Meillä on näköjään tullut tavaksi, että ensimmäinen hammas irtoaa reissussa! Herra Vihreältä lähti eka hammas kesälomareissulla, ja nyt Herra Keltainen matki isoveljeä, kun hammas irtosi juostessa Angry birds -puistoon! Kyllähän se tekee tapauksesta aika ikimuistoista, kun se sattuu tälleen vähän erikoisisssa olosuhteissa. Hammas oli heilunut jo hyvän aikaa, ja uusi hammas oli kasvanut irtoavan hampaan taakse, ja onkin jo melkein muiden hampaiden tasolla saatuaan nyt tilaa. Pinkin solidaarisuus ja empaattisuus ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua - kun hammaskeijulla oli jälleen (kuten aina, kun ei käteistä käytä koskaan) rahat loppu, niin Pinkki leikki hammaskeijua, ja antoi omista rahoistaan pikkuveljelle hammasrahaa. 2 euroisella sai melkein Lentsikat värityskirjan (2,90e), äiti piffasi loput. Nyt jos jemmaan tuon 2 euroisen, niin hammaskeijulla on rahaa seuraavaan hampaanlähtöön!!

Onko teillä vieraillut hammaskeiju viime aikoina?

Terkuin

Miima

Kommentit (8)

L-E
1/8 | 

E:ltä lähti alaetuhampaat vuosi sitten joulun kieppeillä kun oli vasta äskettäin täyttänyt neljä... Minähän toki sanoin heiluva hammas ilmoitukseen että "höpöhöpö ei 4-vuotiailta vielä hampaat lähde" :D. 

Nyt joulun kieppeillä lähtivät sitten etualahampaiden viereiset hampaat ja pian on hammaskeijulla taas töitä sillä toinen etuylähammas heiluu niin että putoaa hetkenä minä hyvänsä ja toki se viereinenkin hammas heiluu jo kivasti. Ei päästy edes etuylähampaiden osalta sinne eskariin asti :D. 

Teillä muuten näyttää ettei olisi aukkoa ollenkaan kun hammas oli noin isoksi päässyt siellä takana kasvamaan :).

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ootko ihan varma lapsen syntymävuodesta, kun on niin "varhaiskypsä" kaikilla osa-alueilla? ;D Teillä on kaikki hampaatkin vaihdettu, luettu ja kasvettu kauheesti ennen kuin eskari edes alkaa! Tollakin heiluu kaksi muutakin hammasta, mutta muita rautahampaita ei sentään pilkota.

L-E

Muutettiin 2009 ja silloin tuota lasta ei ollut muuttokuormassa että kohtalaisen varma olen asiasta ;). 

Vierailija
2/8 | 

Meillä on pojalta lähtenyt nyt kaksi hammasta.. Kuukausi sitten lähti eka, pari päivää sitten toinen :) ei edes huomattu toisen hampaan lähtöä.. Illalla aloin hampaita pesemään ni huomasin että täältä puuttuu yks :D sanoi sit että ulkona ku mäkeä oli pihassa laskenut ni oli maistunut veri suussa kyllä.. Eli varmaan sillo tipahtanut :)

Hänellä myös rautahampaat kasvoi maitohampaiden takaa jo, joten ovat jo aika isot nyt..

titti / Tittin elämää
3/8 | 

Meillä lähti ekat hampaat viime kesälomalla :D nyt on kolme tippunut ihan peräjälkeen. Yhteensä taitaa 5 puuttua ja kaks on tullut jo täysin tilalle. Taas yks hammas heiluu, kohta hampaaton koko tyyppi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla