Pääsin mukaan Buzzador-deals kampanjaan, jossa sai lunastaa Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilaattorin edulliseen hintaan. Uutta tässä epilaattorissa on kuoriva harjaosa! Oikeastaan tuon kuorintasysteemin takia kiinnostuin tästä epilaattorista, koska mulla on epiloinnin kanssa se ongelma, että epiloinnin jälkeen uusi ohut karva alkaa helposti kasvaa ihon pinnan alla, ja niitäpä on sitten aika ikävä pinseteillä sieltä ihon alta kaivella *nimim. rupikoipi*...

Pitää tehdä erillinen postaus epilaattorin käytöstä ja kokemuksista - siihen postaukseen kun pitäisi ottaa hieno säärikuva, niin se on vielä työn alla ;)

Käytättekö epilaattoria, ja onko teillä jotain kehitystoiveita epilaattorin suhteen?

Terkuin
Miima

Kuka tahansa voi buzzadoriksi ja liittyminen on ilmaista. Buzzadorit saavat erilaisia tuotteita testattavaksi, ja idea olisi kertoa käyttökokemuksistaan muille, ja toisinaan myös jakaa näytepakkauksia. Jokaiseen kampanjaan haetaan mukaan, joten buzzador voi itse valita, mihin kampanjoihin haluaisi osallistua (kaikkiin toki ei pääse mukaan) ja mihin ei. On myös maksullisia kampanjoita, joissa arvokkaammista tavaroista saa hyvän alennuksen. Mutta mihinkään kampanjaan siis ei ole pakko osallistua!


Liity buzzadoriksi tästä

Kommentit (4)

1/4 | 

Mä sain joululahjaksi epilaattorin (olin kyllä sellaisesta puhunutkin...), mutta en ole EHTINYT käyttää sitä kuin kerran, enkä silloinkaan ehtinyt molempia sääriä ajella. :D No jospa joskus...

3/4 | 

Iiik, tuo malli on niin herkullisen suloisen värinen :D

Sä tiedätkin mun epilaattorirakkauteni jo... pitäiskin muuten taas huomenna ottaa tehtävälistalle surruutella sääret sileiksi ;)

4/4 | 

Ootko kokeillut muille alueille? Tiedossa kokemuksia myös kainaloista ja bikinirajasta - selvisin hengissä ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla