Aina siitä lähtien, kun ostin ison valkoisen joulukuusen (josta eka haaveilin monta vuotta), olen etsinyt siihen mustia koristeita. Jostain syystä niitä vaan ei ole olemassakaan. Kuusen värimaailma on sitten ollut sellainen hieman mustaa ja enemmän valkoista ja hopeaa, ja siihen on tyydyttävä. Nyt bongasin H&M kuvastosta graafiset mustat metallikoristeet. Ihanat! Ei näilläkään vaan raski kuusta täyttää, kun hinta on 7,99e/2kpl. Mutta ehkä mausteeksi?

Onko liian aikaista puhua joulukoristeista? Siitäkin huolimatta - vinkatkaa mulle jos tulee vastaan mustia kuusenkoristeita!

Terkuin

Miima

kuva H&M

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 | 

Huomasin prinsessa liitutaulu maalilla maalattuja joulukoristeita. Niissä oli vielä mukana valkoinen liitu 😄 oli tosi kivoja ja kiva saada välillä mattavärisiä koristeita 😄

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Oon muuten joskus nähnyt myös "liitutaulupalloja", mutta taisi olla joku yhden pallon paketti ja melkoisen arvokas, niin ei sitten lähtenyt mukaan, vaikka musta olikin :D

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Haa - itseasiassa suunnittelin sellaista pillihimmeliä viime vuonna, mutta mun Ikean mustat pillit oli niin paksuja, että ei tullut hyvä - tarttis olla sellaisia ihan ohuita pillejä!

El**a
4/10 | 

Clas Olssonilla näin just tänään mustia. Jotkut oli ruskeiden kanssa samassa paketissa, mutta jotkut pelkkää mustaa.

KatiM
6/10 | 

Muistelin, että täällä näitä kyseltiin... :) Eli nyt näyttää olevan kyllä oikein mustien koristeiden huippuvuosi! Olet varmaan itsekin huomannut? Pongasin edullisia pakkauksia Prismasta (ainakin erilaisia palloja ja liitumaalisydämiä) ja sitten Stockmannilla on vähän erikoisempia ja varmaankin vähän arvokkaampia versioita vaikka millä mitalla.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

En ole livekaupoilla nyt pyörinyt, joten en ole huomannut, mutta jes mahtavaa jos näin on! :D Jospa nyt saisin ihan mustakoristeisen kuusen sitten! Kiitos vinkeistä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla