Lupasin laittaa lisätietoja Crocsin uudesta strech sole -mallistosta. Näissähän on ihan uudenlainen Fit2U-rakenne, joka istuu ja mukautuu jalkaan ja taipuu ihan ennennäkemättömällä tavalla.

Tästä näkyy kengän rakenne, siellä on useampi taipuva kerros. Pohja on nivelletty ja pohjaa yhdistää venyvä punos. Kantapäissä ja kärjissä on pohjassa pitävämmät kumiosat, niin ei pääse liukastumaan. Mallistossa on omat mallinsa miehille ja naisille.

Minä sain Crocsilta testiin

Nää onkin metkat väänneltävät! Pohja todellakin joustaa! Päällys on joustavaa canvasia, joten sekin muokkautuu jalan mukaiseksi. Otin koon W6, koska sen kokoiset Crocsin kumpparit ja avokkaat on mulle sopivat. Ensin kengät tuntuivat aika tiukoilta ja mietin, että hiertääköhän pidemmässä käytössä, mutta nyt kun olen tässä ihan sisätiloissa niitä muutaman kerran pitänyt, niin ne on nyt jo alkaneet muotoutua jalkaan, enkä usko että mitään hiertämisongelmia on! Mukavathan ne on jalassa kuin mitkä, ja mikä parasta, kevyet!
Kevätkelejä sitten vaan odotellessa!
Terkuin
Miima

Kommentit (10)

2/10 | 

Noista tulee varmaan kesällä käytetyimmät kengät - saan heittää kulahtaneita ballerinoja menemään viimeinkin! :)

3/10 | 

Mulla oli viime kesänä ne purkkarit" tykkäsin tosi paljon,täytyy varmaan tilata tämmöiset ainakin kokeiltavaksi

8/10 | 

Kyllähän se normihinta vähän kirpaisee :/ Näissä tietty toi "teknologia" varmaan nostaa tuota hintaa... Mulla on sellaisia kulahtaneita alekori-ballerinoja, joita voin nyt karsia :)

9/10 | 

Osaatko sanoa venyykö nämä kuinka hyvin käytössä? Tilasin nämä kahdessa koossa enkä nyt osaa päättää kummat valitsen. Toiset melko napakat ja pelkään toisien olevan liian löysät. Pysyykö sitten edes jalassa ja onko niillä edes hyvä kävellä jos liian löysät...

10/10 | 

Ei ihan vielä ole näitten kenkien kelit, joten käytössä eivät ole olleet. Mulla kuitenkin oli eka kokeilulla epäilys, että hiertää kun oli niin napakat, mutta sitten kun käytin niitä sisätiloissa parina päivänä, niin kyllä ne tuntui jo siinä ajassa muotoutuvan jalkaan, enkä epäile enää että hiertäisivät käytössä. Sitä en kyllä osaa sanoa, että kuinka paljon ne venyy... Sehän se on ongelma tällaisissa kengissä, että ei ne kovin isotkaan voi olla, kun ei sitten pysy jalassa :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla