Alesoppailussa olen keskittynyt aika lailla itseeni viime aikoina, mutta nyt olen kunnostautunut hieman lapsillekin ostelussa. Crocsilla on menossa mukavat alet, ja tilasinkin itselleni ja Pinkille tuollaiset avokkaat alle 12e! Ei paha. Tilasin myös kiilakorkokengät, mutta ne on aika tiukat, saa nähdä voiko niitä käyttää, mutta en jaksaisi palauttaakaan... Ainahan voin odottaa että tyttären jalka kasvaa niihin :D Lasten kumpparit ostin jemmaan puoleen hintaan liikkeestä. Tampereella olisi kumppareita ollut jopa 70%, mutta sopivia kokoja ei tietenkään ollut enää.

Aleshoppailusta puheen ollen - Silverjunglella on aika hyvä kamppis nyt! Alehinnoista 50% alennus kun tilaa satasella! Ite sain helpolla tuon rajan ylitettyä kun kahdelle tilailin - tuli todellakin edulliseksi!

Oottekos tehneet löytöjä kesäaleista?

Terkuin
Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat