...oli korvakorut! Messuilla ei minusta ollut oikein mitään, mutta nämä Valona designin korvakorut pelasti päivän! Ihanat graafiset kolmiulotteiset korvikset on tehty kotimaisena käsityönä koivuvanerista laserleikkaamalla. Siellä oli monta eri mallia, jotka olisivat sopineet minun tyyliin aivan loistavasti, mutta päädyin näihin mustiin Kristalli-korviksiin. Iso Herra sitten osti ne mulle lahjaksi <3 Ne on suunnitellut Elina Mäntylä, ja tuotteilla on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Valikoimasta löytyy lisäksi sisustustuotteita, esimerkiksi ripustettavia koivukristalleja samoissa muodoissa kuin noita korviksiakin.

Kävittekö Habitaressa ja mitä mieltä tarjonnasta? Entä mitäs tykkäätte noista korviksista?

Terkuin
Miima

 

Kommentit (4)

Anonyymi
3/4 | 

Erikoisinta näissä on mielestäni se, että ovat suora kopio kotimaisen uhana designin korviksista, kristalleista nimittäin.

4/4 | 

Ei ne kyllä ole, kun nämä on kolmiulotteiset ja Uhanat on yksiulotteiset, ja muotokin on erilainen. Samankaltaisuutta toki on, mutta missäpä ei olisi...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla