Halvat Crocsit Campadrelta

Campadre on Pohjoismaiden suurin suljettu shoppailukerho, jonka jäsenet saavat päivittäin tarjouksia sähköpostiinsa. Yleensä kampanjoissa on hyvät aleprosentit (usein 50-60%), mutta esim. Reiman kohdalla ainakin tuotteet on vanhoja mallistoja, joten sietääkin olla hyvät prosentit ;) Lisäksi ajoittain on postikuluttomuus-kampanjoita, tai muita erikoisetuja.

Itse olen ollut Campadren jäsen ehkä vuoden, ja tilannut eka kertaa tänä syksynä kahteen otteeseen. Lähtökohtaisesti kampanjoilla on pitkät toimitusajat - veikkaisin että tämä johtuu siitä, että tilaukset tehdään toimittajille vasta kun kampanja on loppunut, ja täten vältetään varastointikuluja. Toimitusajat kerrotaan tuotteiden kohdalla. Toisessa tilauksessani toimitusaika venyi monta viikkoa pidemmäksi ja toinen tuli aiemmin kuin oli luvattu. Eli tavarantoimittajastahan se on kiinni. Tilauksen maksutapa on joko Klarna tai luottokortti.

Vaikka toisen tilauksen toimitus venyikin, niin olen silti tyytyväinen ostoksiini - ne oli edulliset, ja muutoin tilaukset toimi sujuvasti. Jos sopivia (superedullisia) kampanjoita tulee eteen, niin meinaan tilata jatkossakin ;) Tällä hetkellä siellä on esim. Brio-kampanja meneillään, missä mukana puuleluja ja junarataa.

Jos haluat liittyä Campadreen, voit tehdä sen esim. tästä suosittelija-linkistäni!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Mä oon ollut jäsen jo pitkään, mutta juuri tällä viikolla tein ekan tilauksen!
Pari Brion leluja lähti tilaukseen ja pukinpakettiin menevät. Toivottavasti tulee perille ennen joulua niinkuin luvattiin.. :)

2/8 | 

Toivotaan että tilaus sujuu hyvin! Kyllähän ne lupaa tämänkin hetkisistä kampanjoista toimitusta ennen joulua, joten josko se toimisi :)

Anonyymi
3/8 | 

Maksaako tuo jäsenyys jotain tai velvoittaako johonkin?
Jos haluaa päättää jäsenyyden, onko siitä jotain seurauksia?

4/8 | 

Jäsenyys on ilmainen, eikä velvoita muuhun kuin ottamaan vastaan tarjouksia sähköpostiin (muistaakseni sen pystyi omilla sivuilla valitsemaan kuinka usein tarjouksia haluaa). Jäsenyyden voi lopettaa myöskin omilla sivuilla eikä siitä ole seuraamuksia.

6/8 | 

Mun ei ole vielä tarvinnut onneksi palauttaa, mutta hyvä kuulla että sekin toimii :) Ilmeisesti näitä on alkanut tulla useampiakin, itse liityin Zalando loungeen, mutta en ole sieltä löytänyt mitään ostettavaa...

Anonyymi
7/8 | 

Nyt toinen kerta, kun campadren palautuksesta puuttuu tuote, eli palautin viisi mutta heidän meilinsä mukaan neljä. Kerran palautus oli määrältään kymmenesosa oikeasta. Olkaa tarkkoja, kun teette palautuksen, ettö saatte oikean summan hyvityksenä!

8/8 | 

Oho :O Kuulostaa varsin huonolta! :/ Ite en ole tilannut kuin sen pari kertaa, ja siitäkin on aikaa kun ei ole mitään sopivia kampanjoita ollut. Onneksi en ole joutunut palauttamaan! Toivottavasti sait rahasi oikein takaisin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla