Nyt kun kerran noita haalareita on tullut haalittua eri merkeiltä, niin ajattelin, että vertailu voisi olla mielenkiintoinen juttu! Omissa mielikuvissani Ticketin haalari olisi isoa mitoitusta ja pitkäselkäisille, Molo kapeaa ja lyhytselkäisille, Rodini kokomerkkiin nähden pientä mutta sopusuhtaista. No aikamoisia ylläreitä tuli, kun vertailin ja mittailin haalareita!

Vertailuun osallistuvat siis Mini Rodini 104/110 ja Ticket baggie 104 tämän talven mallistoista. Lisäksi vertaan noita viime talven Molo kids Polarikseen 104 (toki en voi tietää onko mitoituksessa tapahtunut muutosta tähän kauteen).

Yleisilmeeltään Mini Rodinin haalari on sopusuhtainen, ja Ticketin baggiessa alaosa on huomattavan leveä yläosaan verrattuna.

Mitat ovat hyvin samankailtaiset, vaikka haalarit näyttävät päällä aika erilaisilta.

Mini Rodini                                                              
niska-haara 60cm                                                    
haara-lahje 46cm                                                    
kainalo-hihansuu 34cm                                            

Ticket baggie
niska-haara 60cm
haara-lahje 44cm
kainalo-hihansuu 35cm

Speksit:

Mini Rodini
- teipatut saumat
- hengittävyys 8000
- vesipilari 8000
- lisäksi vettä- ja likaahylkivä pintakäsittely
- vahvistukset pepussa ja polvissa
- liukas vuori, pepussa fleecevuoraus
- säädettävä vyötärö
- silikoniset jalkalenkit
- hyvin rullaava muovivetskari
- tilava irrotettava huppu jossa karvareunus
- hyvät heijastimet hihoissa ja lahkeissa sekä etu- että takapuolella

Ticket baggie
- teipatut saumat
- hengittävyys 8000
- vesipilari 8000
- vartalon keskiosassa fleecevuoraus, hihat ja lahkeet liukas vuori
- silikoniset jalkalenkit
- metallivetoketju
- tilava irrotettava huppu jossa karvareunus
- heijastinkanttaukset yläosassa, lahkeissa pienet saumaheijastimet
- hihansuissa nepparit lisäsäädöksi, lahkeissa takana tarrat joilla voi kuroa lahjetta pienemmäksi

Tikcetin haalareissa on uudistuneet nuo lahkeet, enkä tykkää uudistuksesta ollenkaan. Ennen lahkeensuut oli napakat ja pysyi hyvin kengän päällä. Nyt lahkeensuu on liian löysä, sillä sivusaumassa on kangaslaskos, joka katkaisee lahkeensuun kuminauhan. Laskettekijoitako tässä nyt sitten ajateltu? Mielestäni lahkeensuu on liian löysä tavalliselle kengälle, eikä tuolla tarralla saa mielestäni kunnolla lahjetta kiristettyä.

Mini Rodinissa sisävuori ihanan tuntuinen liukas kangas, paitsi pepun kohdalla fleece. Kauluksen sisäpuolella resorikangas, muovivetskari tulee ylös asti ja kaulus tuntuu sopivan suojaavalta. Viime vuotiseen verrattuna haalari on kevyempi, mutta tuntuu kuitenkin suht muhkealta ja lämpimältä.

Ticketissä vartalo-osa fleecevuorattu, hihat ja lahkeen alaosat liukasta kangasta. Metallivetskari on vähän pelottava, mutta sehän ei tule naamaan asti, vaan edessä on pieni nepparikaulus, joka mielestäni suojaa riittävästi, mutta ei nouse kasvojen eteen. Tämä ei ole north-malli, joten haalari ei tunnu kovin muhkealta, mutta varmasti riittävä leudommilla talvisäillä.

Mini Rodinin heijastimet on hyvät ja näkyvät, sekä edessä että takana hihoissa ja lahkeissa. Tämä on hyvä parannus viime vuotiseen, jolloin heijastimet olivat vain lahkeissa takana. Mielestäni sopivat hyvin haalarin ilmeeseen.

Ticketin heijastimet ovat huomaamattomammat - edessä ja takana on haalarin yläosassa saumoissa kapeat heijastinkanttaukset. Lahkeissa on sivusaumoissa pienet heijastinlipukkeet, ja lahkeensuun tarroissa heijastimet. Nämä ei mielestäni ole riittävät, vaan Ticketin kanssa tekee mieli varustaa lapsi lisäheijastimilla.

Ticketin hiha on himpun pitempi (miten se kuvaan asettui noin isoksi eroksi??? mitalla tosiaan sentin ero), kun taas Rodinin lahje on pari senttiä pidempi.

Herra Keltaiselle sain mitaksi 101cm. Mini Rodini 104/110 on ihan käyttis, ja näyttää mielestäni hyvältä päällä, vaikka tilaa on haarukassa reilusti ja lahkeissa rutuksi asti. Toivottavasti tämä vara riittää ja haalari mahtuu ensi talvenakin! Tässä kuvassa vyötäröä ei ole kiristetty, mutta mikä on ilahduttavaa, on ensinnäkin se, että vyötärökiristys löytyy, ja toiseksi se, että vyötärö asettuu oikealle kohdalle!! Tämähän on niin monen haalarimallin kanssa ongelma meillä, että vyötärö roikkuu lanteilla ja haalari näyttää säkiltä. Täytyy sano, että olen tähän haalariin todella ihastunut - tämä on nyt uusi haalarisuosikkini! Sanoisin, että ihan kaikki kohdillaan, mitä mun toiveisiin tulee!

Hassua, että Ticket näyttää paljon isommalta, vaikka Rodini itseasiassa on reilumpi pituudeltaan! Vaikka mitat ovat aika samat, tämä näyttää siltä, että on enemmän ensi talven haalari. Ilmeisesti lahkeiden ja alaosan leveys tekee sen, että näyttää paljon reilummalta? Selkämitta siis haalareissa on sama, ja Rodinissa pidemmät lahkeet.

Ticketin haalarin ehdoton valtti baggie-mallissa on tuo liukas kiiltäväpintainen matsku, johon ei tartu lika, eikä aremmissakaan väreissä ne mahdolliset pinttymät näy niin paljoa kuin luulisi! Ilmeisesti se kiilto tekee pinnasta sen verran elävän, että tummentumia ei ole helppo erottaa. Matsku ei kuitenkaan ole herkkä naarmuuntumillekaan, eikä kiilto kärsi käytössä. Tämän olenkin suunnitellut lumettomalle ajalle ja loskakeleille käyttöön!

Lisänä soppaan nyt vielä viime talven Molo Polaris 104. Se mistä mä olin ihan leuka-loksahtaa-yllättynyt, oli se, että Polariksen niska-haara-mitta on sama 60 cm kuin noissa muissakin! Aina olen kuvitellut, että Polariksessa on lyhyempi selkä, siltä se on tuntunut!! Haara-lahje 43 cm eli muutaman sentin lyhyempi, ja hiha 31cm, eli taas jonkun sentin lyhyempi mitta kuin muissa. Mutta ei missään nimessä kovin isot erot mitoissa, kun usein monet mieltää, että Molo on huomattavasti pienempää mitoitusta kuin muut. Päällä Polaris on kuitenkin niukempi, ja olen jo sillä silmällä katsonut, että hyvä jos menee tämän talven - ei missään nimessä mahdu ensi talvena, toisin kuin näistä muista toivoisin. Että tosi jännä kyllä miten mitat voi olla hyvinkin samankaltaiset, mutta päällä haalari näyttää ihan erilaiselta!

Tässä vielä lahkeensuiden vertailua. Olen aina tykännyt Molon napakoista lahkeensuista, joten oli kiva, että Mini Rodinilla oli vastaavat! Ticketin lahjetta saa vielä levitettyä sen laskoksen avulla tuosta, joten on huomattavasti leveämpi.

Mini Rodinin haalarin otin nyt pakkaskäyttöön, kun minusta se tuntuu lämpimämmältä kuin Polaris. Toivottavasti ensi vuoden haalareissa löytyy meille sopiva väri - me taidetaan nyt siirtyä toppahaalareissa Mini Rodinin leiriin (tosin se pitäis sitten saada puoleen hintaan...)!

Jäikö mulla jotain mainitsematta? Kysymyksiä saa edelleen esittää haalareista!

Terkuin
Miima

Ystävällinen lukija nappasi vertailukuvat tämän talven Reiman 110 haalarista ja Mini Rodinin 104/110, kuvat täällä ja täällä. Eli tästä voidaan todeta, että Reima on nyt pienentänyt mitoitustaan tosi paljon, kun kyseessä siis 110 kokoinen haalari, kun muut vertaillut on 104 tai 104/110.

Kommentit (41)

Anonyymi
1/41 | 

Minä en ole ikinä ymmärtänyt tuota Molon mitoitusta. Minulla on 112 cm tyttö, jolle kokeiltiin 116 cm Molon haalaria. Haarat roikkui polvissa, lahkeet meni jalkojen alle ja hihat olivat sopivat. Mielestäni siis enemmänkin pitkäselkäiselle lapselle, haaroihin jäi niin paljon tyhjää. Ja hihat olisivat varmaankin 110 cm koossa jääneet lyhyiksi. Harmi, tykkäisin haalarin tyylistä kyllä! Ja tämä kommentti siis siihen, että aina sanotaan Molojen olevan pientä mitoitusta. Kattia kanssa, tytöllä popin 122 cm puku ja Reiman 116 cm puku pidettäviä nyt ja se Molo oli jätti.
Sanna
ps. sori todella epäselvä, vain näppäimistölle oksennettu kommentti :)

2/41 | 

Hyvä vertailu. En tosin tiedä oliko meille yhtään hyödyllinen :D. Kiitos kumminkin :D.

Se mikä olis vielä kiinnostanut niin kaikkien kainalo-kainalo-mitat! Että tuota leveyttä voisi hahmottaa siltä kohdalta mikä vaikuttaa hihan pituuteen. Toki myös olka-hiha-mitat eli siitä kauluksen reunasta hihansuuhun sanoo kanssa jotain.

Niin ja jännä että olet tuota mieltä Ticketin lahkeista kun mun mielestä ne ei ole yhtään liian löysät ja hyvin saaa kiristettyä pysymään kengän päällä... Luulisin että systeemi meidän haalarissa on kuitenkin ihan sama.

3/41 | 

Joo, minäkään en ole pitänyt Moloa pienenä mitoitukseltaan, mutta yleensä tätä kommenttia kuulee (ja just tänäänkin luin keskustelua, jossa kehotettiin useamman taholta ottamaan Polariksesta isompaa kokoa). Että jännä, onko se sitten se kapeus, mikä tekee, en tiedä. Tosin onko sitten mitoitus taas muuttunut, niin siihen en osaa ottaa kantaa - itse en ole kokenut selkämittaa mitenkään erityisen isoksi, vaikka pojat kokisin enemmän pitkäjalkaisiksi ja lyhytselkäisiksi.

4/41 | 

Mielenkiintoinen vertailua! Ja äsh, nyt jäi kyllä mieltä kaivamaan, että olisiko sittenkin pitänyt - ihan vaan vaihtelun vuoksi - hankkia tuolla Mini Rodini pojalle ensi talveksi alesta. Näyttää niin superhyvältä.

TOISAALTA kuten tämä vertailukin osoitti, niin vaikka mitat eivät edes poikkeaisi toisistaan paljon, niin silti haalarit istuvat eri tavalla päälle. Ja jos meidän pojalle Molo Kids Polaris on kuin räätälin tekemä, on siis aivan supersopiva, niin kannattaako vaihtelun vuoksi vaihdella? Hmm. No, mietitään tätä taas ensi vuonna, nyt olkoot ratkaisut tehtyinä. :)

5/41 | 

No katotaan saanko mittailtua lisää myöhemmin (nyt ei jouda)! :)

Olen vaan oranssin haalarin kanssa korjaillut lahkeita takasin paikoilleen kun ovat karanneet... siihen auttoi se, että vaihdoin silikoniset lenkit reikäkuminauhaan - nyt pysyy lahkeet paikoillaan. Muissa ei ole tarvinnut olla jalkalenkkien paikoillaan, kun lahje on pysynyt muutenkin napakoiden lahkeensuiden ansiosta...

6/41 | 

Nää koko vertailut on aina mielenkiintoisia!Nimittäin tilasin pojalle ensi talveen toppatakin reimalta enkä sovittanut koska oletin että on yhä reilua kokoa.Tosin olisi pitänyt muistaa että jo kevään 2013 mallisto oli niukkaa,,No koko 110cm aw 2013 olikin liki samankokoinen kuin koko 98cm joka oli ostettu pari talvea sitten:((Kyllä suututti koska tajusin asian vasta eilen ja olin tietenkin irroiitanut kaikki lippulaput ja tilauksestakin on jo aikaa:((No onneksi takkia voi käyttäää nyt edes lopputalven

7/41 | 

Viime talven Rodinista tykkäsin jo paljon, mutta nyt kun haalari on keventynyt, ja silti tuntuu lämpimältä, ja istuu ja kaikkee, niin olen ihan höyrähtänyt :D Niinhän minäkin olin Polariksen pauloissa monta talvea, mutta nyt on sitten muut menneet ohi - näin ne suhdanteet vaihtelee! :)

8/41 | 

Kapeus varmaan tekee molossa sen, että sanotaan naftiksi ja "muotoiltu" malli myös, siinä siis isompikin koko istuu yleensä hyvin päälle, toisin kuin esim. ticketissä. Niin kuin sun kuvistakin huomaa Ticket näyttää aika (rumalta) säkiltä, jos on yhtään reilu koko. :) Meillä esim. on 3.5-vuotiaalla molosta nyt 98cm käytössä, mutta ticketin 98 oli aivan liian iso, vaikka mitoissa ei hirveästi ole eroa, 92cm molon puku menee myös, mutta alkaa olla kittana, en tiedä kylläkään yhtään nyt kuinka pitkä poika on. Neidillä taas on 104cm ticket ja molo ja pituuttakin varmaan sen verran ja eskarilla on 116cm ticket ja molo ja pituutta varmaan jonkin verran alle 116cm.

Mut tuo Rodini on ihana! ja näyttää istuvan pojan päälle hyvin. Tekisi kyllä mieli meillekin hommata.

10/41 | 

Niin, onhan Molossa tosiaan ne muotoilut, mitkä tekee haalarista istuvamman, totta. Juu, Ticket saa olla juuri sopiva, että näyttää hyvältä, ei voi olla kasvunvaraa. Rodini on kyllä mun uusi suosikki, mittasuhteet on kyllä sopivat! :)

Anonyymi
11/41 | 

Kiitos hyvästä vertailusta. Olen kanssa pitänyt Rodinia paljon pienempänä ja olin jo tilaamassa nyt noin metrin mittaiselle kokoa 116/122 ensi talveksi. Sun vertailun perusteella kyllä näyttää siltä, että koon pitäisi olla tuo 104/110. Niitäkin oli kyllä vielä eilen jäljellä 

12/41 | 

Onkohan mitoitus muuttunut hieman, kun minusta ero tämän vuoden 104/110 ja viime vuoden 116/122 välillä ei ole suuren suuri (hihat saman pituiset, selässä taisi olla pieni ero ja lahkeissa joku sentti). Kyllä tuossa lahkeisiin jää sen verran ruttua, että luulisi ensi talvenakin mahtuvan, vaikka voi nytkin jo pitää :)

13/41 | 

Mielenkiintoinen vertailu, kiitos!
Minä tilasin lapsille alesta Molon haalarit 92 ja 110 senttisinä (1v ja 3v) ja ne ovat niin isot että ei varmaan tänä talvena vielä päästä käyttämään. No eipähän ensi syksynä tarvitse kärvistellä haalarikauppojen normaalihintaisten valikoimien äärellä kun kaapissa on upouudet haalarit valmiina. :)

14/41 | 

Pitää vielä lisätä, että meidän ticketit on othelloja ja niissä taitaa olla vähän eri mitoitus kuin baggiessa. :)

15/41 | 

Olin tämän mitta asian tiimoilta yhteydessä reimaan ja mulle kerrottiin että vaatteiden kokoa on niukennettu" äitien pyynnöstä.Ihmettelin myös että esim housuilla ei ole juurikaan pituudessa eroa esim 110-116cm.tänään vertasin juurikin 110-116cm toppia niin oli vajaa 2cm eroa.tästä lähdin en oikeen uskalla enää ostaa alesta jemmaan ainakaan reimaa,jonka vaatteista olen kehittänyt itselleni pakkomielteen;))

Anonyymi
16/41 | 

Mielenkiintoista kyllä. Mitat liki samat, mutta haalarit aivan erilaiset. Tuo Ticket näyttää järkyttävältä säkiltä tosiaan, kun taas rodini on jo tänä talvena hyvän näköinen päällä. Kyllä tuo Ticketin leveys verrattuna esim. Molon kapeuteen varmasti vaikuttaa mielikuvaan, että toinen on reilua mitoitusta ja toinen niukkaa.

-T-

17/41 | 

Meillähän on muuten myös tämän talven Othello 104, mutta se oli ihan samalla lailla liian iso tälle talvelle, joten oletin että se on samanlaista mitoitusta. Voisin verrata onko niissä eroa ja raportoida senkin tähän :)

Edellinen vastaus ei näköjään tullut alle...

18/41 | 

No mutta parempi niin päin, että on liian isot, kuin että olisivat liian naftit - tulevatpa aikanaan sitten käyttöön! :)

19/41 | 

Reimahan on panostanut myös istuvuuteen, ja se on minusta tosi hyvä asia, ja vaatteita on kavennettu, mikä ei meitä haittaa ollenkaan, kun lapset on hoikkia ;) Kun kokojen välillä on vain vähän eroa, tulee houkutus ostaa se isompi että menee pitempään, ja sittenhän se kuitenkin saattaa olla vähän liian iso...

20/41 | 

Joo ihan hassua miten suht samoilla mitoilla voi olla niin erilaiset! Leveys tosiaan vaikuttaa - näyttäähän se haalari isommalta, kun sitä leveyttä ei moni lapsi täytä ;)

Anonyymi
21/41 | 

Molon haalareista.. siis minun mielestä ne on ihan älyttömän pitkäikäisiä ja juurikin sen vuoksi, että eivät lapselle vielä reiluna näytä/vaikuta isoilta kun ne ovat keveitä ja malliltaan kapeita. Toisaalta Molot ovat minun makuuni jo vähän epäilyttävän ohkasia, vaikka toisaalta ei poika ole koskaan vaikuttanut niissä palelevan. Tämä uusi Rodini on kyllä ihana :)

22/41 | 

Mielenkiintoinen postaus, kiitos :)

Uskomatonta, mutta totta, että saman pituiset haalarit istuvat päällä ihan eri lailla. Muotoilulla on tosiaan oma merkityksensä tässäkin asiassa ja toisaalta haalarin sisämitat toki vaihtelevat paksuuden mukaan.

Pisteet Rodinille!

23/41 | 

Joo se on totta, että Polarista voi pitää reilunakin ilman että näyttää samanlaiselta säkiltä kuin esim toi Ticketin baggie! Meillä pienin on viluinen ja Polariksen kanssa onkin koettu näillä pakkasilla sisälle vinkumisia, mutta nyt Rodinin kanssa tarkenee, ja tänäänkin sain komentaa sisälle iltapalalle, leikit jäi kuulemma kesken :) Joten oon tosi tyytyväinen tähän ostokseen!

24/41 | 

Joo, kyllä se leikkaus vaikuttaa huimasti siihen miten haalari istuu! Rodinin sisävaatteille en ole vieä suuresti lämmennyt, mutta nää haalarit on nyt kovasti mieleen! :)

25/41 | 

Oho! Olipa yllättävän samat mitat. Aivan loistava vertailu. Kiitos!
Esikoinen on käyttänyt nyt kovilla pakkasilla ensi talveksi ajateltua ticketiä: ihan älytön ero tarkenemisessa! Ticket 100x lämpimenpi. Tiesin sen lämpimemmäksi, mutta ero yllätti suuruudellaan!

26/41 | 

Jep, mitat oli todella hämmentäviä! Ja meillä Rodinin kanssa sama ilmiö Polarikseen verrattuna - ei enää palele :)

Anonyymi
27/41 | 

oli pakko tilata tuo mini rodini kun metsolasta löytyi sopiva koko puoleen hintaan. kalliiksi käy tämä blogien lukeminen ;)

28/41 | 

:D Toki voi ajatella myös niin päin, että säästit just saman verran kuin maksoit ;) Mutta olen kyllä tosi tyytyväinen haalariin, lapsi ei enää palele! :)

29/41 | 

Olipa kiva postaus! Tietää joskus tulevaisuudessa ettei Hobitille (lapsi jolla ei ole kuin selkää) tilaile mitään tickettejä :D

30/41 | 

Lapsen kasvaessa toki mittasuhteetkin voi muuttua, ja sitten taas haalarien mallit ja mitoitukset muuttua, että onhan tää melkoista arpomista aina välillä tämä haalarin hankinta :D

31/41 | 

meillä on tänä talvena käytössä Racoonin (cupcake) haalarin parin vuoden takaa. Tyttö tarkenee kohtalaisesti.. Mutta ei todellakaan niin hyvin kuin Ticketin haalarilla viime talvena, vaikka liikkui vähemmän kuin nyt. Haalari oli babybaggie ja siis todella lämmin! Ensi talveksi on se Mini a turen haalari, en tiedä yhtään kuinka lämmin se on. Mutta tänä talvena on yksi Mini a turen takki ja se on ainakin lämmin!

32/41 | 

Meillä ei noista merkeistä olekaan kokemusta kuin yhden Cupcaken haalarin verran (siinä oli liian lyhyet lahkeet, joten kokemus oli aika lyhyt). Toivottavasti se Miniature on lämmin sitten! Minusta kyllä tuntuu että Polaris on aikaisemmin ollut lämpimämpi kuin nykyään!

33/41 | 

Kuinkahan suuret erot noissa Rodineissa on kokojen välillä. Meillä pian 3,5 - vuotias on nyt ehkä n. 105 cm. Olisiko ensi talven koko sitten tuo sama kuin teillä vai peräti seuraava? Kuulostaa kyllä 116/122 hurjalta 4-vuotiaalle. Meillä on nyt Polaris 104 cm ja kyllä se tämän talven menee, ellei talvi jatku toukokuulle. Eli mun kokemuksen mukaan Molo Kids on hoikalle ihan normaalia kokoa. Meillä tosin kädet taitaa olla suhteessa sitten lyhyet, kun paidoistakin jää lyhyeksi vasta kun napa vilkkkuu paidan helman alta.

34/41 | 

Sen verran isompi lapsi, että oliskohan se jopa tuo seuraava koko! Meille tuli just tän talven malliston 116/122, voin laittaa mitat siitä myöhemmin illalla :)

35/41 | 

olipa ylläri, että unohdin illalla mitata... No tässä kuitenkin nyt mittoja 116/122 tän kauden haalarista: niska-haara 66, haara-lahje 51, kainalo-hihansuu 37. Aika reiluhan tuo ero on kokojen välillä, mutta meillähän tämä isompi on käytössä reilu 110senttisellä ja hyvä, että varmaan teidän kantsis tuo isompi ottaa ensi talveksi!

36/41 | 

Kiitos mitoista. Meillä tuntuu noissa kaksoiskokoisissa jäävän aina yksi talvi väliin, mutta varmaan tuo isompi kuitenkin parempi, koska tällä kasvutahdilla pituutta on jo loppukesästä vähintään tuo 110 cm. Ticket lienee sitten täksi vuodeksi? pienentynyt, kun meidän kahden vuoden takainen tiksu 104 cm on olka-lahkeensuu mitalta 13 cm pidempi kuin tuo meidän samankokoinen Polaris ja omaan makuuni hieman liian reilu vielä.

38/41 | 

Löysin näin jälkikäteen tämän vertailusi ja mietin, että voisitko sovittaa tuota Rodinin haalaria teidän pojalle, että mahtuuko se vielä päälle? Jos ei siis vielä ole käytössä ja ilmoittaisitko pojan mitan. Kun meillä poika on 110cm nyt pitkä ja seuraava koko 116/122 kuulostaa jo valtavan isolta! Talveksi alejemmattu ticketin 110cm Othello oli pojan päällä VALTAVA: http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/10/talvivaatteet-ja-kuinkas-sitten-...

40/41 | 

Meillähän meni kans metsään Othellon kanssa - 116 kokoinen oli kauhee säkki isommalle pojalle, joka on jo tuota mittaa pitempi! 104/110 Rodini mahtuu tälle pienimmäiselle kyllä ja on hyvä nyt n. 107-senttiselle, mutta en ole varma riittääkö lahkeissa mittaa kevääseen saakka. Haarassa on tilaa, mutta jos haaran laittaa paikalleen, niin lahkeissa ei ole juuri kasvunvaraa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla