Voitin taannoin Molo kidsin kirpparin arvonnassa lahjakortin

Harmillinen homma kävi tänään, kun paidat oli eka kertaa päällä (ei ole pesty edes). Herra Vihreän paidasta oli hihansuun sauma purkautunut aika pitkältä matkalta. Ensin tuli näyttämään metrin perässä laahaavaa sisälankaa, ja kohtahan se tuo ulkopuolenkin lanka oli sitten irti. Kysymys kuuluu, että onko tällaisesta aiheellista reklamoida, vai onko tämä nyt sitä normaalia käyttökulumaa?

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

1/18 | 

Tottakai kannattaa reklamoida. Tuommoiset on tosi hankala korjata mitenkään siististi.
Meidän lapsilla on ollut aika paljon Molon sisävaatteita ja ne ovat olleet tosi hyvälaatuisia, eli sinulla taisi käydä huono tuuri.

2/18 | 

No sitä just mietin, että miltä se sitten näyttää jos perusompelukoneella tuohon jotain suoraa tikkiä vetää... Ite oon vaan huono reklaamaan, niin aattelin kysyä yleisempää mielipidettä eka :D Meillä on ollut vain muutama Molon sisävaate ja meillä on vissiin joku huono karma niitten suhteen, kun en ole kovin tyytyväinen ollut niihin :/ Ulkovaatteet taas sitten on pelittäneet erittäin hyvin.

3/18 | 

Jos paita on ekaa kertaa päällä ja ommel näyttää tuolta, niin eiköhän se reklaamisen paikka ole. Paidassa on alunalkaenkin ompeluvirhe.

On muuten ihan mahtavat paidat kyllä muuten. Mun mielestä nää uusimmat poikien kuosit ovat olleet tosi upeita.

4/18 | 

Vaikuttaisi ettei ole päätelty ollenkaan kun noin on lähtenyt :/ Värit on livenä niin hienot, että meille löysi tiensä myös surffaavat koirat ja vihreet liskot. Toivottavasti noi loput paidat pelastais mulle Molon sisävaatteiden maineen, kun se on tosiaan tähän mennessä olleilla kokemuksilla vähän heikko.

Anonyymi
5/18 | 

Apua. Mä ostin vihdoin Lapsimessuilta tuon pitkään jahkailemani cuba paidan pojalle. Toivottavasti ei käy kuten teidän paidoille... Meillä on ennestään vaan yksi Molon paita, joka on kestänyt ja kestänyt niin uskalsin törsätä 30 e uuteen paitaan. Muuten en kyllä maksaisi noin paljoa ja jos laatu on heikkoa niin ei kiva!

6/18 | 

Ehdottomasti reklamoitava. Rohkeasti vaan!

Meillä on muutama Molon paita ja ovat olleet priimaa niin uutena kuin käytön jälkeenkin. Tuossa paidassa on selkeä virhe. Ikävää, että sait maanantaikappaleen.

Mun tekisi mieli kans pojille noita uusia Molon paitoja. Noi Molo Kidsit on niitä harvoja (Legon lisäksi), joista isoveikka oikeasti tykkää nykyään. Onneksi Silverjunglen musta tähtipaita veti suupielet ylöspäin. Äidille mieleiset raidat ja pallot ei oikein enää uppoa tähän nuoreen herraan :/

7/18 | 

Miten teille sattuukin noita? Meillä ei muistaakseni ole ollut vielä yhdestäkään Molosta mitään sanottavaa ja niitä on ollut paljon.
Selvä reklamoinnin arvoinen virhe tuo kyllä on.

8/18 | 

Eikös ne messuilla olleet 25e? Mut on sekin minusta karmee hinta trikoopaidasta! Eiköhän tää joku maanantaikappale ollut :/

9/18 | 

Kai se pitää, kehtuuttaa jotenkin, ja toisaalta ikävä tuottaa harmia yrittäjälle :/

Meillä ei eskarilainen ole vielä alkanut valikoimaan vaatteitaan, kelpaa kaikki mitä äiti ostaa :) Toki toiset on kivempia kuin toiset, ja välillä olen anatanut itsekin valita, ihan kaiken varalta :D

10/18 | 

Meillä on ollut nukkaantunut college ja haalistunut/semisti haituvainen t-paita, farkkushotseista ei olut pahaa sanottavaa. Muita Molon sisävaatteita ei tule mieleen. Mut oon kyllä tarkka laadun kanssa, monen mielestä sellainen haituva ei ole "mitään", mut minusta on. Pitää kysellä myyjältä miten paidan kanssa menetellään, tylsää kyllä tällainen.

Anonyymi
11/18 | 

Mä maksoin 30 € Punavuoren Peikon ständillä. Jos oli halvemmalla muualla niin damn it 😊

13/18 | 

Ehdottomasti reklamoit! Minusta paita on silloin huonosti/huolimattomasti ommeltu, jos sauma purkaantuu. Itse olen reklamoinut muutaman kerran pidettyjä samanlaisessa tilanteessa ja aina olen saanut rahani takas tai vastaavan tilalle. :)

14/18 | 

Laitoin viestiä nettikauppaan, ja sieltä laittoivat kuvan eteenpäin valmistajalle, katsotaan mitä sanovat siellä päässä :)

Anonyymi
15/18 | 

Messuostospostausta odottelen...
Mä en oo raaskinut ostaa ainoatakaan molon paitaa.
-T-

16/18 | 

Joo niin minäkin :D En tiedä miksi kameraan tarttuminen on nykyään niiiiin vaivalloista :/ Mulla tuli nyt joku höyrähdys ja yhtäkkiä meillä onkin 4 Molon paitaa! No onneksi lahjakortilla ja alesta, niin ei kirpaissut niin pahasti. Värit on kyllä huikeat niissä kaikissa :)

Anonyymi
17/18 | 

No lahjakortilla ja alesta. Kyllä minäkin siinä tapauksessa. Kivan näköisiä ovat.
-T-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla