Kuosipuutumuksestani huolimatta voisin melkein harkita tuota harmaata, sopisi hyvin Herra Vihreälle! Laitetaan ale-tuumintaan!

Mites teihin uppoaa Blaa!?

Terkuin
Miima

Kuvat Blaa!

Kommentit (22)

1/22 | 

Joo tykkään! Äkkiseltään en olis arvannut Blaaksi kyllä. Kelpaisikohan toi toinen tytölle joka on ilmoittanut lempivärikseen keltaisen (tuli ihan puskista että sillä on lempiväri :D)?

2/22 | 

Nää oli ihan hauskoja, mulla meni vain hetki ennen kuin hoksasin mitä tuo oikeanpuoleinen esittää. Merkistä ei ole kyllä mitään kokemusta, ilmeisesti ovat kuitenkin laadukkaita?

3/22 | 

Joo, jotenkin ajankohtaisempia kuoseja kuin ennen! :) Honey on liian murrettu keltainen meidän makuun, mutta harmaata tosiaan voisin jopa harkita (tykkään noista harmaan linnuistakin enemmän)! Kuullut jostain että voi olla lempiväri, joten päättänyt sellaisen? :D

4/22 | 

Piti minunkin hetki katsella tuota keltaista, kun ei nokka ja jalat niin hyvin erotu keltaiselta pohjalta. Meillä oli joskus kauan sitten pari paitaa ja hyvin ne kyllä kesti, ei tullut nukkaa, sit aloin myös rummuttamaan (vastoin ohjeita) ja vähän ne siitä hyvästä haituvoitui lopulta.

5/22 | 

Meille en näitä todennäköisesti kotiuta, vaikka linnut in ovatkin. Eilen nämä kuosit netistä bongasin ekaa kertaa ja totesin, että erityisesti harmaa on oikein onnistunut.

6/22 | 

Mä näin nämä aiemmin niin olin ihan myyty. Postailenkin näistä lähiaikoina ;)
Nämä on niin erilaisia verrattuna aiempii blaa!n kuoseihin, että tykkään hurjasti vaikkei aiemmissakaan mitään vikaa. Nämä pesee rodinit mennen tullen ;)
Ja myös laatu on ehtinyt vakuuttaa, ei tuu nukkaa eikä veny eikä vanu!

12/22 | 

Laatu kyllä vakuutti, mutta silti vähän ahistaa reilu 30e hinta trikoopaidasta :D Jättäkää mulle aleen jotain :P

13/22 | 

Ai-jai, mitä herkkupaloja!

Minä luulin, että tuossa keltapohjaisessa paidassa on lentokoneita! ;) Kommenteista sitten selvisi kuvio tarkemmin.

Blaasta mulla ei ole aiempaa kokemusta. Kumpikin paita miellyttää silmää, harmaa ehkä himpun verran enemmän. Upeita, menee harkintaan.

14/22 | 

No lentskareiltahan ne näyttää jos ei näe nokkaa ja jalkoja! Harmaa näyttäis kyllä kivalta, mutta harkitaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla