Sain valita yhteistyön merkeissä

Herra Keltaiselle

Pinkille

Kommentit (26)

2/26 | 

No katos vaan, se ei ollut siellä talvikenkien valikossa, niin en löytänyt - ne onkin näemmä puoleen hintaan :O Pitää korjata tekstiin!
Kiitos! Tuskinpa me unohdetaan kenkiä käyttää :D Eli jatkoa seuraa!

3/26 | 

Ne on muuten Crocsilla keksineet aikakoneen :O. Kun katsoin aamupäivällä ettei mun kenkiä ole vielä pakattu ja lähetetty niin 10 minuutin päästä tuli viesti jossa oli seurantakoodi niin olivat pakanneet ne nopeasti ja vieneet aikakoneella eilen postiin eli iltapäivällä pitäis olla täällä :D.

5/26 | 

Mulla on itsellä nuo Berryessat ja on kyllä olleet hyvät. Mutta kovalle pakkaselle ei kyllä sovellu, kun ei ole mitään lämmikettä niissä ainakaan sisällä.

6/26 | 

Mulla on jonkun toisen malliset Berryessat, joissa kevyt karva sisällä, mut ei nekään minusta kovin pakkasille riitä (ainakaan mun viluvarpailla) :) Mutta aivan ihanan kevyet talvikengät!!

10/26 | 

No ei ne ole mun ;) Kelpais kyllä mullekin :P Sopiko sulle sama koko kun muistakin Crocseista? Mulle noi on tosiaan liian pienet, mutta poitsulla on sentin lyhyempi jalka, joten eiköhän ne sille ole juuri hyvät :)

11/26 | 

Näistä mulla on koko 37-38, vaikka normaalisti käytän kokoa 36-37 (muista merkeistä). Muihin crocseihin en osaa verrata niin hyvin, kun mulla ei ole, mutta testissä käyneet kiilakorolliset saappaat ja napilliset karvavuorikengät eivät ehkä vaikuttaneet ihan niin naftilta koolta kuin nämä.

12/26 | 

Mulla kans on 36/37 kokoinen jalka (ja Crocsin kumppareissakin juuri tuo), mutta noi 37-38 oli mulle tässä mallissa liian napakat - siis menee jalkaan mutta ei jää yhtään liikkumavaraa. Herääkin kysymys, että olisko seuraava koko sitten liian iso, eli näissä ei välttämättä ole mulle sopivaa kokoa?

18/26 | 

Just noi kengät olisin halunnut musta-valkoisena jommalle kummalle pienelle, mutta ne myytiin loppuun alta aikayksikön :O Muistelisin lukeneeni, että aikuisten tuollainen malli olisi ollut lämmin, tiedä sitten, kun ei ole omaa kokemusta. Meillä on Crocsila ollut Kosmobootseja, ja ne oli lämpimät kyllä! Ne El Naturalistat ei tosiaan mitkään superpakkasten kengät ole, mutta ihanat kyllä! :)

23/26 | 

Noihan on tosi kivoja! Mielellään kuulen sitten käyttökokemuksia, hyvä kun otit mahdollisimman erilaisia kenkiä =)

Anonyymi
25/26 | 

Meillä on nuo samat cars kengät 2veellä, ja ovat olleet tosi hyvät juuri tämmöiselle syksy kelille, myös poika tykkää kun varsi taipuu niin ei ole tönköt kävellä. Pohja on aluksi kankea mutta nöyrtyy nopeasti. Tilasin juuri nuo winter puffit ja nyt jännään millaiset ne oikein on. Pelkään vähän et pysyykö ne jalassa tukevasti kun meillä oli carseja ennen myös tuommoset sivutarralliset

26/26 | 

Kyllä puffit jalassa pysyy - eihän se näin kevyillä kengillä ole yleensä ongelma, että jalasta tippuisivat. Varret on vähän fletkut, että pukeminen ja lahkeen pysyminen varren päällä on vähän heikompaa kuin tukevampi-vartisten kanssa, mutta muuten hyvät kengät.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla