kuva google

Silmälasien uusiminen on mulle aina haasteellista. Haluan jotain isoa, näkyvää, äänekästä, VÄRIÄ! Eli toisin sanoen muovipokat on mun juttu. Valitettavasti Suomessa optikoilta löytyy rivitolkulla mustia, ruskeita, sinisiä ja jotain ihme hiirenharmaita pokia, mutta ne väriläiskät on harvemmassa. Ja jos se ainut kivan värinen väriläiskä on vääränmuotoinen, niin se on sit siinä ja koitetaan ensi vuonna uudestaan...

Mutta sitten aina joskus käy niin, että katse nauliutuu johonkin yksilöön siellä hyllyssä, ja kun ne pokat asettaa päähänsä ja katsoo peiliin, niin ei voi kun virnistellä tyhmänä! Tiiättehän - kun tiedät löytäneesi sen oikean!

Rakkautta ensisilmäyksellä ja hamaan tulevaisuuteen... tai ainakin muutaman vuoden ;)
Onko sulla pokat ja millaisista tykkäät?
Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Noi sopii sulle ihan järjettömän hyvin! Tiedän, kuinka hankalaa on löytää juuri sellaiset -täydelliset, joten onnittelut ovat nyt paikallaan! :)

Mä rakastan sellaisia hiirenharmaita ja värittömiä... No viimeksi oli ihan tummanvihreät (lähes mustat) ja nyt mennään mustilla Espritin sporttisangoilla. Mulle haastetta tuo se, että aikuisten malliston sangat ovat jotenkin liian leveät päähäni. Silmät näyttävät siltä kuin ne olisivat liian lähekkäin -tai jotain muuta erikoista. Siksi mä löydänkin aina pokani lastenhyllystä. Siellä me tapellaan samoista pokista minä ja muut lapset :D

2/12 | 

Juu, järkeä ei tarvitakaan pokien valinnassa - mennään sydämellä ;D Kiitos :)
Onpas sulla sirot kasvot sitten! Lasten pokia ei olekaan samanlaista valikoimaa kuin aikuisten, joten tunnen tuskasi!

7/12 | 

Minä kiersin KAIKKI Helsingin keskustan silmälasiliikkeet kuukausi sitten, enkä löytänyt tarpeeksi hyviä. Vitsit että onkin vaikeaa!! Mulla on aika pienet kasvot ja se rajaa todella monet kehysvaihtoehdot pois. Minä tykkään kyllä itselläni mahdollisimman neutraaleista väreistä, mutta sulle sopii nuo punaiset, wau! :)

Olen kyllä miettinyt, että pitäsiköhän mennä näönkorjausleikkaukseen... Ehkä joskus, kun saan kerättyä rahaa ja rohkeutta?

8/12 | 

Siis kiersit kaikki liikkeet, etkä löytänyt neutraaleja pokia???? :O Hmm, ehkä se on vaan niin, että koskaan et löydä sitä mitä etsit ;) Paitsi sit joskus, harvoin! :D Kiitos :)

Mä en oikeastaan ole edes harkinnut leikkausta, kun tykkään kyllä pokista "asusteena" :) Vähän on paljas olo piilarit päässä :D

9/12 | 

No olihan siellä toki, mutta joko ne oli liian isoja tai malli oli muuten vaan väärä. ;) Mietin ostaisinko mustat muoviset, vai olisiko ne liian hallitsevat. Nyt mulla on pitkään ollut tosi kevyet pokat, niin vähän arveluttaa hankkia tuollaisia voimakkaampia. :) kaipa se sitten kun tottuu!

10/12 | 

Eikös se vaihtelu virkistä? Nyt kun olet haudutellut kuukauden, niin mene uusin silmin kattomaan ne samat pokat, jos sieltä löytyykin joku musta hevonen ;)

11/12 | 

Hienot on! Olen juuri käynyt ostamassa saman väriset, mutta pikkusen eri malliset lasit. En ole vielä niitä saanut joten jännityksellä odotellaan miltä ne sitten totuttelun jälkeen tuntuvat. Minä en myöskään tykkää sellaisista hiirulaisen värisistä/tyylisistä, vaan jotain sähäkkyyttä pitää olla. Minä tykkään myös pitää laseja. Tuntuu vähän siltä kuin olisi nopeasti meikannut silmänsä kun pistää lasit nenälle :)

12/12 | 

Kiitos :) Oi, sullakin varmasti kivat pokat tulossa!! Kun on räväkät silmälasit, niin yleisilmekin heti piristyy ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla