Frozen - huurteinen seikkailu on 53. Disney klassikko, ja on DVD ja Blu-ray ensi-illassa juuri tänään! Elokuva sai Suomessa ensi-iltansa elokuvateattereissa joulukuussa 2013 ja on kerännyt tähän mennessä jo yli 190 000 katsojaa. Se on saanut myös parhaan animaation Golden Globen ja Oscarin parhaasta animaatioelokuvasta sekä parhaasta alkuperäiskappaleesta "Let it go".

Me saimme Disneyltä tuon elokuvan katsottavaksi, enkä yhtään ihmettele sen menestystä! Siinä on sopivassa suhteessa toimintaa, huumoria, älyttömän kaunista visuaalistaa maailmaa, upeaa musiikkia, enkä minä ainakaan kyyneliltäkään välttynyt. Viihdyttävää katsottavaa siis niin lapselle kuin aikuisellekin. Elokuvan ikäraja on 7, ja siinä onkin jänniä kohtia susien hyökkäyksestä lumihirviöön. Kesäkuussa 6v täyttävä Herra Vihreä katsoi elokuvan myös, sillä hänestä jo tiedänkin, ettei säikähdä tällaisia. Herkälle esikoiselle en olisi tätä näyttänyt varmaan vielä 7-vuotiaanakaan. Katsoimme suomeksi dubatubn version, joka oli oikein onnistunut, mutta kunhan saan lapsivapaata, aion katsoa myös alkuperäisversion, ihan yksin, niin saan vuodattaa kyyneliä ihan rauhassa ;)

Elokuva alkaa kertomalla Annan ja Elsan lapsuudesta, jolloin nämä kuninkaalliset sisarukset ovat läheisempiä kuin mikään. Elsalla on synnyinlahjana taianomaisia voimia hallita jäätä ja lunta, ja kerran hän vahingossa satuttaa Annaa. Silloin heidän vanhempansa päättävät eristää linnan muusta maailmasta ja erottaa tytöt toisistaan, varmuuden vuoksi. Elsa kasvaa yksin peläten voimiaan, ja Anna yksinäisenä mutta optimistisena. Myöhemmin vanhemmat kuolevat tapaturmaisesti merellä, ja Elsan täysi-ikäistyttyä on kruunajaisten aika. Linnan portit avataan ensimmäistä kertaa vuosiin, ja on juhlien aika! Jännitys ja riita sisarusten välillä aiheuttaa Elsan voimien riistäytymisen, ja ahdistettuna hän kylvää jäätä ympärilleen ja pakenee lopulta Pohjoisvuorelle tietämättään aiheuttaneensa ikitalven kesäiseen Arendelliin.

Anna lähtee sisarensa perään, ja saa mutkien kautta avukseen vuoristolaisen Kristoffin ja hänen poronsa Svenin. Matkalla he tapaavat myös elävän lumiukon Olafin, joka tuo tarinaan paljon tilannekomiikkaa ja hauskuutta. Elsa on rakentanut voimillaan Pohjoisvuorelle jäisen linnoituksen, mutta ei vieläkään hallitse täysin voimiaan, ja pian Annakin on hengenvaarassa. Löytyykö jostain sellainen tosirakkauden teko, joka sulattaa Annan sydämen, ja palautuuko Arendell koskaan ennalleen?

Lapset tykkäsivät tietysti erityisesti hupsusta lumiukko-Olafista ja tilannekomiikasta. Äiti tykkäs ihan kaikesta - kuten sanottu, tämä menee uudelleen katseluun omassa rauhassa! Oletteko nähneet leffan ja mitä tykkäsitte?

Sain Disneyltä myös arvottavaksi Frozen aiheisen paketin, johon kuuluu tarroja, Olaf-figuuri sekä kaulaliina. Osallistut arvontaan kommentoimalla alle, toisen arvan saat olemalla rekisteröitynyt lukijani. Kerrohan monellako arvalla osallistut! Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 17.4 keskiyöllä.

Huom! Kommenttien valvonta päällä, joten kommentit eivät tule heti näkyviin - älä siis jätä montaa kertaa samaa kommenttia! *kohta siis lähden messuilemaan, joten voi olla että menee sunnnuntaille ennen kuin puran kommentit!*

Terkuin
Miima

Kommentit (48)

2/48 | 

En ole nähnyt vielä mutta eiköhän tuo meidän hyllyyn joku päivä tiensä löydä ihan näillä suosituksilla :D. Ja kun meillä aiemmatkin klassikot sattuu olemaan. 3-vuotias saa kyllä sitten vielä muutaman vuoden odotella tämän näkemistä.

Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

8/48 | 

Mukana kahdella arvalla.
Käytiin katsomassa tää elokuvissa ja just ostin oman version.Ihanasti tehty.Toi tilannekoomikka just parasta ja Olaf on niin suloinen :)
Mä oon ihän pöhkönä tähän elokuvaan

Tarvis katsoo tona alkuperäsenäkin,kun se näkyisi olevan myös.
mirvamaa@hotmail.com

15/48 | 

Me juuri katsottiin kanssa tämä! Aivan ihana, Anna varsinkin ja Olaf. Mä en yleensä tykkää tollasista hauskoista koheltajahahmoista, mutta tää lumiukkonen sulatti kyllä mun sydämen heti ^_^ Ja se Let it go-biisi jäi soimaan päähän :D Kaksi arpaa kiitos. kaljukeiju@gmail.com

Anonyymi
21/48 | 

Yksi arpa. Kyseistä leffaan ei olla vielä katsottu. Pitää ottaa asiakseen.
Kirmiina

Anonyymi
36/48 | 

Yhdellä arvalla mukana, meillä lapset niiiiin haluaa nähdä tämän!
Miia, your_angel16(at)hotmail.com

Anonyymi
37/48 | 

Mukana arvonnassa yhdellä arvalla! Meidän 6-vuotias tyttö varmasti myös tykkäisi elokuvasta :)

Niina

45/48 | 

Ei olla vielä nähty leffaa, mutta aikomuksena on ehdottomasti hankkia tämä dvd:nä, jotta voidaan katsoa koko perheen voimin :)
Kahdella arvalla mukaan.

46/48 | 

Kahdella mukana. En ole vielä nähnyt, mutta mainosten perusteella olen tuuminut, että pitäisihän tuo nähdä
kristapasm(at)gmail.com

48/48 | 

Ei olla tätä Disney uutuutta nähty, mutta olisi ihana pitää kaiken arkihässäkän keskellä "oikea" leffailta ja katsoa videotykiltä tämä leffa lasten kanssa. :)

Kahdella arvalla mukana.

Mukavaa pääsiäistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla