Pääsin mukaan Buzzadorin Dove-kampanjaan kokeilemaan Dove Pure & Sensitive vartalovoidetta. Sain ison purkin itselleni kokeiltavaksi, ja 8 pientä purkkia jaettavaksi muille. Valitettavasti näitä ei saa jakaa blogin kautta, muuten olisin voinut muutaman antaa halukkaille...

Dove Pure & Sensitive varatlovoide on hajustamaton, alkoholiton ja dermatologisesti hyväksytty. Se sisältää Deep care complexin, joka on yhdistelmä ihon omia rakennusaineita ja tärkeää öljyä, jota iho tarvitsee.

Säännöllisessä käytössä yhdessä miedon puhdistustuotteen kanssa ihonlaatu paranee asteittain ja saa suojaa ulkoisia uhkatekijöitä vastaan. Tuloksena syväkosteutettu, kaunis ja pehmeä iho.

Oma ihonhoitoni tuppaa jäämään tuohon naama-alueelle... kädet yritän muistaa rasvata iltaisin talvella, koska muuten rystyset halkeilee! Ihoni kyllä on aika kuiva, ja nytkin lonkkaluiden ja lapojen kohdalta iho kutiaa, mutta olen tyytynyt vaan raapimaan... ;D Joten josko nyt hoitaisin ihon pehmoiseksi ja iloiseksi tällä voiteella!!

Oletteko kokeilleet Dove-tuotteita? Tai käytättekö jotain vartalovoidetta?

Terkuin
Miima

Buzzador on siis tällainen systeemi, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita, ja sitten pitää vaan kertoa niistä rehellinen mielipiteensä eteenpäin, ja kampanjasta riippuen voi olla näytteitä tuotteesta jaettavana muillekin. Tästä voit liittyä Buzzadoriksi, ja halutessasi voit ilmoittaa minut (Miipii) suosittelijaksesi!

Kommentit (4)

3/4 | 

Mä kanssa sain saman paketin ja heti kokeilinkin omaa rasvaani ja tykkäsin tai kädet ainakin tykkäs ja mikä parasta tuo ei haise! Mä en kestä mitään tuoksuja. Eli minä ainakin olin ensi tuntuman jälkeen tyytyväinen ja jos sama fiilis jatkuu tuon purkin jälkeen, niin ostan kyllä kaupastakin, jos ei ihan 100 €/purkki maksa :)

4/4 | 

Mä en kans tykkää hajustetuista! Kiva kuulla että olet tykännyt, mä en ole vielä ehtinyt käyttää (illalla sitten)! Tuskin tuo nyt kovin kallista tavaraa on, kun sitä ihan marketista löytyy ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla