Gugguu, kuten niin monet muutkin tosi kivat ja coolit merkit, on mulle suoraan sanottuna liian kallis. Joten olen ihastellut niitä kaukaa - toisten blogeista! Mutta nyt, kun sain Niilo Ilon uuden kaupan testauksesta osa-sponsorointia, niin tilasin meillekin ensimmäiset Gugguun pöksyt!

Nää on trikoiset housut, joissa on tosi kiva leikkaus, isot taskut ja pitkät resorit! Juuri tämän mallisista housuista tykkään nyt kovasti lapsilla!

Housut on kokoa 110 ja Herra Vihreä kai vielä alle sen pituudessaan. Eli vastaavat kokoaan tai vähän reilutkin.

Hoikalle vyötärö on väljä, mutta pysyvät kuitenkin päällä. Veikkaisin, että merkin collegehousut ei ehkä pysyis niin hyvin päällä, kun vaikuttavat leveämmiltä/väljemmiltä. Tykkäään kyllä hirmuisesti Gugguun designista ja tyylistä! Mut se hinta... näistä ei taida irrota sellaisia mega-alejakaan, vai ootteko löytäneet?

Tykätäänkö teillä Gugguusta?

Terkuin
Miima

Muuten, ton Rodinin pingviinipaidan resorit on kyllä varsin lörpät - ei pitäis ton hintaluokan vaatteessa olla...

Kommentit (16)

1/16 | 

Onpa ne kivan malliset! Kovasti tekisi mieli tilata meillekin, mutta se hinta tosiaan rajoittaa. Harmi tuota Rodinin paitaa. En ole niitä enää meille himoinnut juurikin laatupettymysten takia. Törkeää! Pari vanhemman malliston robottipaitaa on ihan huippulaatua, mutta sen jälkeen ihan järkkyä vaihtelua laadussa.
Syötävän suloinen poika sitä pingupaitaa teillä kyllä käyttää.

3/16 | 

Noi on tosi kivan malliset! Just sellaiset mistä nyt tykkään! Mutta onhan noi trikoohousuiksi kyllä hinnakkaat... Ja enpä tiedä tuleeko meillekään enempää Rodineja, jos laatuun ei voi luottaa tuolla hintatasolla!
Kiitos

5/16 | 

Muakin kiehtoo gugguun hupparit! Meillä on pesty muuten Rodinin kettu ja pantteri paita nyt vasta kerran mut ei ainakaan eka pesussa mennyt miksikään.

6/16 | 

Hupparit näyttää kans tosi kivoilta, mutta ne on vieläkin hurjemman hintaisia! Pingviini on pesty jo useamman kerran ja resorin löpsähtämistä alkoi olla jo alkuunsa havaittavissa :/

7/16 | 

Gugguut on aivan ihania, mutta hinta on tosiaan lastenvaatteeksi aivan liian korkea. Kivat housut :)

Ai ai, nyt on Rodini tehnyt pahan laatumokan...Kyllä korkean hinnan pitäisi taata hyvää laatua.

8/16 | 

Niinpä ihania ja kalliita ovat Gugguut! Ja Rodinilla ilmeisesti laadussa melkoinen kirjo, mitä olen lueskellut kokemuksia.. :/

10/16 | 

Meillä ei löydy vielä yhtään Gugguuta kaapista, en ole vielä niin ihastunut siihen että olisin niitä ostanut, ovat kyllä hinnallaan ylittäneet mun kipurajan :( Ja voi kökkö tota Rodinia, anteeksiantamatonta ton hintaluokan vaatteessa.

11/16 | 

Täytyypä alkaa ahkerasti käyttään meidän Rodineja ennen kuin ostaa lisää ettei käy vain noin. Mut ne on tosin kokonaan sitä harmaata kangasta.

12/16 | 

En nyt jaksa kaivella ja tarkistaa asiaa, mut mielestäni vaan noi luonnonvalkoiset resorit on löpsähtäneet - keltaiset hihojen resorit muistaakseni ei...

14/16 | 

Juu, ihan yli kipurajan, harmi kyllä, muuten näitä tulis meille paljon! Mut ehkä jos tosiaan superalesta jotain löytäis?? :D Rodinin resorit on kyllä harmin paikka!

15/16 | 

Me ollaan ihasteltu Gugguun vaatteita vaan kaukaa ja osa vaatteiden malleista on ollut sellaisia, etten ole kokenut merkkiä omaksi. Nuo housut näyttävät söpöiltä ja varmasti ovat mukavat päällä. :)

16/16 | 

Mä tykkään Gugguun vaatteissa just leikkauksesta, ja että on vähän jotain jujua, mutta ovat yksivärisiä! Trikoohousut on tosi mukavat päällä! Sitä vaan mietin, onko tarpeeksi lämpimät talvella, kun meillä on kämpässä viileetä.. no sen näkee sitten!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla