Herra Vihreällä olisi nyt kova tarvis t-paidoille, ja niitä googlaillessani löysin tosi kivan mulle uuden merkin. Coq en pâte tekee hauskoja eläinpaitoja mukavan graafisella ilmeellä. Paitojen takapuolella on eläimistäkin takapuoli.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä voisin ihan hyvin koululaisellekin tällasia ostaa! Mutta en ehkä kuitenkaan täydellä hinnalla, mikä on reilun 20e. Suomessa ei kovin montaa jämyä löytynyt googlen kautta. Merkin omassa putiikissa vanhoja mallistoja sais kympillä ja olin jo puoliksi innostumassa, kunnes menin tarkistamaan postikulut Suomeen. 19e. Että se siitä. Miltäs teistä näyttää?

Terkuin
Miima
 

Kommentit (13)

2/13 | 

Tykkään! Tosi kivan näköisiä. Paitojen kuva-aiheet on tosiaan sen oloisia, että voisivat mennä koululaisellekin.

Harmi, että ovat hintavia ja postarit vähintäänkin huimat. Toivottavasti löydät näitä vielä jostakin!

3/13 | 

Juuh, postareilla antaa. Mutta suomalaisista kaupoista kannattaa vilkuilla (vaikka tällä hetkellä ei taida alessa olla mitään)!

4/13 | 

Niinpä, kivoja olis. Suomalaisissa kaupoissa taitaa olla nyt enimmäkseen täydellä hinnalla - pitää kytätä josko joskus tulee aleen täälläkin :)

6/13 | 

Ei taida olla kokoja kun 8v (lienee 128?) saakka :( Ja nyt kun noita suomalaisia kauppoja koitin kollata, niin niissä ei edes ole sitä isointa kokoa, mikä meidän ekaluokkalaiselle varmaan vielä menisi :/

Anonyymi
8/13 | 

Ekoipanassa näyttää olevat t-paitoja tarjouksessa, kokoja en kyllä katsonut. ;)

9/13 | 

Meillä on lapsella yksi merkin t-paita, on kestänyt hyvin pesuja eli voisin melkein tuollakin hinnalla suositella! On siis mielessäni laadukas. Lisäksi lapsella on saman merkin pikkulaukku, sekin kovassa käytössä.

11/13 | 

No kiva jos laatukin on hyvää! Harmi että Suomessa on niin huono saatavuus :/ Ne kaikki laukut on kans ihania!

12/13 | 

Seepra pitkillä ripsillä iskee, eikä muissakaan mitään vikaa ole :D

Postareiden hinnalla on kyllä pilattu monta kauppaa. Itse alan nuukailla heti, jos postarit ylittää 5 euroa. Saa olla jo melko iso läjä tilattavaa tai jotain todella "pakkosaada" -kamaa, että maksan. 19 euroa on ehdoton nou, nou! :D

13/13 | 

Niitä tyttömäisimpiä en tietty edes poiminut tähän ;)

Mulla on ihan sama homma - kirjeenä tulevat pikkutilaukset jää tekemättä jos postarit on vaikka sen 5e! Monesti jää sitten tilaus tekemättä, kun ei löydy tarpeeksi tavaraa "kattamaan" niitä postikuluja. 19e on siinä määrin hurja postikuluksi, että pitäköön tunkkinsa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla