Voi rähmä - nämä ne ei jätä mua rauhaan! :D Meillähän siis on ensi talveksi haalarit, eli meillä EI tarvita haalareita. MUTTA Herra Keltaisen ensi talven haalari on kokoa 98, ja Herra Vihreältä jää hälle ensi talven jälkeen haalari kokoa 110. ELI kyllähän mun kannattaisi hankkia siihen väliin se 104 - eikö?!

No siihen pisteeseen on jo pähkäilty, että totta kai kannattaisi! Jolloin se seuraava ongelma onkin KUMPIKO?! Suloinen keltainen vai katu-uskottava farkku? Herra Keltaisen ensi talven haalari on häikäisevän oranssi, joten farkkuhan olisi sitten mukavaa vaihtelua. Mutta toisaalta keltaista haalaria ei ole ollut IKINÄ missään!!! Ja toinen ahdistuksen aihe, että mihinkä hintaan? Mulle tuottaa suuria vaikeuksia ostaa jotain normihinnalla - varsinkaan tällaista törkykallista ulkovaatepuolta! Varmaan hinnatkin taas nousseet... mur Nämä kaksi tuntuu keskusteluissa olevan juurikin ne suosituimmat kuosit, joten jääkö näitä aleen ollenkaan?! Varsinkaan sitä kokoa 104, joka ilmeisesti on niitä nopeasti myytyjä kokoja (vai onko?)?!!

Jostain syystä nämä vaate-fiksaationi koskevat yleensä Herra Keltaisen vaatetusta... :D Ei ollenkaan samalla tavalla mietitytä vielä, että mitä ostan Herra Vihreälle talveksi 2013/14, voi elämä :D MUTTA puolustuksen puheenvuorona kerrottakoon, että on TÄYSIN mahdollista, että tuo 98 käy tulevana talvena lopputalvesta jo hieman napakaksi, jos poika vaikka ottaa kasvuspurtin, joten on IHAN luonnollista miettiä sitä seuraavaa kokoa jemmaan - EIKÖ?! :D

Tässä on nämä muut värit. Minusta tuo lila näyttää aika kivalta! NO MUTTA nythän tajusin, että ei näistä muista väreistä ole Herra Vihreällekään mitään kivaa, eli se keltainen ja farkku olisivat hänellekin ne vaihtoehdot! Eli joudun miettimään hänenkin kannalta, että jääkö suosikkivärejä aleen vai ei! :O

MUOKS! Eikös näitä pitänyt olla myös vihreä ja oranssi - ne olisivat myös ihan potentiaalisia vaihtoehtoja Herra Vihreälle, joten ehkä hänen haalarinsa kanssa ei tarvitse hötkyillä :D

Mikä on sun suosikki, ja aiotko hankkia? Vai onko IIIIIIHAN liian aikaista toppa-puheille? :D

Terkuin
Miima

Kuvat Lilla company

Muuten, jos jotakuta kiinnostaa uusi Molo Polaris autumn check kokoa 116, niin tarjousta voi esittää - syksyllä menossa huutoon joka tapauksessa!

Kommentit (44)

1/44 | 

Voi hitsit, kun tuo farkkukin näyttää tosi kivalta. Olin ihan varma, että meille tulisi tuo keltainen. Minä saan siis ihan luvan kanssa ostaa haalarin täksi talveksi, kun viime talven aleista ei löytynyt mitään superkivaa mustan Ver de Terren lisäksi ja mielestäni päiväkoti käytössä on hyvä olla kaksi.

Täytyy varmaa koittaa nähdä nuo värit livenä ennen päätöstä. Molo Kidsin mainoiskuvissa oli tuolla farkkukuosilla supermakea parka mallinen takki. Toivottavasti se tulee myyntiin moneen paikkaan, niin että jäis jonnekin aleen;)

3/44 | 

Hih, siis samat suosikit sielläkin :D Noita Molon toppatakkeja en ole raskinut tähän mennessä ostaa, kun toppatakkien käyttö on ollut aika vähäistä. Kovasti kyllä kutkuttivat jo viime vuonna, varsinkin se oranssi tähtitoppis!

4/44 | 

On se kyllä! Mutta nyt sitten tuli mieleen sekin, että kun kesä on ollut ihan surkeä epä-kesä, niin tuleekohan talvestakin ihan surkea lumeton epä-talvi :O Silloin toi keltainen olisi kyllä aika epä-keltainen suurimman osan aikaa ;D

Anonyymi
5/44 | 

Minä todennäköisesti ostan 1-2 haalaria... viime talvena meidän korkeuksille lumet tulivat vasta joulukuusta, joten todennäköisesti alkutalvi joutuu menemään vähän vähemmän aroilla väreillä (tai kellä on kristallipallo ja tietää). Meillä on ollut vain tummia värejä Molon haalareista. Tuo keltainen on kiva, mutta onko kuitenkin vain yhden talven juttu... mua enenmmän surettaa, että nuo unisex haalarit on "pilattu" neonvärisillä vetskareilla, sillä kun itse ajattelee ensin käyttää tytöllä ja sitten pojalla, niin se vetojetjun tai hupun väri sanelee helposti mikä väri asusteisiin käy... esim. pistäpä tuohon black navy -keltaiseen sitten pinkkiä tai vaaleanpunaista hattuun.... no höh :/

6/44 | 

Liputan keltaisen puolesta likaantumisvaarasta huolimatta! Meillä oli toissatalvena keltainen talvihaalari P.op:lta ja se oli ihana!

7/44 | 

Keltaisen haalarin kanssa olisi kyllä kiva, jos olisi kunnon luminen talvi ;D Eikös sellainen kunnon räyhäkkä pinkki kävisi siihen neonkeltaiseenkin? :)

9/44 | 

Mie yritän kovasti palailla kesätauolta bloggailun suhteen ja tulin kurkkimaan tänne että mitä uutta lastenvaaterintamalla. Ensi talven toppavaatetus on meillä ihan auki vielä, Manulle kyllä menee viime talvinen kappiksen haalari mutta entäs tuo Kuutti sitten. Po.pia meinasin tai sitten kappista mutta aikasta ihana olisi tuo molon siniruudullinen, ihastuin kyllä ihan täysin :)

10/44 | 

Meillä oli viime talvena oranssi rocket, ja se kyllä likastui helposti =( Kangas kun on sellaista huokoista (ei teflonin tapaista kuten Tiksulla ja Minymolla) niin se oikein imi likaa kun lapsi vaikka nojasi autoon. Kyllä sen sai sappisaippualla puhtaaksi täysin, mutta oli siinä enemmän huollettavaa kuin vaikka kevään mustassa pollyssa. Ens talveksi meillä on turkoosi molo, alesta täytyy sitten katsella... Tykkään farkusta, keltaisesta, tosta ruudusta vähäsen ja violettikin on ihan mukiinmenevä.

11/44 | 

Ooo, mun mielstä tuo farkku on tosi kivan näköinen! Aéonille ehkä pitää hankkia talveksi haalari. Jos siskon vanha T2H Mold värisenä ei sovikkaan. -Tiina

13/44 | 

Niin, pitää toivoa, että tulisi paljon lunta :D Varmaan siinä näkyy se lika, kun on niin hohtava oranssi... Ja varmaan sama homma tuon keltaisen kanssa. Että farkku olisi huolettomampi!

15/44 | 

Piti vielä kysäistä, että vaikuttaako se 98 cm hyvänkokoiselta nyt tai siis ainakin alkutalveksi:) Herra Keltainen taitaa olla jonkin verran pitempi kuin Urho nyt? Veikkaisin, että meillä parin viikon päästä saatava virallinen 2-v pituus on jotain 90-92 cm ja ajattelin meille tuota 98 cm kokoa.

16/44 | 

Pojat lienee ihan samankokoisia - en usko että Keltainen tässä ihan kauheita on kasvanut :) Toppaa ei ole soviteltu nyt, mutta meillähän on 98 Molon vk-haalari, ja sehän on vielä hyvinkin reilu! Joten veikkaisin että 98 toppa menee kyllä koko talven (lienee turhaa toiveajattelua, että sille 104 kokoiselle olisi ensi talvena vielä käyttöä :D)

18/44 | 

Keltainen ja farkku ovat minunkin suosikkini, aivan ihanat!! Harmi vaan, että tarvetta haalarille ei ole varmaankaan pariin seuraavaan talveen, sen verran hyvin tuli viime alesta hamstrattua. Normihintaan en minäkään Moloa ole raaskinut ostaa, -30% olen tähän mennessä löytänyt suosikkivärini alesta.

20/44 | 

No niin - tälläkin otannalla nämä nousevat suosikeiksi! Mä uskon että 116 löytyy hyvinkin alesta, mutta 104 koosta en ole ihan niin varma... Tulisko joku kauppias kertomaan mitkä koot loppuu jo ennen aleja ;) *tosin fiksu kauppias kyllä sanoo tähän, että 104 loppuu aina ;)*

21/44 | 

Näitä kun aiemmin kuvissa näin niin ihastuin keltaiseen. Nyt vaan kesän aikana olen jo lopen kyllästynyt siihen väriin jostain kumman syystä :D
Jos nyt ostaisin niin se olis toi sininen punaisella hupulla, jotenkin hieno :) Ehkä alesta sit joku. Mä tykkään edelleen meidän velvet puvusta :)

22/44 | 

Ehkä sitä keltaista on nyt vähän joka paikassa, niin alkaa jo kyllästyä? Selkeästi mullakin on keltakuume vähenemään päin (toki vielä miellyttää kuitenkin), ja tuo farkku alkaa kiinnostaa nyt ehkä enemmän noista vaihtoehdoista :D

23/44 | 

Siis mitähäh? Mikä tuo karvahuppu tuolla on? Meillähän on jemmassa 98 thunder odottamassa talvea mutta jaa-ah, saas nähdä kuinka paljon tuo meidän nyt noin 90 senttinen neitinen päättää kasvaa ennen talvea ja sen aikana. Toiveikkaana ajattelen että pärjättäisiin ilman 104 haalaria mutta saapas nähdä. On kyllä sitten kaksiosaisia joilla pärjätään lopputalvi luultavasti jos on pakko.

Seuraavaksi talveksi tarvitaan kyllä taas haalari ja merkkiä ei varmaan vaihdeta ellei jotain ihmekamalaa satu tän talven haalarille (mitä en usko). Mun mielestä on joku punainenpunainenkin ja sen haluaisin meille sitten alesta kyllä vaihtelun vuoksi (kokoa 110 luultavasti ja kiitos :D).

24/44 | 

Hah, mäki Lilla Companyn facebook sivulla uhosin, että jompikumpi tulee meille; keltanen tai farkku;) toinen haalari on tarpeen, kun Sisulla on yksi haalari, takki ja housut, joista ei varma, että onko tarpeeksi leveät. Sirpalle oonki säilöny Sisun mustan ja ruskeen Ticketin, jotka ehkä? sopii ja Reimatecin yhen haalarin ostin. Meinaa ihan tässä iskeä talvivaate paniikki, kun ei ole kaikki valmiina!!! ;DD

25/44 | 

Jostain luin että lilassa on vain karvareunus, ja siitäkään ei ollut silloin vielä varmuutta, että jääkö se myyntiversioon.

Meille 98 varmasti riittää, mut teidän neitillä on ihan eri käyrät... ;)

Mä olen kans tullut siihen tulokseen, että merkkiä ei kannata vaihtaa :D

26/44 | 

Niin siellä taisi aika moni muukin olla samaa mieltä ;D

Ehkä tässä vielä ehtii talvivarustelut tehdä ;D

27/44 | 

Mä en osaa miettiä noista vaihtoehdoista kuin pinkkiä ja violettia tytölle ja jos vanha Molo jää koossa 110 pieneksi niin meille matkaa joulun jälkeisestä alesta lähes varmasti tilalle uusi Molo. Tyttö on laiska pukija ja ollaan todettu, että haalari on helpompi hänelle, vaikka monet hänen tarhakaverinsa ovatkin jo siirtyneet kaksiosaisten käyttämiseen. No, pysyypähän selkäkin kuivana mäenlaskussa, kun koossa 116 ei meinaa enää mitään toppahousujakaan saada muuta kuin vyötärömallisena.

Voisko muuten kuvista päätellä, että nämä uudet polaris -sävyt eivät olisi ihan niin kirkuvia kuin viime vuoden mallisto (joka jätettiin väliin sen takia)? Tuo farkku näyttää kyllä tosi hienolta ja aika unisexiltäkin. Meillä tyttö ei siitä kyllä innostuisi, sen tiedän kysymättäkin :(

28/44 | 

Toi lila olis minusta aika nätti :) Meillä on ihan kolulaisetkin käyttäneet haalaria, ja ihan omasta halustaan, koska välitunnille on KIIRE ja haalari sujahtaa nopeammin ;) Esikoinen taisi kolmannella vielä hetken käyttää toppahaalaria!

Juu ei taida olla niin kirkuvat värit nyt - ne neonit on tuolla huppujen sisällä

29/44 | 

Alesta olen ajatellut katsastaa seuraavaan talveen takkina tai haalarina... Kyl keltainen ja farkku ovat suosikit, mut jos niitä ei jää kunnon aleen niin ei sitten! Keltainen voi olla vähän turhan arka väri muutes meille, niin ihana kuin se onkin! Ja olisko vuoden kuluttua reilu 4 veellä vielä haalari vai kaksosaiset jo? Ens talveksi johanneksella on sen autumncheck haalarin lisäksi reiman kirkkaanvihreä takki + housut. Saas nähdä onko 104cm liian reilut talvella vielä.

30/44 | 

Kyllä mä ainakin pari talvea vielä otan Vihreällekin haalarin (tulevat sitä paitsi halvemmiksi kuin takki ja housut) ;) Makuasioita nämäkin!

31/44 | 

Mun kokemuksen mukaan 98 ja 104 häviää talvihaalareista aina ekana, tiedä sitten totuutta. Keltainen ja denim on molemmat makeita, ehkä siis teidän täytyy hankkia molemmat? :D

32/44 | 

Sitä mä vähän pelkään...tai 98 löysin kyllä hyvin viime talvena, mutta jotenkin mulla vaan on sellainen sitkeä käsitys, että 104 on halutuin koko - tiedä sitten onko siin mitään totuusperää :D

Mun kht-kukkaro ei kyllä mitenkään anna periksi kahden haalarin ostoa yhdelle lapselle - ainakaan täydellä hinnalla ;D

33/44 | 

Vaikka tässä lämpimiä kesäpäiviä vielä odotellaan niin ajatukset siirtyy jo hiljalleen ens talven vaatteisiin. Meillä oli viime talvena Molon haalari second handina ostettuna, ihan uudenveroinen oli vaikka yhden talven toisella touhukkaalla tytöllä ollut käytössä. Päädyin sitten alesta kyttäämään viime talven Polariksen velvet värissä ja nyt pähkäilen että onko se sittenkin liian tumma violetti. Mut Molon haalarit on kyllä laadukkaita ja kestäviä, vaikka sitten käytettynä ostettuina :)

34/44 | 

Minusta taas tuntuu, että 92cm olis halutuin koko? Olisipa mielenkiintoista kuulla ammattilaisen mielipide! 116cm tuntuu kaikesta olevan hyvin jäljellä...
104cm autumncheckin löytäminen alesta oli kyllä urakka ja välipäivinä oli jo pakko se napata. Oli -30% 92cm rainbow oli kans melko kiven alla, mut löytyi myös -30% kai. Ens talvena aion olla maltillisempi ja odotella mitä jäisi parempaan aleen!
Ja totta, onhan haalareissa paljon hyvää verrattuna 2-osaisiin. Puolensa ja puolensa molemmilla.

35/44 | 

Farkkuhaalari meille koossa 116 cm, kiitos :) Keltainen ei oikein iske, vähän turhan kirkas, vaikka oli meillä kyllä pari talvea sitten rainbow-haalarikin. Jemmassa meillä on jo viime talvena kevätpuolella käyttöön otettu autumncheck-haalari 110 cm, joten periaatteessa olisi järkevämpi ottaa takki-housut-yhdistelmä, mutta Molo kidsin välikausi- ja talvihousuissa ei taida olla vyötärön kiristysmahdollisuuksia - ainakaan niissä yksissä mitkä meillä on ollut, ei ollut, joten käyttämättä jäivät, eikä ole sen jälkeen tullut hankittua.

37/44 | 

Niin, olisi kyllä hauska kuulla kauppiaan suusta totuus tähän asiaan :D Kyllähän tietty varmaan tilaavat enemmän niitä suosittuja kokoja, joten onko sitten aleen jäävä osuus joka koossa suht vakio?

38/44 | 

Joo, kun ei kerran kesä tunnu tulevan ollenkaan, niin sama alkaa miettiä jo talven varalle ;D

Meilläkin on ollut yksi käytetty Polaris, joka oli kyllä huippukuntoinen, ja melkeinpä yhtä hyvänä sen myin eteenpäin :) Neiti pinkin kaksi talvea tehokkaasti käyttämä Polaris on kyllä jo hyvin käytetyn näköinen... mutta kokeillaan syksyllä haluaako joku sen ostaa edullisesti rymyhaalariksi.

39/44 | 

Mä liputan tuon haalarin puolesta just senkin takia, että ahdistaa ajatuskin löytää näille laiheliineille hyviä ja istuvia toppahousuja! Kauppakäytössä nyt ei ole niin tarkkaa niitten housujen kanssa, mutta jos toppahousut on jokapäiväisessä rymy-käytössä, niin kyllähän silloin istuvuus ja mukavuus olisi aika oleellisia juttuja!

40/44 | 

Joo niitä oli jo aikaisemmin, ja sitä pohdinkin, että alanko vaihtamaan niitä lippapipoja siihen trikoopipoon, mutta ne Molon pipot sitten menikin toisaalle, joten jäi vielä mietinnän asteelle se pipo ;)

41/44 | 

Mä huomasin ne nyt vasta. H&M tilaukseen laitoin sellaisen harmaapohjaisen pipon, jossa on oranssi muppet ja katson sopiiko se takkiin - ellei sit se harmaa pohja töki. Veikko siihen saattaa kyllä rakastua. :D

42/44 | 

Mulla on edelleen voimakkaita antipatioita harmaata kohtaan, saapa nähdä lientyykö ajan kanssa, kun sitäkin niin paljon joka paikassa on :D

Anonyymi
43/44 | 

Ruskeaa on tulossa kaksivetoketjuisena, pinkki on sama neonpinkki kuin viime vuonna, oranssi on pinkkioranssi, keltainen on kaunis keltainen kuten vihreäkin. Lila vähän fuchsiaan vivahtava, rainbowta tulee myös.

44/44 | 

Niin mä bongasinkin tänään jossain tuota ruskeaa! Pinkkioranssi kulostaa eksoottiselta, pitäisi ihan nähdä! Keltainen ja vihreä näytti joissain kuvissa hailakoilta, mutta kiva jos ne on sellaisia kunnon syviä värejä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla