Tilasin Crocsin outletin tyhjennyksestä itselleni tällaiset talvipopot, joita olen jo pitempään katsellut (tai olisin halunnut ne vielä kalliimmat, mutta niistä ei ollut kokoja)! Koko osui kohdilleen, nämä on juuri hyvät!! Ja niiiiiiiin kevyet Sorelien jälkeen! Ulos en ole vielä näitten kanssa ehtinyt, mutta jos ketä kiinnostaa, niin voin joskus myöhemmin kertoa vielä käyttökokemuksia!

Pinkille tilasin tällaiset. Koululaiset on nyt hiihtolomalla ja lähtivät mummon ja tätinsä kanssa Helsinkiin, joten ei mitään hajua vielä, onko nuo hyvät vai ei... näyttävät aika pienikokoisilta, katotaan nyt! Ja jotta saatiin -40% pois jo alennetuista hinnoista, tuli meille myös reppu ja sukat :)

Onko teillä ollut Crocsilta talvikenkiä?

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

1/22 | 

Mulla on itelläni ne toppasaapas(pehmeä varsi) ja Sisulla Carsit. Hyvää sanottavaa vaan! Tosi hyvinä pysyneet vaikka mäkin pääasiassa niitä käyttänyt ja varpaat pysyneet lämpiminä:)
Sisulla kenkiä on pidetty lauhemmilla keleillä.

2/22 | 

Meillä on lapsilla ne Crocsin Kosmobootsit ja on olleet lämpimät! Toivottavasti nämäkin on, tällaiselle viluvarpaalle ;)

3/22 | 

On tosi lämpimät ei tarvi villasukkia noihin saappaisiin, mulla on ollut käytössä nämä nyt alkuvuoden ja olen ollut tosi tyytyväinen että tuli ostettua. Ihanan kevyet jalassa, hieman liukkaan, eli kuljehan varovasti!

4/22 | 

No katotaan nyt mitä tällainen super-viluvarpainen sanoo näistä ;D Tänään tuolla luistelin korkosaappailla ja totesin, että aika hyvä tasapaino on :D

5/22 | 

Täältä löytyy useammat Crocsin talvikengät (itelle mokkasaappaita, "loskarit" ja kosmobuutsit. Lapsille kosmobootsit)Kaikki olleet hyviä ja keveitä. Lämpimiäkin ovat. Nuo mustat lenkkarit tilasin lapselle ja ja vähän muutakin kesäks ...crocshulluus ..joo :-))

6/22 | 

Meilläkin alkaa olla vähän kaikenlaisia Crocseja :D Kumppareista se lähti ja sitten on vaan aleista siunaantunut ;)

7/22 | 

No höh, tulin tänne katsomaan sopiko ne kengät pinkille (kun ne todella on pientä mitoitusta minunkin mielestäni) mutta se jalka olikin sitten lähtenyt lipettiin :D.

Nuo sun näyttää kyllä luvattoman kivoilta :D. Meille tuli tänään vaan Keenejä ja Reimaa (mutta on ollut niin kaamea härdellialkuviikko ettei jakseta blogata :D).

8/22 | 

Juu, jalat (ja loputkin tyttärestä) lähti reissaamaan :D Huomenna sitten kokeillaan!
Tykkään omistani tosi paljon, toivotaan että on myös lämpimät! Ja koitas nyt jaksaa vaan blogata, pitäis päästä näkeen mitä teille on tullut ;D

9/22 | 

No kun ei ole vielä kuvia mistään :D. Sovitukset oli niin pikamallia ettei ollut kameraakaan lähimainkaan... Auttaako jos sanon että kivalta näytti? :D

12/22 | 

No voin lisäksi kertoa että se takki näyttää livenä ainakin kymmenen kertaa paremmalta kuin kuvissa :D. Ja muut meidän kuulumiset tulee kohta mailitse :D.

13/22 | 

Minullakin on yhdet crocsin talvikengät ja ne on niiiiin paljon paremmat kuin sorelit. Parasta on se keveys! Myin sorelit kokonaan pois, ja jatkossa ostan omaan ulkoiluun crocseja. :) Lapsille en ole vielä kokeillut, varmaan pitäisi kyllä!

14/22 | 

Ainakin sisällä saapasteltuna tosi hyvät :D JA sen verran voin sanoa, että ovat pienempää mitoitusta, kun mulla kumpparit on W6 ja nämä on W7 ja tuntuvat ihan samankokoisilta jalassa!

22/22 | 

Joo, hyvältä vaikuttaa, eikä ainakaan nyt tuntuneet yhtään liukkailtakaan, kun on vähän plussan puolella :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla