Tänä keväänä on kenkien ostossa ollut tosi paljon onkelmia! On se kumma, että aikaisemmin on jemmakengätkin osuneet kohdilleen, ja nyt ei meinaa saada ostettua kevääksi/kesäksi sopivia popoja sitten millään!!!

Tai kyllä nämä toiset nyt varmastikin on hyvät - punaiset Naturinon kangaskengät Herra Keltaiselle. Varmaan n. 1cm on varaa, joten lienevät passelit kunhan kelit lämpenee :) Tykkään ulkonäöstä kovin ja vaikuttavat laadukkailta, myös pohjallinen tuntuu tosi pätevältä. (Ei oteta kuvia sanoi hän)

Mut sitten ne toiset... nämä kengät on siis molemmat kokoa 27, ja sanoisinko, että kokoeroa löytyy!!

Herra Vihreä EI olisi tarvinnut tällaisia kenkiä (kun hällä on coolit Molon tähtikengät), mutta saa nyt uudetkin... Koska nää Guessit on tosi kivan näköiset, enkä tiedä miten palautuksen kanssa kävisi, kun siihen ostosummaan tuli lisäale, kun oli yli 50e...

Eli pitääkö mun edelleenkin metsästää Herra Keltaiselle kesäkenkiä...

Terkuin
Miima 

Kommentit (20)

1/20 | 

:O Aivan hirmuinen kokoero mukamas saman kokoisissa kengissä... Huoh... Ei kyllä voi kokoihin luottaa ollenkaan...

Siksi mulla onkin postissa odottamassa hakemista kahdet samanlaiset mutta eri kokoiset sandaalit... vieläpä kahtena eri pakettina :D. Kun tilasin ensin pienemmät ja sitten yöllä alkoi jännittää se koko niin tilasin sitten seuraavana päivänä isommatkin... Nyt sitten vaan toivotaan että jommat kummat on oikean kokoiset :D.

Ja siis olin kaiken lisäksi etsimässä kumppareita ja lenkkareita... Hups.

3/20 | 

Joo, olis kyllä hirmu kiva, kun laittaisivat kaikki puljut niitä mittoja tuotesivuille!!! Tai sitten olis jotkut yleismaailmalliset koot ;)

Jaa että sandaaleja - olikos teillä ihan uusi ja akuutti sandaalipula yllättäen ;D Luuletko että se antaa niitä punaisia jalastaan koko kesänä? No kerrankos sitä lipsahtaa jollekin muulle osastolle kuin alunperin piti ;D

5/20 | 

Ne mitat olis kyllä kenkäostoksissa aika oleelliset :D. Mutta millähän niistäkin sitten poistettaisiin inhimilliset virheet :D. Ja teoriassahan on yleismaailmalliset koot mutta milläs ne kenkäfirmat alkais niitä noudattaa ;).

Joo, ihan akuutti avosandaalipula ilmeisesti :D. No kun pomppasivat ihan vahingossa eteen... Voi kyllä olla että lähtevät saman tien takaisinkin vaikka olisivatkin sopivat jos neitikäinen sanoo että EIEIEI :D. Luulen kyllä että se kulkee vaan niissä punaisissa... Sen verran suurta rakkautta on ilmassa :D.

6/20 | 

Jep, on se kumma että näissäkään isoissa kenkäpuljuissa ei niitä mittoja ole :/ Teoriat ei päde ;D

No odotamme mielenkiinnolla uutta sandaali-postausta ;D

7/20 | 

No on kokoeroa kyllä! Vähän sama kuin meillä lenkkareiden ja sandaalien kanssa. Sandaalit koossa 33 ovat pienemmät kuin lenkkarit koossa 31. Saisi olla nettikaupoissa paremmat ja kenkäkohtaiset sisämittatiedot, ettei tarvitsisi aina arpoa :D

11/20 | 

Meillä on tällä hetkellä viisveellä käytössä kenkiä siten, että pienimpien koko on (muka) 28 ja suurimmat ovat kokoa 32, sitten löytyy myös kaikki ne koot tuosta väliltä - vähän merkistä ja kenkätyypistä riippuen. Toki osassa kenkiä on kasvunvaraa hieman enemmän kuin toisissa, mutta kyllä niissä kokoerojakin on. Jalat ovat mielestäni kokoa noin 30-31, mutta kengissä tuota heittoa on vähän enemmän. Tarkat sisämitat on kyllä aika ehdottomat, kun meillä ainakin tulee hankittua kenkiä aika paljon netistä.

12/20 | 

Melkoinen haitari teillä kenkien kokomerkinnöissä :O Ite tilaan myös suurimman osan netistä, ja yritän aina googlettaa mittoja, jos niitä ei ostopaikasta löydy, mutta ei niitä aina löydy googlaamallakaan - ja joskus ne ei pidä paikkaansa... että vähän arpapeliähän tuo on, mutta en pääse livekaupoillekaan kuin harvoin, ja toisaalta jos pääsen, niin mieluusti yksin kiitos ;)

13/20 | 

Mä teen nykyään aina niin, et laitan pojan seisomaan seinää vasten ja piirrän paperille jalan + mittaan sen. Vertaan sentit kengän omaan mittataulukkoon ja en edes ajattele noita muita kokoja Esim 23 jalkaan Sorelin 25 2/3 oli sopiva kun ajatteli vain senttien mukaan. Omatkin lenkkarit meni kerralla oikein, vaikka ei mulla oikeesti 40.5 kokonen jalka oo! Suosittelen senttimittojen kyttäämistä siis :)

14/20 | 

Totta ihmeessä kyttäilisin niitä senttimittoja, jos niitä annettaisiin ;) Valitettavan harvassa on ne puljut, jotka antaa kenkien sisämitat... pakko tilata arviolta :/

Hei kiitos muuten, kameralaukku tuli perille! :)

15/20 | 

Tässä netistä kenkien ostamisessa on kyllä omat hankaluutensa, kun pitäisi ensin sovittaa jossain kaupassa oikea koko mitä hakee. Melkein kaikilla merkeillä eri kokotaulukko, eikä sentitkään usein pidä paikkaansa.

16/20 | 

No mulle se on ihan mahdotonta kokeilla ennen tilaamista, ei ole kauppoja saapuvilla... että melkoista arpapeliä on :/

17/20 | 

Kyllähän Herra Keltainen tarvii lisää kesäkenkiä, ehdottomasti ;) Toi on kyllä niin tyhmää ettei voi olla niitä mittoja, on vaan joku yleispätevä mittataulukko, mistä ei oikeasti ole mitään hyötyä =)

Anonyymi
19/20 | 

Hankalaahan tuo kenkien nettishoppailu on, olenkin jo useiden hutien jälkeen yrittänyt laittaa koko touhun boikottiin.
Varoituksena esim. H&M:n tennarit, jollaiset tilasin meille koossa 29, mutta se olikin sopiva kahta kokoa suurempaa käyttävälle tyttöselle -> vaihtoon meni, ja nyt odotellaan kokoa 27 saapuvaksi, jos se olisi sopiva tuolle kokoa 29 käyttävälle ;)

-Jaana

20/20 | 

Mulla ei oikein ole vaihtoehtoja nettishoppailulle :/ Meillä kävi H&M tennarit kokoa 27 ja minusta ne vastas ihan suht kokoaan, mutta oli niin kummallisen malliset, että meni palautukseen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla