Siinä vaiheessa, kun tuntuu, että naapurit virittelevät ruohonleikkureita tavallista tiheämpään, ikään kuin asiaa alleviivatakseen, lienee rivitaloasukkaan aiheellista tarttua siihen leikkuriin ihan vaan naapurisovun säilyttämiseksi... No minä ajattelin että tällainen pikkujobi olisi vallan omiaan tuolle parin viikon päästä 12 v täyttävälle esikoiselleni taskurahan tienaamiseksi.

Ei kai se niin nökönuukaa...? Tosin sitä nyt mietin, että sikäli mikäli uteliailta naapureiltani jollain ilveellä jäi rekisteröimättä, että homman hoiti ala-asteikäinen, ja kuvittelevat, että minä itse olen ruohon tähän tyyliin parturoinut...

Terkuin
Miima

Kommentit (30)

2/30 | 

No tässä asiassa kerrostalolla on etunsa :D Muuten en kyllä kaipaa siihen asumismuotoon, vaan viihdyn kyllä vähän väljemmässä :)

4/30 | 

Meilläkin leikattiin just viikonloppuna ruoho ekaa kertaa tänä kesänä... Vähän venyi sen maalämpöhomman takia kun ei siellä porausmelussa ja -pölyssä kukaan viitsinyt mitään ruohoa ajatella. Ihan tuolta se ei kyllä näytä mutta homman hoitaneella olikin ikää nelisenkymmentä vuotta enemmän kuin tuolla sun apulaisella :D.

Sun tarttee laittaa sinne kyltti että "Tämän ruohon on leikannut lapsi joka vasta opettelee!" :D

5/30 | 

Enhän toki :D Pojalle sanoin, että käypäs tarkastuskierros, ja kai se muutaman korren sieltä vielä niitti, mutta jäihän sinne tuota taiteellista jälkeä vielä ihan riittämiin ;)

6/30 | 

No jospa poikasenikin oppisi, kun muutaman kerran tekee ;D Enkä mitään kylttejä laita - jos ne kato sitten alkaa sääliä mua ja leikkaa mun puolesta ;D

9/30 | 

Väsyneet aivoni eivät heti ymmärtäneet mitä lukivat :D. Mutta nyt tajusin :D. Kappas vaan kun olet ovela ;).

10/30 | 

Ajattelinkin, että se sopisi Ihan saman kesäduuniksi. Kyllä se varmaan kesän mittaan kehittyy. Mutta eihän niiden naapureidenkaan takapihat olleet teidän pihaa kummemmat!

12/30 | 

Joo, eiköhän se taito siitä kartu :) No tuo seinänaapuri ei taida itse tehdä yhtään mitään pihansa eteen...

14/30 | 

No hei, A for effort ;) Kävi se sitä sen verran siistimässä, että ihan palkkansa mielestäni ansaitsi (ja ens kerralla sitten ollaan tiukempia kun ei mene ekan kerran piikkiin) ;)

15/30 | 

Meillä leikkasi aikoinaan naapurin poika nurmikon. heidän muuttonsa jälkeen koko homma on ollut aivan retuperällä. Voikukkaplantaasi voi hyvin.

Naapuri oli tosi tarkka pojan suhteen, meillä piti aina aikuisen käydä tarkastamassa työ ja sen piti olla just eikä melkein :)

Mulla on nykyisin alibi voikukille. Kasvatan voikukkaa meidän kilpikonnalle. Se tykkää siitä melkein yhtä paljon kuin Romainesta ja voikukan syöttäminen elikolle kaupan Romainen sijasta on pelkkää säästöä :D

17/30 | 

Tekemällä oppii :) Aikoinaan rivitalossa asuessamme naapurissa asui entinen maatalon isäntä, joka hoiti automaattisesti meidänkin pihan. Pieni oli järkytys kun sama tahti ei enää jatkunutkaan tähän muutettaessa vaan piti alkaa itse urakoimaan useita tuhansia neliöitä :)

18/30 | 

On se jotenkin lohdullista, että muualtakin löytyy voikukkaplantaaseja :D Ja tokihan teidän täytyy nyt kilpparin takia vaalia sitä plantaasia ;)

19/30 | 

Heh, no en tiedä oliko tuo poitsu kovin mielissään :D Ja saapa nähdä mitä se sanoo, kun ajattelin porrastaa seuraavalla kerralla palkan työn jäljen mukaan ;)

20/30 | 

Joo eiköhän se opi, sikäli mikäli sillä riittää intressejä säännölliseen parturointiin... Tuollainen naapuri olisi kyllä hyvä, ei taida täältä löytyä sellaisia :D

22/30 | 

Ihana, meillä on vielä tämän kesän eka nurtsin leikkuu tekemättä... Jos huomenna?
Itsekin aikoinaan kartutellut taskurahoja nurtsin leikkuulla. Ei hullumpaa hommaa ;)

23/30 | 

Meillä oli ennen rivarissa tuollaiset naapurit, jotka käytti sitä leikkuria mielenosoituksellisesti ikkunan alla. Myönnän, ei oltu siinä(kään) asiassa kovin aktiivisia.
Nykyään asutaan mäntymetsässä, ruohon saa leikata kerran kesässä. Sopii meille :D

24/30 | 

No hyvin minusta leikattu jos ekaa kertaa oli niissä hommissa. Tekemällähän sitä oppii ja on kait tuossa joku oma tekniikkakin käännellä ja väännellä painavaa leikkuria jossa terät alla joita pitää varoa. Tsemppiä vaan kundille, toinen kerta menee jo vielä hienommin.

Meil on etelässä pieni plänä vaan nurmea...täällä maalla sitäkin enemmän...mies hankki ajettavan leikkurin...kyllä siinä hiki tuli käsipeliä työntäessä ja kesti kuulkaaaa kaaaaaaaaaauaaaaaaaan leikata...ja nyt yhä edelleen ajettavallakin nakitan sen homman kyllä aina miehelle tai tytöille aaaahhhhaaahhhaaa...

26/30 | 

Mä meinasin että perjantaille olisin säästänyt mutta näytti vähän sille tuo naapureiden ruohonleikkurin päristely, että piti aikaistaa :D

27/30 | 

En tiiä mikä siinä on niin ärsyttävää tuossa ruohonleikkuussa... olen onnistunut sitä nyt välttelemään koko elämäni, joten miksi aloittaa nyt? :D

28/30 | 

Joo, katotaan tuleeko poitsu toisenkin kerran hommiin ;D Sellainen päältä ajettava oliskin ihan juhlaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla