Me oltiin reissussa lasten kanssa about kuukausi sitten, ja hotelliaamiaisella, kun Herra Vihreä löysi croisantistaan siemenen. Ei kun se on hammas! Croisantista löytynyt hammas aiheutti hilpeyttä vielä viikkoja reissun jälkeenkin - selkeästi siis yksi matkan kohokohdista! Mummo jelppasi hammaskeijua, koska oltiin vähän eritysiolosuhteissa, ja luovutti ylpeälle ensimmäisen hampaansa menettäneelle Herralle 2 euroa. Raha vähän unohtui äitin lompakkoon, mutta nyt se viimein päästiin törsäämään!

Olin kyllä tosi yllättynyt, että 2 eurolla sai "näin paljon"! Dusty saippuakupla ja Finn McMissile auto. Tai oikeastaan ne maksoi yhteensä 2,10e, mutta olin valmis sen kymmenen senttiä sponsoroimaan, että poika sai tehdä ostoksensa.

Seuraava hammas heiluu jo - saapa nähdä mitä hammaskeiju sitten tuo!

Mitäs hammaskeiju on teille tuonut?

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Ihana "herra hampaaton" :) Ja niin herttainen yhdennäköisyys äidillä ja pojalla (kun vertaa niihin suolasuihke kuviin sinusta) :)

Minä odotan, josko isoveikalla tulisi sellainen kunnon kolo etuhampaiden paikalle, kun keväällä lähteneen tilalle ei ole vielä kasvanut rautahammasta ja pari muuta siinä vieressä/yläpuolella heiluu. Olisi aika vinhan näköinen sellainen "kolopurenta".

Hammaskeiju toi myös meillä kaksieuroisen ja muistaakseni sitä ei ole käytetty mihinkään, vaan laitettiin säätöpossuun. On alkanut vasta hiljaittain isoveikalle hahmottua, että raha on vaihdon väline eikä sinällään säilytettävä ja ihasteltava, kimaltava aarre ;) (Poika kerää ulkomaan rahoja ja tutkii niitä mielellään)

Todellakin, ihmeen paljon saitte kahdella eurolla. Alennusmyyntiaika taisi vaikuttaa asiaan :)

2/8 | 

Minusta on aina ihana kuulla, että lapsissa on samaa näköä mun kanssa, kun oon niin paljon kuullut toitotusta että näyttävät isältään! :D

Se onkin aika hauska jos kaikki 4 lähtee siitä edestä samalla rytinällä :D Tuolla ei heilu ylähampaat vielä, mut toinen alahammas on höllässä. Meillä ei ole säästöpossua, mistä seurasi kerran tällainen keskustelu:
- Isin luona me ei olla köyhiä.
- Miten niin? (hölmistyneenä, onko elintasossa jotain valittamista muka)
- Kun meillä on siellä säästöpossu, jossa on paljon kolikoita - me ollaan siellä rikkaita!

En ole silti edelleenkään hankkinut sitä säästöpossua, vaikka vissiin pitäis, että olisivat äitinkin luona rikkaita... :D

3/8 | 

Kivat löydöt kahdella eurolla :) Meilläkin on toi auto ja on ollut tykätty. Saippuakuplajutun sai poika synttäreillä ja tykkäsi kovasti :)

4/8 | 

Joo, usein on aika heikkoa etsiä jotain kahdella eurolla, mut nyt sattui löytymään :) Saippuakuplat on ostettua aina vähän aikaa tosi in ja siten unohtuu...

Anonyymi
5/8 | 

Tuokin on näemmä hyvin yksilöllistä, miten hampaat alkavat irrota. Joillakin jo 5-vuotiaana. Meidän 6v 1kk ikäisellä ei vielä heilu yksikään.

-T-

6/8 | 

Kyllähän se on tosi yksilöllistä! Onkohan se sitten, että jos lähtee myöhemmin, niin lähtee enempi kerralla? :D

8/8 | 

Kyllä mulla se käsitys on, että eskari-iässä ensimmäiset alaetuhampaat ja yläetuhampaat sitten myöhemmin molemmilla. Ei ole sellaista kunnon neljän hampaan koloa ollut kellään :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla