Lemmikkejä ei meille ole tulossa, eli tässä ei nyt ole kyse mistään kesäkissoista. Tai hetkinen! Oikeastaan vähän onkin! Olen uusinut ekaluokkalaisen Herra Vihreän t-paita-pinoa, ja näköjään kissaeläimet on aika hyvin edustettuna näissä paidoissa!

Lumileopardi on parin euron ostos Elloksen alehintojen puolituksesta. Leijona ja legepardi (kuten herra itse sanoisi) on H&M kamppiksesta, jossa housut (löytyy aivan ihanan väriset vaaleanturkoosit chinot) + t-paita 9,99 e. Se taitaa olla meneillään edelleen.

Aarrekidin raitapaidan ostin jostain alekorista tosi halvalla, ja D-Xelin karhu-paidasta en päässyt ohi, vaikka olikin näihin muihin verrattuna suorastaan kallis (8e)!

Puman t-paita maksoi alle 4e Rukan pop-up putiikissa, Metsolan cut t-paita lähti 60% alella ja H&M t-paita oli reilu 3e. Että minusta aika halvalla päivitetty paitapino, tinkimättä kuitenkaan liikaa ulkonäkö-seikoista!

Aika tosi tyytyväinen olen siihenkin, että tässä vaiheessa vuotta löytyi Booztilta Vikingin kevät-goreja -60%!

Missä vaiheessa uusitte kesävaatteita? Onko eläimiä teidänkin t-paidoissa?

Terkuin
Miima

Kommentit (2)

T
1/2 | 

Edullisia ja kivoja löytöjä kyllä! Minäkin olen nyt aleshoppaillut, kun Jesper Juniorin puolihintapäiviltä ostin vaikka mitä. T-paitapino pursuaa, koska osa viime kesäisistä aina mahtuu seuraavankin kesän. Pienet poistin pinosta jo talvella. Nyt olen jo muutaman uudenkin hankkinut. T-paitoja tulee hankittua helposti, kun kiva tulee vastaan. Sortsipino on vielä tarkistamatta. Osa tsekattiin talvella, kun vietettiin loma lämpimässä. Osa on poistettu pinosta, mutta paljon niitäkin on.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Meillä menee t-paidat pitkään, joten siirtelin pinoista pois jo sellaisia pitkään käytössä olleita, jotka vielä suurin piirtein menis, mutta joita on jo katseltu ihan riittävästi :D T-paitoja on ns. helpompi ostaa, kun ovat halvempia kuin pitkähihaiset. Shortseja mä hamstrasin syksyllä alerekistä parilla eurolla, joten luulisin, että niitä nyt on. Kai se kesäkin sieltä on sitten tulossa, kohtahan on jo huhtikuu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla