Jos lastenvaatteissa suosinkin värikästä, niin sisustuksen puolella viehättää ihan toisenlainen linja! Ja itse asiassa omaan vaatekaappiinkin on tänä kesänä päätynyt paljon musta-valkoista vaatetusta! Löytyykö muita musta-valkoisen ystäviä?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Hep! Tarkoitus olisi ostaa olkkariin jotain piristäviä tyynyjä, mutta päädyn aina kuitenkin mustavalkoisen, niin en koskaan näytä saavan aikaiseksi ostaa muun värisiä tyynyjä :D

2/12 | 

Joo todellakin, täällä myös eräs mustavalkoisesta tykkäävä! :) Kyseinen väri valtaa pikkuhiljaa meidän koko kodin... ;)

4/12 | 

Hihii :D Meillä on keittiö ja olohuone aika hyvin näillä väreillä väritetty (kaapistoihin ja tällaisiin en valitettavasti voi vaikuttaa), ja Pinkin huone myöskin :D Poikien huone saakin olla heidän näköinen väriläiskä vielä tässä vaiheessa :)

7/12 | 

Meilläkin on sisustuksessa mustavalkoista, niiden lisäksi löytyy harmaata ja pinkkiä. Harmaasta matosta haluaisin päästä eroon, kun näyttää jotenkin niin tunkkaiselta, mut mies ei suostu. :)

Vauvan vaatteissa tykkään myös mustavalkoisesta ja omasta kaapista löytyy paljon mustaa, mutta valkoista ei juurikaan.

9/12 | 

Tyylikästä! :)

Mulla on ollu musta-valkoisia kausia, mutta sisustukseen saakka ne eivät ole vielä yltäneet. Ehkä tämän perinteisen talon ja pihapiirin vuoksi.

Muumi Seikkailu-sarjaa löytyy meiltäkin ja vaatekaapistani musta-valkoraitaa ja -palloa (värikylläisyyden ohella), koska Marimekkofani olen ;)

10/12 | 

Joku linja toki olisi hyvä olla talon sisä- ja ulkopuolen välillä :)

Mun pallot ja raidat on ihan H&M kamaa :)

12/12 | 

Mullahan oli hyvin pitkä vaihe ettei ollut mustaa ollenkaan yläosissa kun oon niin kalpea, mutta nyt sitä on kertynyt, kun haluamiani malleja ei ole löytynyt kivoissa väreissä :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla