Sain viimein pestyä kesä-Crocsit pois roikkumasta, ja aattelin että nyt olisi hyvä heti tarkastella,  miten testiin saadut kengät ovat selvinneet.

Herra Keltainen testaili Salama McQueen vilkkusandaaleja. Hän ajelee edelleen välillä myös potkupyörällä, joten kärjen maalit on saaneet kyytiä. Muutenhan nuo on varsin siistit edelleen ja vilkut toimii. Ehkä potkupyöräilijöille voisi suositella sellaista perusmallia, jossa ei ole maaleja tai muita kuluvia osia kärjissä.

Herra Vihreän robosharkit ovat oikein siistit - toki hampaissa jokunen jälki hänelläkin. Olin näitä ajatellut eskariin sisäkengiksi kesän jälkeen, mutta niin vaan jalka kasvoi näistä yli. Laitetaan pikkuveljelle jemmaan odottelemaan ensi kesää.

Omat ihanat sandaalini ovat selvinneet kesästä oikein siisteinä (käyttö näkyy lähinnä pohjissa), ja palvelevat varmasti vielä monta kesää eteenpäin - tykkään niistä edelleen hirmuisesti! Strech-solet on myös oikein siistit, tosin ovat olleet vähemmällä käytöllä, kun sain kesällä kamalat rakot helteellä lenkkeilystä enkä pystynyt sen jälkeen käyttämään muita kenkiä kuin kaksia sandaaleja yli kuukauteen! Isompien lasten testi-sandaalit on heillä sisäkenkinä koulussa, ja niissäkään ei ollut mitään käytönjälkiä muuta kuin pohjissa.

Kumppareita saatiin keväällä, eikä niistä ole pahaa sanaa sanottavana. Kestävät ja kevyet. Näitä voi huoletta käyttää useampi lapsi, eikä matsku haperru eikä kengät ala vuotaa jostain saumoista, kun niitä saumoja ei ole. Keltainen on arka väri, mutta ihmeen hyvin nuo saa puhtaaksi tällainenkin laiskimus, joka ei jaksa joka käytön jälkeen olla huuhtomassa ja huoltamassa. Tummemmissa saappaissa ei näy mitään jälkiä.

Kiitämme kestävyyttä, keveyttä ja helppohoitoisuutta. Moitittavaa ei oikein olekaan - tuokin potkupyöräilijän kärkien kuluminen on oma moka, josta ei kenkää voi syyttää.

Terkuin
Miima

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla