Rakkauteni Crocsin kumppareihin alkoi kolmisen vuotta sitten. Kolmen lapsen kanssa olin jo ehtinyt kokea perinteiset kumpparit, noh, mahdottomiksi pienten kanssa, jotka vielä osittain konttaavat ulkona..

Näyttääkö tutulta? Painava saapas vaan ei pysy jalassa tuollaisella menolla, ja jalassa on lisäksi vielä kurahousut, niin lapsi konttaa niistäkin ulos! (älkää välittäkö 2000-luvun alkupuolen muodista :D)

Neljännelle konttailijalle hankin sitten meidän ekat Crocsin Jaunt kumpparit, keltaisena tietysti, kuvassa näkyy kantapää :D Ja mikä ero! Kumpparit pysyivät keveytensä ja kapean vartensa ansiosta myöskin konttaavan lapsen jalassa JA niillä oli myös helpompi kävellä haparoivia ensiaskeleita kuin vanhanmallisilla painavilla kumppareilla! Niinhän siinä sitten kävi, että noiden pikkuruisten kumpareiden jälkeen ei meille muita kumpparimerkkejä enää ostettukaan!

Muutosvastarintaa kokevana mulle oli vähän järkytys, kun Crocs alkoi ajaa alas vanhaa tuttua Jaunt kumpparia (siis saa sitä vieläkin, mutta vain sinisenä ja pinkkinä), ja tilalle tuli

Useamman vuoden kokemuksella voin sanoa, että nämä on kestävimmät  kumpparit mitä meillä on ollut. On koluttu kaikki mahdolliset markettikumpparit, Nokialaiset, Tretornit sun muut. Markettikumppareissa alkoi usein falskaamaan joku sauma ja vedet tuli sisälle. Yleinen ongelma kaikissa vanhan kumimatskun kumppareissa on sen materiaalin hapertuminen. Crocseissa ei ole sitä ongelmaa, eikä niissä ole mitään saumoja, jotka vois vuotaa. Oikein hyväkuntoisina olen myynyt Crocsin kumpparit eteenpäin. Erinomainen juttu on myöskin se, että kumppareissa ei ole minkäänlaista vuoritekstiiliä, joten jos nyt saapas sattuisi hörppäämään vettä, sen voi ihan vaikka pyyhkeellä kuivata ja kengät on heti uudestaan käyttövalmiit! Ei tarvitse kuivatella ikuisuuksia eikä kenkiin muodostu mitään hajuja, koska tuohon matskuun ei tartu mitkään jalkahien hajut (koululaisten äitinä voin sanoa, että huh, kyllä voi kengät alkaa haista, kun niitä käytetään kosteina koko päivä koulussa...). Tai jos sattuisi jotain sotkua menemään kenkään, niin sen voi pestä niin sisältä kuin ulkoa.

Crocsin saappaissa tosiaan viehättää keveys. Mä olen itsellenikin ostanut jo kahdet Crocsin kumpparit, enkä painaviin saappaisiin enää vaihtaisi mistään hinnasta. Ja voin siis ihan omakohtaisella kokemuksellakin sanoa, että niillä on myös hyvä kävellä. Meillä lapset käyttäis noita kumppareita myös kuivalla säällä, jos saisivat valita!

Huippuominaisuus, eikä mikään vähäinen sellainen, on herkulliset värit! Löytyy muutakin kuin sitä iänikuista sinistä ja pinkkiä! Meillä on ihmeen suosittu ollut tuo keltainen väri :D Nämä on jo kolmannet keltaiset Crocsin saappaat meillä! Mikä on teidän suosikkiväri Crocsin saappaissa?

Ei ole mikään ihme, että Handle it rainboot on voittanut kumisaappaiden vertailutestejä. Tässä Testfaktan Bäst I Test tuloksia.

Onko teillä Crocsin kumppareita, ja mitä olette tykänneet? Vai löytyykö joku muu luottomerkki kumisaappaissa? Ja onko kevään kumppari-tilanne kunnossa?

Nyt jos ei kumppareita vielä kevääksi ole, niin tässä teille 20% alekoodi Crocsin verkkokauppaan! Koodilla FRIEND20 saa 20% alennuksen, voimassa 31.3.2014 saakka! Käy toki muuhunkin kuin kumppareihin ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (24)

1/24 | 

Meillä pojat tarvis kumisaappaat, mutta oon lykännyt niiden ostoa koska poikien jalat vaan on omalaatuiset. Isommalla pojalla on niin iso jalka, että sopivassa koossa normisaappaan varsi ottaa polvitaipeeseen kiinni ja nuorin taas kooltaan niin pieni ja siro etten tiedä löytääkö sopivaa saapasta laisinkaan.

2/24 | 

Noilla ominaisuuksilla pitäis vaan päästä sovittelemaan ja kokeilemaan, ei kai siinä muuta tietä ole - toivottavasti löytyy sopivat kumpparit! :)

3/24 | 

Onpas herkullisia kuvia ja saappaita! :)

Kuten olen kertonutkin, meillä on saapasvastarintainen poika talossa. Isoveikka vaikka välttelee lätäköitä, jos ei tarvi pukea saappaita. Crocsia tekisi kyllä mieli kokeilla. Mitä mieltä olet, kumpi on parempi Crocs vai Viking Ultra? Eikös teillä ollut niitäkin? Pysyykö noissa Crocseissa jalkalenksut hyvin paikallaan?

Meillä on kevään saapasasiat järjestyksessä, kun testaamme talvikumppareista päästyämme Reiman retrohenkisiä uutuuksia :)

4/24 | 

No Viking ultrat on lämpökumpparit ja Crocsit on vuorittomat, joten siinä mielessä eri lajin kengät. Molemmat lajinsa parhaita mielestäni. Crocsin handle iteissä on pohjassa uurre, jossa jalkalenksu pysyy kyllä. Me ei tosiaan ole merkkiä vaihdettu, kun Crocsin kumpparien makuun päästiin ;)

Anonyymi
5/24 | 

Tuli juuri 3x crocs saappaat meillekin. Nuorin valkkasi vihreät kumpparit. Isommalle ei koot niissä riitä. joten nuo samat mustat saappaat ja itelle lyhytvartiset pinkit saappaat. Kaikki tosi mahtavia!!

7/24 | 

Nuo Georgiet onkin hyvät isommille lapsille, jos ei lasten koot riitä, mutta aikuisten pitkävartisissa on liian korkea varsi! Oi ne Citykumpparit on varmasti ihanat! :)

8/24 | 

Meillä on tytöllä hunterin ja crocsin (jotkut pinki ihan erinäköiset pitkävartiset saappaat), useimmiten valitsee crocsit jalkaansa :). Mulla on vähän liian isot hunterit, jos olis tilaa ni ostaisi.n crocsin kumpparit lisäksi :).

9/24 | 

Ihan rehellisesti voin suositella, enkä ole keneltäkään kuullut, että olisi Crocsin kumpparit vuotaneet tai menneet rikki tms (en itse asiassa tiedä miten se kävisi, no ehkä pitkään naulaan astumalla!) :)

Anonyymi
10/24 | 

No meillä on ekat crocsin kumpparit kaapissa odottamassa käyttöä. Nyt on vielä vuorillisia käytetty ja goreja. Mutta kyllä ne sieltä kohta jalkaan pääsevät. Handle it rainit on vihreänä. Kokovalinta oli vaikea, kun tilasin nuo jo syksyllä mutta sinun laskukaavalla sain oikean koon valittua. Ja vaikkei niitä silloin syksyllä käytettykään, ovat nyt hyvät kun otin villasukkavaralla ja kasvunvaralla. Meillä käytetään myös tavallisia kumppareita, kun mökillä on omansa ja ne etsitään aina kirpparilta pojalle. Kaikki kelpaa hänelle kyllä ja pysyvät jalassa ja jaksaa jalkojansa nostella.

-T-

11/24 | 

Monesti oon Crocsin kumppareita pohtinut, mutten vielä hankkinut. Muuten on kyllä Crocsista vain positiivista sanottavaa ja kestävyys on kyllä 11+! :D
Meillä nyt ollut testissä tretorn lämpökumpparit ja ne on ollut ihan hyvät isommalle. Ei ole raskaat niin kuin monet lämpökumpparit on. Lisäks ne on ihme ja kumma kestänyt ehyenä tän talven, meillä hajos viime kesänä monet saappaat parissa viikossa.

Anonyymi
12/24 | 

Crocsin kumpparit on kyllä ihanan kevyet, mutta meidän tytöllä hikoilee niissä jalka ja aina sukan päät märkänä. Kumppareissakaan ei ollut reikiä kun testailin. Ihme juttu.:)

13/24 | 

Tilasin just neidille pinkit kahvasaappaat. L-E väänsi mulle kokoasiaa rautalangasta, kun J1 koko kävi Jaunteista pieneksi. Kaapissa odottaa Jauntit koossa J3, mutta ne ovat vielä ihan liian jättikset. CDON.comista oli kahvasaapas koossa J1 lopussa, joten otin sitten kuitenkin koon J2 ja se osoittautui hyväksi valinnaksi. Eroa pohjamitassa kokoa pienempään Jauntiin oli vain noi 0,5 cm, mutta koon J3 Jauntiin on matkaa melkein pari senttiä. Tää kokoasia on siis ainoa, mikä näissä ihmetyttää...

Itselleni tilasin jo syksyllä Georgiet mustina ja luulen, että pistän saappaat tilaukseen myös tuolle miehelle, joka meillä tönöttää :D

14/24 | 

Onhan ne Crocsit kevyemmät, joten siksi varmaan valikoituu jalkaan. On mullakin vielä tallessa yhdet vanhat Tretornit itselle, mutta enpä ole pariin vuoteen niitä käyttänyt :D

15/24 | 

Niin se mittataulukko on vähän hämäävä! Hyvä että kumpparit on sopivat kevääksi :) Mökillä onkin varmaan hyvä olla omansa, ja esim. keltaisia saattaisin vähän varoa mustikkametsässä ;)

16/24 | 

Jep, kevyet ja kestävät, loistava kombo! Ehkä kannattaisi kokeilla Crocsin kumppareita, jos on hajoamisongelmaa ollut :)

17/24 | 

Hikoileeko muissakin kumppareissa? Voisi kuvitella, ettei mitkään kumppari "hengitä" :D Miten olisi joku hikoilu-pohjallinen saappaaseen?

18/24 | 

Jaunteissa oli ainakin ennen ne tuplakoot, joten hyppäys kokojen välillä isompi. Handle iteissä taas yksöiskoko. Siitä varmaan johtuu noi erot?
Meillä on kyllä melkoinen Crocsperhe, kun sekä itellä että lapsilla on jokaisella useammat kengät tätä merkkiä :D

19/24 | 

Meillä on ollut yhdet crocsit jotka meni pitkään kun aluksi olivat aivan liian isot, kiitos tuplakokojen. Mukavan kevyet, joskin hieman hiostavat. Pysyivät hyvin jalassa, mutta loppuajasta lapsen oli vaikea saada itse kenkää jalkaan kapean nilkkaosan vuoksi! Siksi en uskaltanut enää ostaa toisia, vaikka kaikinpuolin muuten olivat täydelliset :) Ehkä nyt jo uskaltaisi ostaa kun lapsi on kolme ja kenkien pukeminenkin sujuu paremmin. Ja nyt kun tarkemmin mietin, niin lapsi ei saanut niitä myöskään pois jalasta :D Ostettiin halvat Cirafin markettikumpparit, mutta toisaalta kahdet meillä on ennenkin ollu, että hoidossa on ollut toiset ja kotona toiset. Keltaiset kyllä miellyttäisivät äidinkin silmää ja tuon kokojen muuttumisen ansiosta ei tarvisi ostaa enää saappaita, jossa on kaksi senttiä kasvunvaraa!

20/24 | 

Niin joo, muistan minäkin, että jollain oli siinä vaiheessa kun saapas oli jo oikeastaan liian pieni, niin oli hankala saada jalkaan. Mun mielestä Handle it on vähän väljempi varreltaan kuin Jaunt. Keltaisiin olen haksahtanut jo kolme kertaa, on ne niin ihanan pirteät saapaat :D

Anonyymi
21/24 | 

Meillä oli Crocsin Crocband Jauntit, niin keveät ja kivannäköiset sekä äidillä että lapsella. Mutta kiertoon lähtivät, lapsella varsi oli ihan mahdottoman kapea ja monet itkut itkettiin kun lempikengät (juu) ei mahtuneet pohkeesta :( Äiti taas piti omien kumppariensa lestiä tosi leveänä ja kengät jäi useimmiten kaappiin. Palattiin sit vanhaan tuttuun Nokialaiseen, äidille Hait ja lapsella jo kolmas pari Vikla-mallia menossa. Crocseja aina kuvista himoiten, mutta koitan muistaa nämä meidän kokemukset ja pysyä meille hyviksi havaituissa :) Onneksi jälleenmyyntiarvo on kohdillaan, niin ei tullut isot tappiot kokeilusta :D

22/24 | 

Itselläni on Crocsin kumpparit, ja se varsi on ihan liian kova: paina ilkeästi nilkan etuosaa kun laskeutuu portaita tai kyykistelee. En tiedä, onko lasten saappaissa sama juttu vai ei. Muutoin olen noista tykännyt, pysyvät hyvin jalassa ja on ok kävellä.

23/24 | 

Eihän ne tietysti kaikille istu, jalkoja on monenlaisia :( Mut jos lapsi oli kovin pieni silloin, kun saapas puristi pohkeesta, niin kannattaa ehkä kokeilla josko isommassa koossa olisi sopivampi :) Ite en koe omia kumppareitani ollenkaan leveiksi, mutta kokokin voi vaikuttaa, mulla w6 - ehkä kooltaan isommat sitten on myös leveämmät?

24/24 | 

Onpa harmi! Ite en ole huomannut tuollaista, enkä usko että lapsillakaan painaa - tuskin ne niitä noin innokkaasti pitäis, jos olisivat huonot jalassa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla