Mihin suuntaan mennään?

Hei arvatkaa mitä?!??! Blogi täyttää viikon päästä 1 vuotta!! Toisaalta tuntuu, että vastahan mä aloitin, ja toisaalta, kuin olisin aina tätä tehnyt :D Juhlan kunniaksi on luvassa jotain tosi mahtavaa! Mutta sitä ennen - pidetääns pieni kehityskeskustelu!

Eli nyt olisi mukava kuulla mitä tahansa palautetta! Millaisista jutuista olette tykänneet, mitkä ei niin kiinnosta, yleisesti ruusuja ja risuja, taikka sitten ihan toiveita postauksista voi esittää! Onko jotain mitä kaipaisitte tähän blogiin enemmän, onko jotain karsittavaa? Millaisesta postaustahdista tykkäisitte? Sana on vapaa ja runsasta keskustelua toivoisin ;) Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita, mutta kaikkiin suuntiinhan toki en voi lähteä - toivepostauksia teen mielelläni, jos mahdollista :)

Terkuin
Miima

Kommentit (30)

1/30 | 

Moikka!
No mähän rakastan tätä blogia! Sopiva postaustahti olisi ainaski kaksi kertaa viikossa- niin usein ku ehdit. Tykkään kokovertailuista, alevinkeistä, käyttökokemusista, mallistojen esittelyistä jne. eli jatka samaan malliin ja ONNEA yksveelle blogille! Oot ihana.

2/30 | 

Ite oot ihana :D Ja kiitos! Mutta älä vielä onnittele, vasta viikon päästä! ;)
No sua on sitten helppo miellyttää, koska kaikkia noita mainitsemiasi tulee ihan takuuvarmasti olemaan jatkossakin ;D

3/30 | 

Älä vaan muuta mitään! Tämä on ihan paras blogi, mitä olla ja saattaa, ja sinä ihana! :) Asiaa on ollut monipuolisesti ja paljon vinkkejä on tarttunut matkan varrella itsellekin.

Onnittelen sitten viikon päästä :)

4/30 | 

Käyttökokemuksia minäkin luen tooosi mielelläni ja koko vertailuja. Uskaltauduin btw. sen Kiddon ostamaan lopputalveksi/enstalveksi. Aivan valtavasti ei ole vielä testailru, mutta alustavasti tykätään :D

Lasten huone juttuja on myös tosi kiva lukea, niitä vois olla vaikka enemmänkin! Postaustahti on ollut sopiva.

Se alkaa sitten Taaperoikä blogilla :D

5/30 | 

Tykkään vaatejutuista ja myös teidän kotijutuista. Alevinkeistä, alekoodeista... Postaa vaan sen verran kun haluat, usein jo otsikon perusteella on helppo valita luenko jutun vai en. Usein kyllä silmäilen ainakin kaikki.

6/30 | 

Uus postaus odottamaan joka kerta kun avaan koneen eli hmm... ainakin viis kertaa päivässä :D. Tässä yhtenä päivänä ajattelin että mitähän sulle on sattunut kun et ole vähään aikaan julkaissut mitään... Tarkistin sen sitten niin ihan edellisenä päivänä :D.

Niin mäkin sanoisin että jatka samaan malliin, eikä ainakaan enempää kaupalliseen suuntaan. Nuo pari mainosta ehkä siedän mutta en kymmentä ;).

Joo ja lisää arkiruokavinkkejä ja ihan tavallisia juttuja. Ja kenkiä tietty :D.

7/30 | 

No voi kiitos, sinäkin ihana :D Voi teitä hupsuja - tosin tällaiset "kehitysehdotukset" on helppo toteuttaa, kun ei vaadi toimenpiteitä allekirjoittaneelta ;D

8/30 | 

Kaikenlaisia vertailuja tykkään kyllä tehdä, joten niitä varmasti tulee, aina kun vaan iskee inspiraatio :D Kiddo on kyllä meillä ainakin ihan priimaa edelleen, vaikka käytetty jo lumettomalla ja kurassa!! :)
Lastenhuoneet on meillä edelleen seiniltään aika karut - pitäisi kai vähitellen hankkia jotain työkaluja (tai sit joku mies,hah!) ;D Mutta sisustusjuttujakin voisin toki tehdä jossain vaiheessa :)

9/30 | 

Noita kaikkia tulee varmasti olemaan jatkossakin :) Joskus miettii, että onko ihan tyhmää tehdä vaikka sellaisia postauksia, että kattokaa nyt miten ihana joku :D Mutta voihan ne tosiaan skipata jos ei tykkää ;D

10/30 | 

Joko huomasit ettei Villervallalle tulekaan tennareita, saappaita eikä uikkareita. Niiden toimittajan konkurssin vuoksi :/.

11/30 | 

Haha - edellisenä päivänä :D Jooh, välillä on jotain pöhköä ihasteltavaa että tulee monta juttua päivässä, ja välillä ei sitten ole oikein mitään... sellaista se, naisen elämä ;D

Hmm, jos mulle jotain tosi kivoja yhteistyöjutskia tarjotaan, niin tuskin käyn kieltäytymään ;) Mutta ite siis en ole tätä mihinkään kaupalliseen viemässä!

Joo, pitäis taas muistaa sen kameran kanssa heilua ruoka-aikaan, kiva niitäkin juttuja on laittaa! Kyllä mulla on mielessä ne täytetyt paprikat ja kesäkurpitsalasagne tehdä, kunhan... ;) Ja jos mä kenkiä ostan, niin kyllä te siitä saatte kuulla ;D

17/30 | 

Vasta ensimmäinen vuosi täynnä, musta kun tuntuu että oisin sun blogia seurannut jo useammankin vuoden :) Ja ihan loistava blogi onkin, älä vaan muuta mitään, ja tosiaan tulee kyllä seurattua ja kaikki julkaisut luettua, välillä vaan kommentointi jää vähille. Ja vielä extra iso kiitos kaikista hyvistä ale-vinkeistä!

19/30 | 

Hih, niin tylsiä jaaritellut että tuntuu vuosilta ;D (juu ja tiedän ettet sitä niin tarkoita!) Voi kiitos, ja ihana kuulla, että käyt aina lukemassa

21/30 | 

Ihan hassua, onko sun blogi ollut vasta vuoden?? :D Mä en sitten koskaan tajunnut että hyppäsin lukijaksi alkumetreillä. Veikkaan että olen löytänyt joko Villervallan tai Molon denim-takin googlehaun kautta blogiisi ja jäänyt jumiin rentoon meininkiin. :) Vaatemaku osuu myös usein yks yhteen. Monesti olen katsonut jotain vaatetta ja jäänyt maistelemaan ostaisko pois ja sitten teetkin siitä jo päivityksen mistä saan hyvät vinkit kannattaako. Että jatka vain samaan malliin, kiitos!

22/30 | 

Hih, joo - tai vasta viikon päästä vuoden ;D kiva kun jäit jumiin :D Eiköhän tämä aika samanlaisena jatku, kun ei ole kukaan esittänyt muutos-toiveita! :O :D

23/30 | 

Sinulla on ihana blogi! Vaatejutuista tykkään totta kai, mutta myös uuden kotinne sisustus kiinnostaa. Ja ruokavinkit, sillä vaikutat olevan erinomainen kokki toisin kuin minä. :)

24/30 | 

Alevinkit on hyviä kun ei työläinen niitä itse jouda vahtaamaan. Ruokavinkitkin kiinnostaa siltä varalta että joudun kauhan varteen jos kokki ei oo kotona :D Ja mukavaa on seurata, mitä teille kuuluu kun ei kumpikaan taideta kauheesti puhelimessa viihtyä ;)

25/30 | 

Kiitos :) Vaatejuttuja varmasti riittää... ;D Niinjoo, en olekaan muistanut laittaa lisää meidän sisustuksesta - voisi jonkun jutun tehdäkin! Ja ruokajuttuja tulee aina kun muistan ottaa kuvia ajoissa (kun se on vähän tylsää, kun tulee mieleen siinä vaiheessa kun ruoka on jo puoliksi lautasilta kadonnut...) ;D

26/30 | 

Aleja ja ruokia tulee kyllä jatkossakin riittämään :) Joo-oh, puhelin ei ole lemppariväline mulle, ei liene uutta kenellekään ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla