Herra Keltaisen punaiset Po.pin housut (98) näyttivät sen verran naftiksilta päällä, että piti kokeilla näitä Reimatec 104 housuja. Pojalla siis mittaa 97 cm. Eipähän tarvi noita jemmailla - sopii toivoa että edes mahtuvat vielä syksyllä!

Terkuin
Miima

Kommentit (33)

2/33 | 

Juuei... mä vaan kuvittelin että ne Popit olis just tän kevään menneet, mutta näytti kyllä vähän siltä että jalkalenkit paukkuu...

4/33 | 

Meillä on nyt käytössä Reimatec 98cm housut ja lahkeet on just sopivat. Uskon, et hyvällä tuurilla menevät vielä syksyn, ehkä. Sovitettiin Po.pin 104cm, olis käyttökelpoiset mut mietin saisko olla lyhyemmät lahkeet ettei pussittais yhtään. Toisaalta kyykkiessä se ei varmaan haittaa just et olis sitä liikkumavaraa.

5/33 | 

Meillä nuo samat housut 105 cm pojalle 110 kokoisena, ja myöskin ostin ne muka ensi syksyksi ja eteenpäin... Hyvä että kokeiltiin, ne on just sopivat nyt, toivotaan ettei tule mitään suunntatonta kasvupyrähdystä kesän aikana että mahtuisivat vielä syksylläkin. Oon aina luullu että reimatecit ois reilua mitoitusta, mut ei nuo ainakaan. Meillä on nyt kolmet samankokoiset tällä hetkellä :)

7/33 | 

Meillähän on Vihreällä 110 kokoiset Reimatecit juuri tälle keväälle ajateltuna (hänkin varmaan tuon 105 about), ja pyöräillessä katoin taas, että meneeköhän koko kevään...

8/33 | 

Mua edelleen kiinnostaisi teidän pienten poikien haara-lahje (tai oikeastaan ihan lattiaan asti mitat :D. Että josko mitenkään osaisit mitata? :D

Kiinnostaisi nimittäin että onko niillä sitä jalkamittaa oikeasti hirmuisen paljon enemmän kuin meidän tyttösellä. Meillähän on nuo samat housut koossa 98 eikä ne vielä mitenkään lyhyeksi ole jäämässä. Sitähän ei sitten tiedän jos tuo kauhean jalankasvatusspurtin ottaa ja syksyksi saan sitten ostaa uudet (hirmuinen harmi ;)).

9/33 | 

No heeeei, mähän mittailin sulle siinä haalarikeskustelussa!!! On se kumma kun ei passaa lukea vastauksia ;D Pitäis varmaan mitata uudelleen, vieläkö on sama (tosin en jaksa ruveta etsiin sitä edellistä mittaa...)

12/33 | 

Määkin vallan järkytyin kun tuo Reiman välikausihaalari 98 cm on niin kittana Kisulle kun ajattelin sen olevan ihan reilu 3v neuvolassa 95 senttiä pitkälle pojalle mutta hän onkin hujahtanut mittaa. dipp -tutkimuskäynnillä mitattiin viime viikolla ja niin se 3,5v onkin jo alle puol senttiä vaille metrin :P

13/33 | 

No niin, siellä on kasvettu! :) Mä odottelisin kitukasvuiselle Vihreälle sitä kasvupyrähdystä, kun tuntuu ettei se taas oel pitkääna ikaan kasvanut :D

15/33 | 

Niinpä! Kyllä olisi denim-takki ollut edelleen niiiiiiin ihana punaisten housujen kanssa, mutta mennään nyt noilla mustilla sitten!

17/33 | 

Meillähän ne punaiset varmaan menis vielä kun oli tuota jalkojen mittaeroa ;) :D. Ja mun mielestä se denim-takki on kyllä tosi hyvän näköinen mustien housujen kanssa kanssa (oho, mitä toistoa). Piristätte sitten asusteilla, joohan, ettei ihan kokomustaa!

19/33 | 

Oisitko sinä vielä halunnut ne?? Mä aattelin että teillä on jo "riittävästi" housuja :D Eilen nimittäin sain säpo-tiedustelua niistä housuista..

Kyllähän se softshell toki menee mustienkin housujen kanssa, onhan siinä musta vetskari yms :) Ja asusteethan toki on värikkäitä, luonnollisestikin :)

21/33 | 

No joo, eihän meillä ole tarve tuon kokoisille housuille :D. Isompia sitten varmaan syksyksi vaan saatetaan jo tarvita. Eli on juu riittävästi tähän hetkeen :D. Ihan mielenkiinnosta toki olisin voinut sovittaa niitä tuolle jos olisit lähempänä :D. Mutta siis tarve ei ole vaan mielenkiinto ;).

22/33 | 

Mun täytyy kanssa mittailla uudestaan, nyt kun ehdotin niin tuli vakaa EI ja sitten meni piiloon :D. Mutta siis yritän kyllä :D. Vähän ehkä herkällä tuulella hän nyt kun aamu alkoi potkupyöräonnettomuudella jossa meni huuli halki. Huoh.

23/33 | 

Sit jos E.Tllä onkin jalka kasvanut 4 cm, niin hämmentää taas nämä vaatteiden istumis-asiat ;D Voi pientä, toivottavasti ei tullut iso pipi!

Anonyymi
25/33 | 

Meillä on poika 104cm ja hänellä on ruskeat reimatecin housut 104cm.. Ne on just sopivat.. Olis pitäny ostaa 110cm, niin olisivat mahtuneet syksylläkin vielä..

Aika hassuja nuo reimatecin koot.. Takkina pojalla on se raidallinen Tinaja.. Sen koko myös 104cm ja siinä on reilusti kasvuvaraa :)

Jemmassa meillä on sitten reimatecin 116cm välikausihousut.. Anton&ninasta löytyi 15eurolla!! :D

-Pikku-tassun äiti (Lamaze -lelun voittaja ;D)

26/33 | 

Meillähän on tuolla n. 105 senttisellä ne 110 kokoiset Reimatecit, eikä varmasti mene syksyllä! Näähän on niin kiinni lapsen mallista, että pituuskaan ei välttämättä kerro mitään, vaan samanpituisilla lapsillakin voi erikokoiset vaatteet olla juuri sopivat! Ja takkien malleissa tuntuu olevan Reimalla paljon eroja! Hyvän löydön olit tehny :O *ja kiva kun jätit kommenttia :)*

Anonyymi
27/33 | 

Meillä on 108cm-pojalla nuo reimatecit koossa 110. Ei ne kyllä oo isot muttei pienetkään. Ja minä elän uskossa, että mahtuu syksylläkin. Ei se niin montaa senttiä kasva siihen mennessä...kai. Myös vyötärömallisia reiman housuja on tecillä ja ilman koossa 110. Katoin reiman sivuilta kokotaulukkoa. Esim. koon 110 ja 116 välillä on 3,5cm eroa lahkeen sisämitassa. Että eipä hirveesti.

-T-

28/33 | 

Lapsen kokopituus ei kerrokaan kaikkea, kuten niin usein on saatu huomata - meillä monesti takista menee pienempi koko kuin housuista, pitkäjalkaista porukkaa tuntuisi olevan :) Tuossa olen pyöräillessä katsellut noita 110 kokoisia housuja, ja harmitellut etten ottanut isompia - varmasti ne tämän kevään menee, mutta tuskin syksyyn..

Anonyymi
29/33 | 

Tuossa siis näimme kuvassa 97-senttisen ja 104-housut. Oispa kiva nähdä vertailuksi se 105-senttinen yllään 110-housut. Lapsillahan mittasuhteet muuttuvat iänkin mukaan. Esim. 2-3-vuotiaalla on suhteessa pitkä selkä. Sittenhän ne alkavat kasvattaa raajoja. Ja teidän pojilla voi olla eroa jo iänkin vuoksi mittasuhteissa. Lisäksi sitten meidän kaikkien lapsilla on aina ne omat yksilölliset erot. Niinkuin tässä on monesti todettu. Mutta jos jaksat laittaa, niin olisi mielenkiintoista nähdä ne 110-housut sen isomman pojan päällä.

-T-

30/33 | 

Ne pöksyt on esitelty tuolla aiemmin kyllä, mutta en tiedä onko poika tässä välissä kasvanut, kun lahkeet näyttää nyt käytössä paljon lyhyemmiltä kuin niissä sovituskuvissa??? Minusta tuntuu ettei nämä mukelot ole koskaan olleet pitkäselkäisiä :D

Jos jaksat seurailla jonkun aikaa, niin varmaan saan jotain ulkoilukuvia aikaiseksi, niin näkee nekin 110 housut in action :)

Anonyymi
31/33 | 

Kyllä mä seurailen. Ja katopa jotain taaperoajan kuvia lapsistasi. Kyllä ne jalat on kaikilla kohtuuttoman lyhyet suhteessa selkään. Se on ihan biologinen tosiasia, että pienellä on suhteessa iso pää ja lyhyet raajat. Koska ne tärkeät sisäelimet pitää mahtua siihen vartaloon ja aivot siihen päähän, on ne jo vastasyntyneellä isot suhteessa raajojen pituuteen. Siitä sitten tasaantuu. Vaatteiden mitoituskin on eri, jos ostaa esim. baby-mallin haalarin koossa 98 tai ns.normihaalarin samassa koossa. Lahkeet on eri mittaset. Että jos sun muksut ei oo koskaan ollu pitkäselkäisiä, niin todennäköisesti ainakin jossain vaiheessa hieman lyhytjalkaisia... ainakin suhteessa muuhun kroppaan.

-T-

32/33 | 

Siis tarkoitin tuolla sitä, että aina on saatu ottaa housuista isompi koko kuin paidoista, ja bodyt jäi aina hihoista lyhyeksi eikä selkämitasta :) Samoin babymalliset haalarit on aina olleet liian lyhykäisillä lahkeilla varustettuja näille. En toki väitä että lapseni olis jotain luonnonoikkuja ja ihmisbiologian vastaisia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla