Sain sähköpostiin melkoisen lisäalekoodin Ellokselle - punaisista hinnoista 40% lisäale, joka koskee lastenvaatteita ja leluja. Siellä on hajakokoja Reimaa ja Ticketiä, lelupuolella mm. Legoja. Ostin synttärilahjoja oikein miellyttävään hintaan :) Voitte kokeilla toimiiko teillä, mutta älkää valittako Ellokselle jos ei toimi, nämä kun on henkilökohtaisia virallisesti eikä näitä varmaan sais jakaa... Koodi on 295837 ja voimassa tänään keskiviikkona.

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

Anonyymi
3/6 | 

Elloksella taitaa olla se systeemi, että ahkerimpia asiakkaita palkitaan. Nimittäin siskoni sai jo kaksi viikkoa sitten alekoodin, jolla sai -40% punaisista hinnoista. Silloin oli vielä enemmän jäljellä esim. reimaa ja ticketiä. Mutta osa noista henkilökohtaisista koodeista on tosiaan kertakäyttöisiä. Kun sinä sen omasi käytit, niin se on käytetty.

-T-

4/6 | 

Mulle tuli aiemmin joku että yhdestä alevaatteesta 40% lisäale ja muista jotain muuta, mutta ei ollut mitään tarpeellista. Harvemmin noi koskee leluja, joten nyt olen iloinen :) Harmi jos ei toimi muilla, mutta on ainakin yritetty!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla