariin/päiväkotiin vasta ensi maanantaina kokonaisen viikon alusta. Ja se on sitten uuden arjen opettelua meillä.

Tsemppiä arkeen paluuseen - onneksi on tosiaan huominen breikkipäivä :)

6/8 | 

Kiitos! Maisemat oli kyllä ihan mahtavat - monet kerrat vaan juuttui katselemaan ympärilleen, oli vaan niin upean näköistä!

Hyvä että saatte rauhassa huilailla ja starttailla sitten taas uutta ja vähän toivon mukaan rauhallisempaa arkea!

Anonyymi
7/8 | 

Arki alkaa huomenna, kun lomalla oltu 22.12. alkaen. Ihan kivalta tuntuu päästä taas arkeen käsiksi. Meillä koulut ja eskaritkin alkaa huomenna vasta.

No jospa saisit sinäkin jostain uutta intoa johonkin. Mikä siinä arjen alkamisessa tuntuu vaikealta? Oliko lomareissu vaan niin mukavaa vaihtelua ja yhdessäoloa tuttujen/sukulaisten kanssa? Arki on tietysti aika lailla toistoa ja rutiineja, mutta jospa siihen löytyisi jotain positiivista imua sinullekin. Tsemppiä ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen sinulle ja perheellesi.

-T-

8/8 | 

Ensin oli aivan ihanaa perheaikaa lomalla, ja sitten oli aivan ihanaa lapsetonta aikaa. Vilahdus aikuisten elämästä, jota en pysty tähän perhearkeen oikein tunkemaan, höh. Kiitos! :) Hankin lisää harrastuksia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat