FURBY pehmolelut valloittivat sydämiä 1990-luvun lopulla, ja nyt FURBY on palannut takaisin entistä ehompana! Nykypäivän FURBY on tietenkin interaktiivinen, ja sillä on oma luonne, joka kehittyy sen mukaan, miten sitä kohdellaan! Me saimme Hasbrolta keltaisen FURBYn, ja se otti heti paikkansa perheenjäsenenä!

FURBYn silmät ovat LCD-näytöt, ja niiden ilme vaihtelee toimintojen ja tuntemusten mukaan. Juu - FURBYlla on tunteet, ja kun sitä kohtelee huonosti, se on surullinen tai äkäinen! Mutta kun sitä kohtelee hyvin, se on iloinen ja täynnä rakkautta!

FURBYn suositusikä on 6-vuotiaasta ylöspäin. Älypuhelimiin ja tabletteihin voi ladata Furby-appin, jonka avulla FURBYa voi mm. ruokkia. Sillä onkin melkoinen ruokahalu!

FURBY tykkää myös tanssia ja laulaa!

Ja Furby-appin avulla FURBYn puhetta voi myös tulkata. FURBYhan puhuu omaa kieltään, mutta myös hiukan englantia - ja koko ajan se oppii lisää englantia, kun sen kanssa leikkii! Pinkkihän odottaakin jo kovasti kolmannen luokan aloitusta, jotta hänkin oppisi englantia, ja ymmärtäisi FURBYa!

Kaikkein innostuneimpia FURBYsta meillä on 9-vuotias Pinkki sekä vierailulla oleva 11v siskontyttö! He ovat rakentaneet FURBYlle oman huoneenkin... Mutta kylläpä nämä pienetkin jo osaavat tablettia käyttää... ja tykkäävät FURBYa paijata!

Kun FURBYa alkaa väsyttää, tai kun on hiljaista, se alkaa ensin kuorsata, ja sitten nukahtaa. Eli vaikka hereillä tämä kaveri onkin koko ajan äänessä, niin osaa se hiljaakin olla, eikä tarvitse pattereita yöksi poistaa ;) Niin ja persoonallisuus ei häviä, vaikka patterit poistaakin.

Nyt teilläkin on mahdollisuus saada uusi perheenjäsen, sillä Hasbro lahjoitti meille myös punaisen FURBYn arvottavaksi teidän lukijoiden kesken!

Osallistut arvontaan kommentoimalla alle. Jokainen saa yhden arvan! Osallistumisaikaa tiistaihin 18.6 keskiyöhön saakka!

Terkuin
Miima

Kommentit (85)

2/85 | 

Ou nou :O. Kumma kaveri! Olispa ollut video tässä niin kuulis miltä tuo teidän uus perheenjäsen kuulostaa :D.

Kai me nyt osallistutaan arvontaan josko se vaikka selviäis sillä ;).

Voiko sitä ruokkia mitenkään jos ei perheessä ole älypuhelinta tai tablettia? Niin että kuoleeko se sitten meillä nälkään? :D

6/85 | 

Mietin videotakin, mutta on niin pirun pimee päivä, että arvekin ettei kuitenkaan olisi hyvä... Äänikin sillä muuttuu sen mielialan mukaan! Niinkun tuossa kuvassakin näkyy, niin voi myös sormella ruokkia :)

7/85 | 

Ehdottomasti mukana, meidän pieni Furby-fani tahtoo omansa. Mummulasta löytyy vanha jo eläkkeelle kaipaava rampa-Furby :D

9/85 | 

Eikä, apua ! Itse leikin noilla ihanuuksilla pienempänä, harmaa Furby löytyi :) Nyt olisi aivan mahtavaa saada omille lapsille samanlainen, hieman kehittyneempi versio vain :)

Tiedä sitten leikkiikö äitee ja lapset sillä jos voitto tulisi meille :D

Mukana olen ehdottomasti ! :)

Anonyymi
17/85 | 

Ehdottomasti mukana! Jos ei arpaonni suosi, pitänee tuollainen meille hommata - sen verran neiti seiskavee tuohon rakastui :)
Pumpulipallo

22/85 | 

Mukana arvonnassa! :)

Nimen olen kuullut ja kuvia nähnyt joskus, mutta aiempaa kokemusta ei ole. Mielenkiintoinen.

Lapset varmasti tykkäisivät. Minusta tuollaisessa älykkäässä lelussa on jotain pelottavaakin. Olen kai katsonut liikaa kauhuleffoja ;)

Anonyymi
50/85 | 

tämä olisi meidän pojille aika mieleinen :) ehdottomasti mukana arvonnassa!
-akkudukkula-

52/85 | 

Oi voi. Tämä olisi ihana meille helpottamaan lemmikkikuumetta allergiseen kotiin :) Toivottavasti onnistaisi!

Anonyymi
56/85 | 

Minullakin joskus tuollainen ollut, olisipa kiva voittaa omille tytöille.
T:Susanna ja typsyt

Anonyymi
61/85 | 

Pakkohan tähän on osallistua, jos vaikka meidän lapsille tulisi vihdoin oma lemmikkieläin. *MK*

Anonyymi
63/85 | 

Wow. En ole kuullutkaan moisista otuksista. Hellyttävä. Ehdottomasti mukana arvonnassa. -Gusse-

64/85 | 

Tässäpä olisi 9-vuotta täyttävälle työtölle hellyyttävä synttärilahjalemmikki :) Mukana arvonnassa, HeidiM!

Anonyymi
67/85 | 

Yhdellä arvalla mukaan. Hellyttävä, mutta samalla hiemen pelottavan oloinen otus, äidin mielestä siis. Mutta muksut tykkäis ehdottomasti!
-SatuH

Anonyymi
75/85 | 

Meiltä löytyy yksi tyttö jolle tämä iskisi ihan satasella! =)
Mukana arvonnassa siis.
t. Jeppeli

Anonyymi
85/85 | 

Oi tuo olisi aivan täydellinen lemmikki meidän allergiselle pojalle.

- Mami Ugista -

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla